Ovu petoricu mediji danas dovode u Liverpul

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 27.05.2019.
11:06
Izvor: Sportske.net

Škoti, Portugalci, Englezi i Španci govorili o potencijalnim pojačanjima Liverpula.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Da li će Liverpul dovoditi ozbiljna pojačanja ovog leta?

Istina je da je ovaj klub prilično dobro popunjen na svim pozicijama i da im nije potrebno pojačanje svetske klase osim eventualno na poziciji štopera i centralnog veznog, ali i pored toga na tržištu nema previše igrača koji bi pristali da dođu na "Enfild" i koji bi odmah mogli da donesu boljitku u sistemu Jirgena Klopa.

I pored toga, mediji svakodnevno pišu o potencijalnim pojačanjima.

Tako, portugalski mediji prenose da je Andre Kardozo, član Sportinga, na meti Liverpula, da ga prati i Bajern, ali da je Liverpul bliži ovom 18-godišnjem fudbaleru koji igra kao napadač.

Maks Kruze iz Verdera je takođe opcija za Klopa, saznaje "Sport 1", ovaj napadač bi u slučaju odlaska u Liverpul došao kao zamena za Staridža koji napušta klub.

Marko Asensio je meta Liverpula prema rečima španskih medija, ali As prenosi da je generalni direktor Reala Hoze Anhel Sančez istakao da Liverpul mora da spremi 700 miliona evra, koliko mu iznosi otpusna klauzula. Nismo pogrešili u kucanju.

Rajan Frejzer je novi fudbaler koji se povezuje sa Liverpulom, krilni igrač Bornmuta vredi oko 30 miliona funti, a "San" piše da je Liverpul najbliži njegovom angažovanju. Frejzer bi mogao da bude zamena za Šaćirija ukoliko on ode iz kluba.

"Miror" prenosi da je Liverpul najbliži i Hakimu Ziješu iz Ajaksa koji skoro sigurno napušta klub, ali je, imajući u vidu veliku konkurenciju, njegovo dovođenje teška misija.

Mislite li da će neko od ove petorice doći kod Klopa?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenadd
Monday, 27.05.2019
19:05

Sve onako igraci

avatar
Misosesic
Monday, 27.05.2019
15:37

Liverpulu treba jos jedan top stoper tipa Kulibali i centralni vezni možda Tonali.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Monday, 27.05.2019
11:55

Mislim da je Klop izvukao i vise od maksimuma iz nekih igraca u toku ove sezone. Bojim se da neki od njih nece to moci da ponove. Ako misle da zaobidju City ,moraju da ,bar malo pojacaju tim.

avatar
_Goran_
Monday, 27.05.2019
11:43
avatar
Paul Kersey
Monday, 27.05.2019
11:30

Sem Zijeha iz Ajaxa i Asensia, ovo su sve igrači za npr. (uz svo poštovanje) Betis, Hofenhajm, Kristal Palas i slične. Što se tiče otkupne klauzule koje su u Realu stavili za većinu igrača nakon osvajanja LŠ, ona ne vredi ni glavicu luka. Tim pre jer su svi u očajnoj formi, pa najbolji igrač im je otišao za stotku milki (Ronaldo naravno). Može stići štoper jer su Matip, Gomes i Lovren skloni povredama + štoperi češće dobijaju kartone (a i Lovren je truba). Tim pre što u slučaju povrede Arnolda, Gomes igra desnog beka. Rezervni levi bek. U vezi niko jer se vratio Ox i altenativa za krila. Firmina uspešno ako ne i bolje menja Origi. Dakle sve u svemu 3 rezervna igrača. Ako dođe neko extra klase - tim bolje. Mislim da to zavisi od ishoda u subotu (visina zarade za ovu godinu).

avatar
Jean-Luc Picard
Monday, 27.05.2019
12:15

Ja sam bas podijeljenog misljenja o Lovrenu. Najprije ga nisam nikako volio jer je kiksara teska, ali mi je nesto prirastao srcu kao bas gotivan lik. Mada, ovo je profesionalno, ako se moze dovesti neki mladji, perspektivni stoper (khm khm), unovcio bih ga. Mnogo vise verujem Matipu nego njemu, a o Gomezu da ne pricam :)

avatar
Paul Kersey
Monday, 27.05.2019
16:07

Meni je Matip super od kako odbranom komanduje VVD. Međutim, neretko je povređen. Gomez još češće. Lovren kad kiksne to je obično u odlučujućem momentu. Odigra jednu extra pa tri zabrlja. Treba nam bolji. Ja bih kupio Bajia iz UTD-a kada bi hteli nama da ga prodaju. On je u Viljarealu i prvoj sezoni u UTD-u bio vrh, kasnije su ga sludeli treneri i povreda.

avatar
Anonymous Official
Monday, 27.05.2019
12:45

Pa i nije Loserpool neka velicina, bili drugi u ligi i sad ce ih Poketino poslati kuci u LS onda ce se tek vidjeti koliki je Klip vijeciti gubitnik.