Ovo mogu da smisle samo Italijani, nov ugovor za Ikardija?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 30.08.2019.
09:55
Izvor: Sportske.net

Ponuda je na stolu, ima i klauzulu, ali Argentinac će je verovatno samo pogledati. Žena ga ubeđuje da razmisli o odlasku...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Inter pokušava da nađe rešenje za Maura Ikardija. Vanda Nara ga ubeđuje da razmisli o Napoliju koji je podigao ponudu na osam miliona evra, ali napadač ne želi ni da čuje. Jedine dve opcije su ostanak u Interu ili odlazak u Juventus.

Spreman je da bude van tima Intera, ima ugovor još dve godine i u ovom trenutku deluje rešeno da klub ostavi u bezizlaznoj situaciji tokom jeseni, odnosno da ne ode u naredna tri dana.

Navodno, Inter ima novi predlog za Ikardija, da produži ugovor na sezonu, a onda ode na pozajmicu, ali ne u Juventus. Taj dokument bi imao klauzulu po kojoj ne može da bude pozajmljen najvećem rivalu.

U Interu računaju da bi tako Ikardi lakše prihvatio da se preseli u Monako koji mu nudi 11 miliona evra po sezoni, tu ponudu je odbio pre par nedelja, iako su se klubovi dogovorili.

Druga opcija je Atletiko, i oni bi ga uzeli na pozajmicu, čak možda Koštu prodali Napoliju, međutim, teško je verovati da će Ikardi i ovo prihvatiti. On se nada da će Inter popustiti, prihvatiti ponudu Juventusa da uz novac, pošalje Mandžukića ili Matuidija na "Meacu", ali iz Intera neće pristati na ucenu, bez obzira što vreme ističe i do kraja prelaznog roka je tri dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Friday, 30.08.2019
18:54

Pa nije ovo nista novu, ovo su vec uradii sa Gabigolom, oni su njemu produzili ugovor za dodannih godinu dana prosle sezone, Gabigol se slozio produzio je i potom se preselio u Flamengo na pozajmicu, isto to se sad pokusava i sa Ikardije, potencijalni klubovi za pozajmicu su Monako i Atl.m

avatar
Sunday, 01.09.2019
05:11

aj bezi na mozzartov portal sta ces ovde

avatar
Offside
Friday, 30.08.2019
17:32

A zasto bi otisao u Napoli??Bolja mu je ocija ostanak u Interu nego odlazak u Napoli gde bi ga docekali na noz a isto bi bio docekan i na Meaci protiv Intera ali da se radi o nekom jacem timu pa i da predje (kao Iguain) ali odlazi u klub bez ambicije i jasnog cilja sa dosta velikim problemima na svim poljima.Covek hoce u Juve jer bi to bio napredak u karijeri i potpuno je razumljivo zasto mu je samo to opcija!Steta je sto nije otisao u Englesku pa cak i prihvatio transfer u Atletiko jer je taj tim ove godine sila ali ostale opcije Monako i Napoli su smesne...

avatar
Misosesic
Friday, 30.08.2019
15:42

Muka mi je od ovakvih igrača.Da su pametni ovi navijači Intera u Italiji pa da mu svaki trening demoliraju automobil pa onda onoj njegovoj"Menadzerki" i tako u krug.

avatar
No rules
Friday, 30.08.2019
13:48

Godina 2029. Dibala pristaje da predje u Inter, ali Juventus pored Ikardija trazi i dva traktora Ferguson, ili utovarivac marke Volvo. Marota popusta i sva je prilika da ce klubovi naci kompromis tako sto ce Inter uz Ikardija Juventusu poslati samo polovnu hladnjacu! Uskoro opsirnije..

avatar
RaZZoR (6x)
Friday, 30.08.2019
11:17

biće kako ženka kaže.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Friday, 30.08.2019
10:10

Inter treba prodati Ikardija,kao sto su se resili Balotelija,Partizan Markovica,Benfika Markovica..Treba im igraci koji igraju fudbal i nista vise..
Ali ne po svaku cenu prodaja:
Inter ima ugovor sa Ikardijem na dve godine,pa bolje da izgubi 9 miliona i posle da ga niko nece,nego da odmah izgubi 30-40 miliona i dobije nekog starca u razmeni i pri tom plati 9 miliona tom starcu za dve godine..
Najbolja zamena za Dibalu:
Obojica Argentinci,isto godiste i ni jedan ni drugi ne igraju za svoj tim.