Pa da li je realno? Otkriveno, Konte sebi namešta otkaz da bi preuzeo drugi klub u Italiji?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.08.2020.
10:19
Izvor: Sportske.net

Noćas lansirana vest, da li je moguće da će posle neobjašnjivog istupa, trener Intera napraviti novi "salto mortale"?

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Italijanske medije je kao bomba pogodila priča koja se noćas pojavila u vodećim medijima. Nakon istupa Antonija Kontea, mnogi se pitaju da li se iza napada trofejnog trenera za Inter krije neki mnogo veći sukob.

Da li su mete Ausilio i Marota, nakon što je Konte rekao da klub pravi iste greške i da ne prepoznaje njegov rad i trud igrača, kao i da je čitao intervju Spaletija iz 2017. i da je i tadašnji trener imao iste probleme.

"Nismo se pomerili tri godine",
rekao je Konte insistirajući da ne misli na transfere.

Njegov istup posle pobede nad Atalantom i osvojenog drugog mesta je šokirao klub i razljutio čelnike, pominje se otkaz, ali to bi skupo koštalo Inter.

"Korijere delo Sport" tvrdi da bi eliminacija od Hetafea u osmini finala LE mogla da ubrza smenu Kontea.

Ali, mnogi se pitaju zbog čega Konte radi sve ovo.

Postoji teorija po kojoj je zakuvao kako bi naterao klub da dovede igrače koje on želi. Stigao je Hakimi, danas će Tonali, mladog vezistu Breše trener ne želi, kao što nije hteo ni Eriksena tokom zime. On bi svog bivšeg pulena Vidala, plus novu odbranu, ni Godin, ni Škrinjar se ne uklapaju u 3-5-2.

kosarka baner

Mediji su mu već našli naslednika, Maksa Alegrija, ali je tokom noći usledila nova informacija. Konte želi natrag u Juventus, on je čekao prošlog leta, ali je bivši klub izabrao Sarija i čini se, bez obzira na titulu, pogrešio. Jer, Juventus ima mnogo jači tim od Intera, više novca, širi izbor igrača, pobedio je Inter dva puta ove sezone, ali sa druge strane, ovo je njihova najgora godina od početka devetogodišnje vladavine.

Konte se rastao na loš način sa Anjelijem, ali je sa druge strane u Juventusu pobeđivanje iznad svega. Nisu zadovoljni Sarijem, ako u petak ispadnu od Liona, stvari bi mogle da budu veoma loše po bivšeg trenera Napolija.

Bonus baner

I onda bi Konte mogao da izrežira odlazak iz Intera, vrati se u Juve koji ima organizaciju, jak tim, finansijsku moć da i čak kad igra očajno kao ove sezone, relativno lako osvoji titulu.

Da li je na pragu senzacija nad senzacijama?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Tuesday, 04.08.2020
21:06

Bujne novinarske maste sirom sveta se nagradjuju jos bujnijim komentarima....Konte je isti, u Juventusu,Celziju i Interu....

avatar
debeliRonaldo
Tuesday, 04.08.2020
18:08

Conte ništa specijalno. Bolje mu je da šuti i radi. Sumnjam da bi se otimali za njega

avatar
Jasminn
Tuesday, 04.08.2020
09:07

Nikad mi ovaj Konte nije neato poseban bio. Uradio nesto da Juventusom? Pa onakav Juve bi i ja doveo do titule u Italiji. Ko da je Fjorentinom osvojio prvenstvo. Nista poseban trener. Umjesto da se prilagodi ekipi on ce pola Intera zrtvovati da Inter prilagodi sebi. I sta ce biti kad njega u Interu vise ne bude? Zrtvovat ce Eriksena, Sktinjara, evo citam ovdje nece ni Tonalija, ne brinem se zrtvovat ce on njih jos. I sta kad ode? Ostavlja Inter kome, i kakav? Inter u kome nema Eriksena ali zato imas npr Vidala (njegova zelja), u kome nema Skrinjara, Godina...e brate dragi

avatar
BlueBoy84
Monday, 03.08.2020
20:41

Instant trener. Plaši se kakav će klub biti u drugoj sezoni, jer on ne zna da je igra. Osvaja u prvoj na buku, na elan, dovodi penzose i istrošene.....

