Ovo nikad nije bilo, derbi najvećih rivala oko Siniše Mihajlovića!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.05.2019.
15:48
Izvor: Sportske.net

Koliko ga cene na Apeninima svedoči i ova činjenica...

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Siniša Mihajlović posle fantastičnog proleća sa Bolonjom čeka ponude, razgovore sa predsednikom Saputom, ali male su šanse da ostane.

Razlozi su, oklevanje Bolonje da uloži veći novac u pojačanja, ali i da plati Srbina koliko zaslužuje, kao i ponude od mnogo većih klubova koje čeka naš trener.

Mihajlović je prvi kandidat za klupu Lacija. Naime, Simone Inzagi je odbio da produži ugovor, čeka navodno Milan koji će danas ostati bez trenera, a Lotito i Tare vide Mihu kao prvi izbor, ako Lacio bude menjao trenera.

Međutim u igru je ušla Roma.

Naime, njihovi pregovori sa Gasperinijem ne idu najbolje, navodno Atalanta čini sve da zadrži trenera koji ih je uveo u Ligu šampiona, osim većeg novca, obećali su mu i pojačanja, pa njegov odlazak u Rim nije siguran.

Da će primorati predsednika Palotu da traži novo rešenje, Mihajlović pre svega, a zatim i trener Sampdorije, Đampaolo se spominju kao mogući treneri.

Za navijače Rome ne bi bio problem to što je Mihajlović legenda Lacija, na kraju krajeva, on je u Italiju stigao u Romu, igrao dve sezone za "Vučicu" i otišao u Sampdoriju.

Doduše, te dve sezone u Romi koje je bio primoran da delom igra i kao levi bek, srpski trener je nazvao najneuspešnijim u karijeri, što nije daleko od istine, Roma je prvo sa Boškovom bila peta, da bi sledeće sezone Macone doveo tim do sedmog mesta pa nisu ni izborili Evropu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Tuesday, 28.05.2019
21:16

Smesan trener dobar za timove koji nemaju bas nikakav cilj osim golog opstankam.O kombinacijama sa svim mogucim menadzerima guranju polovnih igraca neki drugi put.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 28.05.2019
18:42

Bolonja je veliki klub , 10 mesto ove godine , sledece ko zna , mozda i nesto vise ! Ostani

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 28.05.2019
16:30

Kada bi preuzeo Romu to bi bilo odlicno

avatar
CZYNWA
Tuesday, 28.05.2019
16:19

Pitanje je sta je bolje, Roma ili Lacio. Roma opet krece iz pocetka, a ocekivanja su velika, slicno onome u Milanu, nemas nista i traze uradis nesto.. Po meni mozda Lacio bolji izbor, jer ga navijaci vole vise nego Romini, uz to su i ocekivanja koliko-toliko manja, jedino sto sa Lolitom nije lako..