Paje se dogovorio, sad je zbog napada pod policijskom zaštitom!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 26.01.2017.
10:13
Izvor: Sportske.net

Stvari se odvijaju brzo, ali stvar je izmakla kontroli. Šta se dešava i kako će se čitava priča završiti.

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Vest Hem ne popušta, oni traže 40 miliona evra za najboljeg igrača, Marsej to neće platiti.

Sam fudbaler je već jednom nogom u bivšem klubu, dogovorio je i platu, za francuske uslove ona je "faraonska", 7 miliona evra po sezoni.

Sjajni vezista je čvrst u nameri da ode, i to samo u Marsej, ne želi da čuje za varijantu za pozajmicu u Nicu ili PSŽ, jednostavno lojalan je bojama koje je ranije branio.

Sada nas čeka igra nerava do kraja prelaznog roka, Marsej nudi 29 miliona plus par bonusa, kako smo već pisali, velika je to razlika u odnosu na ono što traži Vest Hem.

Neki kompromis bi bio pozajmica od par miliona plus 35 otkupa na leto, ali Francuzi ne pristaju ni na to.

Mnogi veruju da je Paje u depresiji, Marsej završava druge poslove, doveli su sinoć Evru iz Juventusa, i oni će čekati poslednji čas.

Stvari su izmakle kontroli.

Kako pišu engleski mediji, navijači Vest Hema su pošto su mu uništili automobil na parkingu trening centra, jajima pre par dana zasuli njegovu kuću u Londonu.

Najavili su i novi napad, ovoga puta kamenicama, pa je fudbaler dobio 24-časovnu policijsku zaštitu.

On je sam, žena i deca su već u Marseju, Paje ne želi ništa da rizikuje. Čvrst je u nameri da ode, a mnogi veruju da će Vest Hem jednostavno zalediti Francuza do kraja sezone, odnosno da neće popustiti pred ucenom. Bilić ne želi da ga uvrsti u tim dok sve traje, a Vest Hemu ne ide loše bez Pajea.

Ipak, na kraju, verovatno će se klubovi nekako dogovoriti, mada iz Francuske stižu vesti da Marsej ipak nije toliko zagrejan za svog bivšeg igrača da bi ga platio više od tridesetak miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 26.01.2017
13:40

I ne vredi više od ovoga što nudi Marsej.

avatar
Sasa1905
Thursday, 26.01.2017
12:46

Mnogo je to para a i na svakakve su se bacale bas vece.

avatar
Joey Barton
Thursday, 26.01.2017
11:59

Zasta ce mu zastita ? Da ga ne gadjaju jajima. Ja mislim da Futbalski savez Engleske treba da ga kazni zbog uvrede na osnovu neverstva prema navijacima Vest Hema ! Kad se kaznjavaju zbog rasizama, sto se ne kaznjavaju i zbog neverstva, sto je i gore jer je uvredio hiljade i hiljade navijaca ! #Death to modern football !

avatar
malialejandro4LFC
Thursday, 26.01.2017
11:43

Opet kazem,kad je los covek bio bi mi na tribinama do kraja ugovora,pa kad istekne idi druze gde ti volja.

avatar
Merseysade Red
Thursday, 26.01.2017
11:41

Ovo su ozbiljne stvari. Ne branim nikakvo nasilje, ne daj Bože, ali momče ti si plaćen papreno da igraš za West Ham. Prvo se pita klub koji ti daje platu, pa onda ti. Ako ti hoćeš da ideš to je tvoje pravo, ali da zabušavaš da bi te pustili je ponašanje fudbalera sve češće danas i mislim da su malo generalno svi zaboravili kako stvari stoje. Za to su krivi menadžeri. Evo jednog gnusnog primjera. Žordi Alba je čovjek poćeran iz Barse, igrao je po trećeligašima čak, oživjela ga Valencia. I Valencia je dočekala da Žordi Alba, klinički mrtav fudbaler, neće da potpiše ugovor sa Valencijom, jer bi u svoju Barcu. Kakav si ti čovjek? Kakvi su ljudi ovi igrači Dortmunda što pređoše u Bajern? Kakav je čovjek Suarez što ostavi Liverpool-a... kakvi su to ljudi? Evo ga Paje, da nije dao dva gola na prvenstvo sad bi ćutke uzimao paruljine od west Hama i bio kao mušica i pričao svima kako je on super momak koji ima sređen život i za poštovanje, ali je dao 2 gola i sad on ima želje. Super, ali đe u pola sezone... Pa kako to? Kako ti je sad tvoj klub odjednom nebitan? Kako?

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 26.01.2017
16:52

Suareza iskljuci jer se on Liverpulu ipak oduzio lepim parama za svoj transfer i igrao je maksimalno za njih..

avatar
Keselj97
Thursday, 26.01.2017
11:25

Zasluzio je da ga ne prodaju, i da ostane do kraja sezone bez odigrane minute u prvom timu

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Thursday, 26.01.2017
11:17

Ostaviti ga do kraja ugovora i kraj mu je karijere