Ovo se Juventusu nikada nije desilo, promašili SVA pojačanja!?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 07.12.2019.
12:16
Izvor: Sportske.net

I onaj jedini potez koji im se isplaćuje je u stvari posledica činjenice da nisu uspeli da prodaju napadača...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus nije izgubio ove sezone, drugi su na tabeli, već su u top 16 fazi, ali niko nije zadovoljan partijama. Naime, od Sarijeve postavke se očekivalo više, ovaj Juve više liči na Alegrijev, pa se postavlja pitanje šta je problem.

Mnogi veruju da je svoj prvi prelazni rok bez Marote Paratići odradio loše.

Igrači koji su dovedeni bez obeštećenja Rabio i Remzi nisu uspeli da se nametnu, prvi je dugo bio zaleđen u Parizu, Velšanin nikako da se oporavi od povreda i da dostigne punu fizičku spremu.

Danilo koji je stigao kao "kusur" za Kansela nije prvi izbor, Kuadrado i De Šiljo su ispred njega, a Demiral koji je dosta pokazivao na pripremana je na izlaznim vratima kluba. Doduše, on je fenomen, Turčin je stigao iz Sasuola za 20 miliona, sada "Stara dama" ima ponude da ga proda za duplo veći novac.

De Liht igra, navikava se, ali daleko je od forme iz Ajaksa. Da nije bilo povrede Kjelinija, sigurno da ne bi bio standardan, uostalom to nije ni očekivao ove sezone. Povratnik Bufon je kriv za gol protiv Sasuola, mnogi smatraju da je bolje da je Perin ostao drugi golman, a jedini dobitni potez do sada, tvrde mediji je povratak Iguaina sa pozajmice.

Ali, to baš i nije zasluga kluba, hteli su da ga prodaju na sve načine, nije im uspelo. Slično se može reći da Dibalu koji je ostao u Juventusu.

E sada, postoji i druga strana medalje, Juve ne igra dobro, ali pobeđuje, ako slave protiv Lacija večeras u Rimu, vraćaju se na vrh tabele.

Šta će biti kada Ronaldo uđe u formu i kada tim počne da igra dobro, pitaju se neki.

"Juve ima dva tima, osvojiće titulu i ove sezone"
, kaže direktor Marota.

Da li želi da prebaci pritisak na bivši klub, videćemo, Sari je tražio da odu Mandžukić i Emre Džan, Demiral će, kako rekosmo biti prodat, a jedino što bi Juve želeo je levi bek, neko poput Emersona Palmijerija, i eventualno veznog igrača, ali čini se da im Rakitić nije potreban i da već imaju previše fudbalera, iako se Kedira povredio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Sunday, 08.12.2019
03:03

To što imamo "previše" igrača ne znači da nam ne trebaju prava pojačanja , pola veznih igrača je "škart" i "prinove" a ne pojačanja , pogotovo emre can I bernardeschi a ni rabiot se nije pokazao , jedino bi od ramseya moglo biti nešto da nije često ozlijeđen , vidjelo se koliko nam chielinni znači bez njega nam je obrana kao "švicarski sir"

avatar
Wolverine
Saturday, 07.12.2019
15:39

Sve radnici, nijednog inteligentnog igrača nemaju, sem Pjanića, a i on je tanak.

avatar
The_Matrix
Saturday, 07.12.2019
14:16

Da nije bilo sudija ne bi ni pobedjivali, tako oni osvajaju titule. Kada vam ide ne treba vam pomoc, ali zato kada im ne ide sudije grebu da im donesu te bodove. Do sada su im doneli nekih 10tak

avatar
Marchisio8
Saturday, 07.12.2019
15:37

Не знам зашто се ти око тога сјекираш? Кад је Јуве освајао титуле,Интер је био око на око 30 бодова минуса у просјеку,тако да опет они не би освојили. Уствари,Интер је такав тим,да оснује своју лигу,био други...

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 07.12.2019
16:01

Ako u nastavku prvenstva i dalje bude ovako tijesno nastaviće se guranje id strane sudija jer očigledno samom igrom i kvalitetom se ne mogu odlijepit!

avatar
StoneCold
Saturday, 07.12.2019
14:16

Kakva glupost od teksta...To sto nude pare za Demirala ne znaci da ce on otici. Najverovatnije ide RUgani. Perin bi mozda bio i prvi golman da nije non stop povredjen. Mnogo kikseva De Lighta su vise posledica Bonucijevih propusta. Rabio i Remzi dosli za dz i ako odu Juve ce lako vratiti novac. Danilo je od stakla ali ni Cancelo nije bio bolji. Nisu se usrecili pojacanjima, ali daleko od toga da su ispromasivali. Tek ce praviti greske.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 07.12.2019
18:22

Istina je samo ta da financijski su odigrali dobro cak odlicno ali igracki se nismo usrecili To je sva istina Juve ce zaraditi osvojiti scudeto ali ono sto mene zanima napredak u kvaliteti to nije ucinjeno !!!

avatar
REVØLT
Saturday, 07.12.2019
13:20

Bittersweet simphony, slatke muke.