Ovo ni Šekspir ne bi napisao, nova Junajtedova drama, Ole postavio ultumatum upravi!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.01.2020.
11:38
Izvor: Sportske.net

Vezni red u fronclama, nove vesti oko povreda, sada se Norvežanin nalazi u začaranom krugu. Kupovine rešenje, ali problem su cene i ponuda...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nove vesti iz Francuske, Pol Pogba će "očistiti članak" koji ga muči, tačnije već je operisan juče i on neće odsustovati tri nedelje kako je tvrdio Solskjer već duplo više, na teren bi trebalo da se vrati u martu.

Francuski mediji tvrde da se pojavio u dva meča kao rezerva, igrajući povređen i da je to pogoršalo situaciju.

Sada je ponovo izgubljen za duži period, takođe, MekTominaj će odsustvovati osam nedelja, pa je Solskjer ostao na Fredu i Matiću kojima i ne veruje, posebno ne našem igraču.

Matić je trebalo da ode, ali problem je sada što klub nema alternative, u junu mu ističe ugovor, ali "Đavoli" imaju opciju da jednostano produže obavezu Srbina do 2021. No, to će značiti da moraju da nastave da ga papreno plaćaju, pa je Solskjer uputio ultimatum upravi.

On traži da se u ovom prelaznom roku dovedu najmanje dva vezna igrača, kako bi prodao Matića, ali su njegove želje gotovo nemoguća misija.

Prva je Medison iz Lestera koji je produžio ugovor sa klubom, pa mu je cena porasla, koštaće blizu 100 miliona evra. Uz to, Brendon Rodžers tvrdi da nema šanse da proda bilo koga, iako se uz Medisona, za Pereiru interesuje Barselona, a na meti većih klubova su Sojundžu kao i Ben Čilvel.

Druga Solskjerova želja je Džek Griliš iz Vile, i on je preskup, klub iz Birmingema će se teško odreći ključnog igrača u borbi za opstanak.

Sada je Solskjer između čekića i nakovnja. On mora da kupi kreativca na sredini jer nema više nikoga, nema konkurenciju, a panične kupovine u januaru su najgora ideja. A opet, bez konkurencije, tim će izgledati kao na gostovanju Arsenalu, što ih isključuje i od pomisli da se bore za ulazak u Ligu šampiona, trenutno su peti, za Čelsijem kasne pet bodova.

Ako ne bude Lige šampiona, to je nov udarac u privlačenju pojačanja, a i mnogim igračima je dosadio neuspeh kao konstanta pa gledaju ka drugim klubovima, ne većim, ali svakako uspešnijim od Junajteda u ovoj deceniji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Saturday, 04.01.2020
09:36

Junajted i Real su dva naj veca kluba na svijetu to pokazuju sve statistike cak Junajted ima naj vise navijaca na svijetu to se mnogima nece svidjeti ali mogu lako provjeriti,jedino ako neko racuna da kinezi nisu ljudi,pa stoga racunam da nema igraca koji bi odbio ova dva kluba a o plati da ne govorim,mogu biti u sredini tabele ali primanja su naj veca i to se moze provjeriti,pa ona bruka od golmana De gea je naj placeniji na svijetu.

avatar
BlueBoy84
Friday, 03.01.2020
18:39

50 MILIONA Eriksen i top

avatar
Opet Anonymous
Friday, 03.01.2020
18:16

Nama treba Eriksen i R.Neves a moze i Lo Celso na kojeg Mou ocito i ne racuna ozbiljno a odlican je u svim segmentiam...

avatar
Darko0071
Friday, 03.01.2020
18:11

Ovo je bre ludnica,zasto ga uopste trpe,pa od onog staklenog Bejla bi imali vise koristi od Pogbe,Bejl kad je u timu igra vrhunski samo to real nezna da ceni

avatar
Red to the bone
Friday, 03.01.2020
13:21

Hahahahaha kakva kanturina od ekipe bez VARa i sudija bili bi u borbi sa opstanak sa Votfordom i Noričem

avatar
Hajduk United
Saturday, 04.01.2020
09:36

Logika nalaže da zaključim da bi u suprotnom bez vara bili pokradeni

avatar
La bestia negra
Friday, 03.01.2020
13:01

Zasto bi Medison uopste napustio Lester i presao u Junajted ? Lester je trenutno jaci i bolju buducnost ima od Mancestera bez obzira na razliku u velicini kluba.Grilis je igrac za Aston Vilu znaci izmedju Cempionsipa i dna Premijer lige,klasicni Englez prosek.

avatar
mrancic
Friday, 03.01.2020
13:26

Ima rešenje.Promenite trenera (Alegri,Poketino) da izguraju sezonu i naprave plan za leto.Treneri bi privukli dobre igrače Opet:šta će Kerik u štabu Solskjera?

avatar
The Red Army
Friday, 03.01.2020
13:53

Hahaha ne lupaj kad te molim, svaki igrač iz lestera bi presao u utd nebitno sto su ovi u kanalu a ovi drugi