Pa njih dvojica ne mogu jedan bez drugoga, Kolarov odlazi kod Srbina!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.02.2020.
12:14
Izvor: Sportske.net

Bio bi to sjajan pečat na karijeru, sa čovekom čiji je naslednik bio u srpskom fudbalu.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

U italijanskim medijima danas je lansirana bomba, bez obzira što je produžio ugovor sa Romom, Aleksandar Kolarov bi na leto mogao da ode iz Rima.

Kapiten Srbije je sigurno najbolji igrač Rimljana od kada se vratio u Italiju, ali nekoliko puta je došao u sukob sa delom navijača jer jasno, ne želi da ćuti na uvrede, koje su ponekad i na rasnoj osnovi.

Zbog toga, bi Kolarov mogao da ode u Bolonju kod Siniše Mihajlovića i da na taj način produži fudbalsku karijeru, posle koje ga čeka funkcionerska ili trenerska.

Kolarova bi u Bolonji osim Mihajlovića na koga podseća po mnogo čemu i za čijeg je naslednika proglašavan tokom karijere. Osim Mihajlovića u Bolonji je i Valter Sabatini, čovek koji je primetio Kolarova i pre punih 13 godina ga doveo u Italiju u Lacio.

Baner

Kolarov ima ugovor do juna 2021. vredan oko 2.5 miliona evra po sezoni, odbio je veći novac od Fenerbahčea kako bi ostao u Italiji gde se vratio posle sedam sjajnih godina u Sitiju.

Miha je Kolarovu bio trener u reprezentaciji Srbije gde su imali i nesuglasica, ali srpski trener nikada nije krio da veoma ceni srpskog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke