Ovo je zamena za Levandovskog?

Autor: Nikola Miloradović
subota 02.06.2018.
10:35
Izvor: Sportske.net

Bavarci izgleda pripremaju teren za neminovno.

EPA-EFE/DANIEL KOPATSCH
EPA-EFE/DANIEL KOPATSCH

Povezane vesti

Robert Levandovski je još tokom nedavno okončane sezone u više navrata izražavao želju za promenom sredinu, čak je i promenio agenta, angažovao je Pinija Zahavija, sa željom da izboksuje angažman u madridskom Realu.

Sada je Poljak još jednom podsetio upravu da želi da ide, Real najverovatnije neće biti njegova naredna destinacija, ali zainteresovanih strana svakako ima.

Naime, bivšeg napadača Dortmunda bi u svojim redovima rado videli Čelsi, PSŽ i Mančester junajted, videćemo da li neki od ovih klubova može da ispuni zahteve Bavaraca, koji su izgleda postali svesni da će ih sjajni Poljak ovog leta napustiti.

U upravi nemačkog kluba su zakazali sastanak, na kojem će se razmatratiti da li da uprava krene u akciju i kao zamenu za Levandovskog angažuje Tima Vernera iz RB Lajpciga.

Sjajni Verner je u sezoni za nama bi sasvim solidan, pokazao je da debitantska sezona u elitnom rangu nije bila slučajna, postigao je 12 golova u Bundesligi i izborio se za konačan spisak Jogija Leva za Mundijal u Rusiji, gde bi trebalo da se nađe i u startnih 11 "Pancera".

Ipak, Lajpcig će tvrditi pazar, veruje se da ne žele da odustanu od Vernera i da će za njegove usluge tražiti između 100 i 120 miliona evra, što Bavarci najverovatnije nisu spremni da plate.

U Nemačkoj se ipak šuška da bi mogli da pristanu i na najmanju svotu, kako se nalaze u veliki dugovima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slaninar94
Saturday, 02.06.2018
13:14

Skroz logicno, germanizacija Bayerna se nastavlja.

avatar
Anonymous Official
Saturday, 02.06.2018
13:02

Ovo je posao Lewa od sa ovoliku sumu a ima 30g jos malo jeste mozda najbolji spic ali nije on tip igraca koji sam moze da pravi razliku na terenu kao sto su Messi,Ronaldo ili Neymar...a dovode Wernera koji je sjajan a tek mu je 22 godine

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 02.06.2018
12:27

Nek ide, i nije nesto spec napadac. Dobar u Bundesligi, u velikim utakmicama se ne vidi.

avatar
Misosesic
Saturday, 02.06.2018
12:21

Ovo sam rekao jos kad se Levandovski pominjao kao pojacanje Reala,i dalje sam siguran da ce Timo postati napadac Bajerna ako Levandovski ode.

avatar
Al(a)din
Saturday, 02.06.2018
11:48

Samo Verner i niko drugi.

avatar
Bayern Sampion!
Saturday, 02.06.2018
11:37

Idemo breeeee, Timo!!!