Ovo su Berluskonijeve ideje za trenera?

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.01.2015.
11:26
Izvor: Sportske.net

Niko ne veruje da će Filipo Inzagi izdržati do kraja sezone na klupi Milana. Odlučiće gazda, može se desiti i da Srbin bude trener slavnog kluba!

Beta/AP Photo/Luca Bruno, File
Beta/AP Photo/Luca Bruno, File

Povezane vesti

Silvio Berluskoni je igru i rezultat, ne samo protiv Atalante već i na prethodnim mečevima ocenio kao nedopustivu. On je ljut na Inzagija jer nije istrpeo Toresa, a priča se da je preko Galijanija poslao neku vrstu ultimatuma.

Ako ne bude poboljšanja u naredna dva meča, protiv Lacija, prvo u šampionatu, a onda i za nedelju dana u kupu, Super Pipo će biti smenjen.

Pominje se povratak Sedorfa koji bi morao da prihvati ponudu jer je na platnom spisku, nije raskinuo ugovor, ali je to nerealna kombinacija.

Mnogo je izvesnije da će do kraja sezone Arigo Saki biti na klupi dok se ne nađe novo rešenje. Legendarni trener bi trebalo u svakom slučaju da bude tutor Inzagiju, ali sada Berluskoni smatra da Super Pipo nema materijal za trenera, pa bi Saki koji je gazdin čovek od poverenja trebalo da završi sezonu.

A na leto?

Prva meta je, kao i prošlog leta Antonio Konte. U Milanu pretpostavljaju da je bivši trener Juventusa nezadovoljan na kormilu reprezentacije da bi mogao odmah posle EURA da napusti "Azure" i prihvati ponudu sa "San Sira" koju je odbio prošlog maja.

Ako ne bude dogovora, alternativa je Siniša Mihajlović koga veoma cene u Seriji A i veruju da će već od naredne sezone biti na klupi velikog kluba. Interova i Juventusova su zauzete, a Milan bi sigurno imao prednost u odnosu na Napoli koji će takođe tražiti naslednika Beniteza.

Mediji pominju i Lućana Spaletija, ali on uživa na platnom spisku Zenita, prima ogroman novac iako je smenjen pre godinu dana. Ugovor ima do januara 2016. i nema nameru da se odrekne pravog bogatstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke