Ozil bi karijeru da nastavi u jednom od ova tri kluba

Autor: Nikola Miloradović
subota 07.10.2017.
16:12
Izvor: Sportske.net

Nemački reprezentativac najverovatnije igra svoju poslednju godinu u Arsenalu.

twitter.com/Arsenal
twitter.com/Arsenal

Povezane vesti

Mesut Ozil je ove sezone potpuno podbacio, nije bio na svom nivou ni u završnici prethodne, a kako ima ugovor sa Arsenalom samo do kraja sezone, postaje sve jasnije da ga više nećemmo gledati u dresu tima sa "Emirejtsa".

Novih razgovora oko novog ugovora još uvek nema, a i sam Ozil je navodno izrazio želju da promeni klub narednog leta.

Pisali smo da je zainteresovan za Mančester Junajted, kako bi voleo ponovo da sarađuje sa Žozeom Murinjom, ali ne bi imao ništa protiv ni da karijeru nastavi u španskim velikanima, Real Madridu i Barseloni.

U dresu Reala je već igrao, pre nego što se preselio u Arsenal, blistao je na "Bernabeu", ali je pitanje da li je on potreban četi Zinedina Zidana i koliko bi "kraljevski" klub u ovom trenutku uopšte i bio zainteresovan da ga dovede.

Barsa sa druge strane ipak ima problema sa veznim redom, pa bi možda i trebalo u da razmisle u Barseloni o ovoj opciji, naročito jer za njegove usluge neće morati da daju obeštećenje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StefanK
Sunday, 08.10.2017
01:40

Ma mislim da ovaj ne mrda iz Arsenala, samo gleda da izvuce 300k nedeljno i to je to. Pa njemu je milina, Venger ga pusta svaku iako se lik ne trudi uopste, a moze da igra samo tako...Nekoliko zadnjih utakmica prosle sezone odlicno je odigrao, kad je bilo biti ili ne biti za LS, tad je hteo da trci i odmah se videlo poboljsanje...Sad ga stvarno ne razumem, da toliko nema volju da potrci da je to uzas...Svi pricaju da bi ga Murinjo vratio na staro itd ali iskreno ne znam ni to koliko je logicno...Jer ako cemo realno kad je igrao tad u Realu kod njega i kad se trudio imao je 23-24 godine i tad je bio zeljan dokazivanja, pa svako bi tad trcao i trudio se jer nije imao izgradjeno ime koje sad ima, dok sad je izgradio ime pa misli da ne mora nista...Kako god steta sto takav talenat nema zelju da trci i da se trudi jer bi onda i Arsenal igrao mnogo bolje...Ovako ne znam, navijam za Arsenal, svidja mi se kao igrac jer stvarno zna da podeli loptu, ali druze ako neces da trcis i da gines za klub pa realno ima ko hoce, pa makar i ne bio na njegovom nivou...

avatar
Saturday, 07.10.2017
19:00

Ne vidim ga u Realu. Imamo Iska, Modrica, Asensija, Krosa, Sebaljosa koji mogu da igraju tu. Mislim da bi u Junajtedu procvetao pod palicom Murinja.

avatar
Žan-Žak Ruso
Saturday, 07.10.2017
18:17

Neka se vuca iz Arsenala, daleko mu kuća bila. Prekrižena nula od igrača. Eno, kakav je Ivobi, bolji je duplo od Ozila.

avatar
Saturday, 07.10.2017
18:09

mesute ostaj tu i ne glumi

avatar
mladenq_
Saturday, 07.10.2017
17:52

Da budem iskren, ne pratim ga nesto u Arsenalu, vidim cesto da pricaju da se vuce potpuno nezainteresovan po terenu, ali kontam da dodje u Barsu samo da stoji u jednom mjestu i daje lopte za napad, bice 3x korisniji od Rakitica.

avatar
vojin denic
Sunday, 08.10.2017
07:56

On vise ni lopte ne ume da deli.

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 07.10.2017
16:53

Bolje da dovedemo Milijasa nego Ozila.

avatar
MSSZRMK
Saturday, 07.10.2017
16:30

Otisao je iz Reala sa razlogom,sada ne treba da se vraca.

avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 08.10.2017
12:53

Zar nisu rekli da smo prodali najbolje igrace Ozila i Di Mariju i da nista bez njih necemo biti, evo i dalje placem sto nam igraju Kros, Modric i Isko hahaha fale nam isto koliko ce nam faliti Morata i Hames :D I ova dvojica ce propasti a mi cemo osvajati trofeje.

avatar
Breaking Bad
Sunday, 08.10.2017
13:28

Plačemo i za Kasiljasom i Iguainom, tačnije pravimo ih od blata hahahahaha

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 07.10.2017
16:19

Kako prenosi #CalcioNews24, Milan ce pokusati da dovede Mesuta Ozila. Milan bi navodno ponudio za Nemca u januaru oko €35-40m, ili bi ga pokusao dovesti besplatno na leto kada mu istekne ugovor.