Ovo je prva ponuda koju je poslao Solskjer kada je dobio stalan posao

Autor: Vladimir Stojanović
subota 30.03.2019.
09:24
Izvor: Sportske.net

Uvod u pregovore...

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer je dobio posao, odmah je upozorio igrače da mora da se radi napornije, da nema opuštanja, da oni koji to ne shvataju brzo odu iz Junajteda, gledao je to kao igrač.

Danas "Đavoli" dočekuju Votford, kreće trka za Ligu šampiona, Arsenal ima dva boda više. Oporavili su se Lingard i Marsijal, Matić i dalje nije, a napad će predvoditi Rašfrod, iako je Lukaku tresao mreže u poslednje vreme.

Inače, prema tvrđenju engleskih medija prvi korak koji je nakon dobijanja posla načinio Solskjer je ponuda za Deklana Rajsa. On želi vezistu Vest Hema koji bi trebalo da bude zamena za Andera Ereru.

Rajs


Baskijac pregovara sa Pari Sen Žermenom, postaće slobodan igrač i čini se da ga Junajted neće zadržavati.

Rajs igra sjajno ove sezone, ima samo 20 godina, Sautgejt ga je pozvao u reprezentaciju, a prva ponuda "Đavola" je 40 miliona evra.

Ovo je samo uvod u pregovore, predlog je odmah odbijen, naime, Vest Hem smatra da njihov mladi igrač vredi više.

Koliko?

Videćemo tokom leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Saturday, 30.03.2019
20:07

Celsijeva akademija na ceni!

avatar
mrancic
Saturday, 30.03.2019
12:49

Rajs i Mek Tomini sa ostankom Erere odličan vezni red i rotacija.A napad sa Sančom i Depajom kao novim igračima.Prodati ili udaljiti Sančeza i prodati Matu.Još štoper i ofanzivni vezni.Ako ode Pogba i još nekoliko viška sakupiće se 250 do 300 mil pa će dodatna sredstva biti manja.Šansa za Pereiru i Dalota da se dokažu.U Bormutu je Bruks,mlad i odličan.Možda polako formirati tim sa duže vreme i obezbeđivati LS.Za veznog ima dobrih mladih igrača i u Italiji .

avatar
deki trbic
Saturday, 30.03.2019
12:29

NZM STO SE NJEGA TAKO LAKO ODREKAO CELZI...IAKO JE PROSAO NJIHOVU OBLADINSKU SKOLU!!!!

avatar
Anonymous Official
Saturday, 30.03.2019
10:42

Nije mali los ali po meni ne vrijedi ni 40mil a da ne pricamo o vise. Herrera ostaje i dobija ugovor najverovatnije na 3g a mozda na 2, sam je prije 3 dana potvrdio. Rekao je da nije Englez ali da se osjeca kao da je u MANU i ako ga klub zeli da ce ostati tu gdje jeste.