Ovo su prva dva pojačanja Juventusa, treće baš blizu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 09.05.2018.
11:16
Izvor: Sportske.net

Poznato je koja će prva dva igrača potpisati ugovor sa šampionom Italije, a treće je već oprobana formula.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Emre Džan je već novi igrač Juventusa, potvrđeno je da je posetio Vinovo, razgovarao sa čelnicima, verovatno potpisao i ugovor, ali će sve biti zvanično objavljeno nakon finala LŠ u Kijevu.

Osim nemačkog reprezentativca završen je posao sa Mateom Darmijanom, bivši kapiten Torina se vraća u grad, on će koštati nešto više od 20 miliona evra i taj transfer je dogovoren.

Već se zna da Kaldara i Spinacola stižu iz Atalante, oni su tamo na pozajmici, a iz kluba iz Bergama stići će i supertalentovani Musa Barou.

Momak koji ima 19 godina je jedan od najvećih talenata u Evropi, žele ga engleski klubovi, Atalante je odbila ponudu Dortmunda, a Juventus će kupiti Afrikanca koji je već dao dva gola u Seriji A iako igra za omladince Atalante, a onda ga, poput Kaldare ostaviti u Bergamu da sazri još par sezona.

Ovo nije kraj kupovina, navijači očekuju ili povratak Morate, ili dolazak Marsijala, a slede i odlasci. Osim Bufona, Lihštajnera i Asamoe, klub bi trebalo da napusti Sturaro, dok Markisio ne želi da ode, a za Mandžukića i Aleksa Sandra se čeka prava ponuda.

Očito da se Juventus trudi da kupovine kao i obično završi pre prelaznog roka, a da će zatim ispeglati finansije prodajom par starijih igrača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 09.05.2018
14:41

Juventus trenutno nema pismenog napadaca.

avatar
Navijač Juventusa
Wednesday, 09.05.2018
18:42

Mandzu je odlican spic, ali zalazi u godine i nije koriscen toliko kao spic u Juveu. Iguain je u ocajnoj formi... Tako da si u pravu :)

avatar
Oldboy
Wednesday, 09.05.2018
12:23

Jeste dobar ovaj Barow, ako sam dobro napisao, ali to kaparisati pa na pozajmicu

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 09.05.2018
14:21