avatar
No rules
Monday, 03.08.2020
15:59

Sari je bez obzira na titulu u mnogo vecim problemima od Kontea, ali mediji uzivaju da pljuju Inter! Sari jetraljavo osvojio titulu u Italiji, ali vrednovace se i rezultati u LS. Konteu nije prioritet LE, osvojio je puno bodova u I sezoni, samo da malo skrati jezik.i bice sve ok.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 03.08.2020
14:48

Nema MNOGO jaci tim.

avatar
petar8
Monday, 03.08.2020
13:23

Molim se Bogu da je ovo istina i da Conte ode

avatar
The_Matrix
Monday, 03.08.2020
12:36

Dobri stari Vlada...juventus, juventus i samo juventus.

avatar
Oldboy
Monday, 03.08.2020
12:33

Ovo ko da čitam Zonu Sumraka

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 03.08.2020
19:31

Trece oko 😄

avatar
Gile sile pravi
Monday, 03.08.2020
12:02

Pa sta je sporno cak i da dodje do ovoga Inter nece biti duzan da ga placa. ovde pise da bi on preuzeo juventus znaci Interova obaveza prema njemu prestaje tog momenta. nece Inter njemu da uruci otkaz jedino ako on sam bude podeno ostavku. ali ova prica je vise napumpana nego sto je istinita. Konte je rekao posle meca sa Atalantom da ce ekipa sve da uradi kako bi stigla sto dalje u LE. Ovde je Konte napalio ceo tim protiv Uprave i sad Ekipa i Konte kidaju i dokazuju se upravi jakim igrama sto su i dokazali protiv Napolija i Atalante, Konte bi cutao da nije dobio ove ekipe. ali sad je mali ljut a tu ljutinu ima da iznese nad Hetafeom

avatar
Mak-Juventino
Monday, 03.08.2020
10:57

Da , sada brkamo Saria i vracamo - Kontea ... Sigurno

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 03.08.2020
10:56

Postao je veci egoista od Murinja, tempirana bomba u timu. Po meni solidan trener ali nista specijalno, igra jednu istu igru, istu taktiku, i ako nesto ne stima u toj taktici nije sposoban da menja nesto. Alegri je s druge strane doktor za igru i taktiku, steta sto ga je Juve otpustio, mislim da bi s njim uzeli LS.

avatar
Mr.Me
Monday, 03.08.2020
11:31

Sve to stoji sto si rekao za Alegrija, ali je najveci problem sto nema muda da igra do kraja. Zbog njegovog kukavicluka smo i izgubili ta 2 finala.

avatar
petar8
Monday, 03.08.2020
13:21

U potpunosti se slazem s tobom. Relno alegri je svemirski brod za njega. Conte nema plan b,takticki je kriminalan i uopce se neprilagođava ekipi. Ima eriksena a sjedi mu na klupi

avatar
Mangus
Monday, 03.08.2020
10:28

Ne. Jer sa ovim timom Juventusa svako moze fa osvoji titulu ali Juventusu treba LS. Konte nije ni prisao osvajanju LS. Alegri jeste i to dva puta.
Sto bi ga vracali? Cak i Poketino ima vece sanse da im donese LS nego Konte

avatar
Amalainter
Monday, 03.08.2020
11:03

Po meni je ovo sve naduvano..A ako ode moze samo na svoju stetu a ne kluba..Nisu kinezi ludi da ga isplate do kraja ako on hoce da ode..

avatar
johny_Juve
Monday, 03.08.2020
11:44

Slazem de delimicno. Zaboravljas da Juve forsira Italijane. Po meni Gasperini najbolji izbor😊