Ovo je Kumanov tim za premijeru, Barsa ima dve nedelje za tri pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 22.09.2020.
11:12
Izvor: Sportske.net

Kuman sastavio ekipu za Viljareal, ali to nije ono što želi na kraju prelaznog roka. Na meti tri igrača, ali će najmanje toliko morati da ode...

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Barselona će startovati u ligi za vikend, prvi rival je Viljareal, a Kuman već zna prvu postavu, tačnije uigravao je tim za prvo kolo.

Barsa je odigrala tri prijateljska meča, sa Nastikom, Đironom i na "Trofeju Gamper" protiv Elćea (bilo je 1:0 na generalnoj probi).

Novi trener će promešati karte, braniće Neto, umesto povređenog Ter Štegena, Semedo je praktično u Volvsima, desni bek će biti univerzalac Serhi Roberto. Pike i Lengle su štoperi, Buskets će igrati uz De Jonga, jer Pjanić je tek počeo da trenira, imao je i koronu, neće biti spreman još par nedelja.

Na kraju, u napadu, desno je Mesi, levo će Fati, Kutinjo će igrati iza Grizmana.

Naravno u napadu, Dembele je alternativa levo, desno Trinkao, ali oni će čekati na klupi, kao i Pedri, Alenja, Firpo...

Holanđanin ne računa na Todiba, verovatno i Rafinju i naravno Suareza, a kako piše katalonski "Sport", Barsa ima još dve nedelje za četiri pojačanja.

Moraju da dovedu desnog beka, Dest je umakao, sada su opcije Maks Arons iz Noriča ili Emerson iz Betisa. Barsa traži i štopera, pokušavaju da se dogovore sa Sitijem oko Erika Garsije, to bi značilo da će prodati Todiba i Umtitija.

Od Lautara nema ništa, ovo nisu vremena kada ćete utrošiti 100 miliona za pojačanje, neće doći ni Vajnaldum, ali Kuman insistira na Depaju koji može da igra i u samom špicu. Ima povređeno Brajtvajta, ali nema poverenja u njega...

baner

No, posle Semeda, Todiba, Umtitija, trebalo bi verovatno da prodaju i Puiga (što izaziva ljutnju navijača), možda i Firpa i Rafinju koji nema ponude, kako bi završili prelazni rok na pravi način...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 23.09.2020
00:01
avatar
petar8
Tuesday, 22.09.2020
18:07

Nimalo impresivno,ali bas nimalo

avatar
P. S.
Tuesday, 22.09.2020
16:21

Prilicno sam siguran da u ovome trenutku Barsi ne treba nijedan igrac dok se ne promeni sve drugo, a onda ce im trebati mnogo vise od ta 3-4. Sa ovim tempom, zalaganjem, agresivnoscu i narocito kretanjem igraca bez lopte ja ne vidim kako Barsa moze bolje od ovoga, pa kako god se zvali igraci na terenu. Sta moze igrac sa loptom nadomak protivnickog sesnaesterca?

a) Da proba solo prodor kroz cetvoricu na 2 kvadratna metra i faul u zoni suta je maksimum sto moze da dobije.

b) Da se izvuce metar-dva bocno i raspali po lopti iz sve snage u pravcu gola kroz petoricu i korner je maksimum sto moze da dobije.

c) Da proba centarsut na nikoga ili da se Pique i Lengle sudare glavama ako su u blizini.

d) Da posalje pas saigracu bocno ili nazad na pola metra gde se nalazi 60% njegovih slobodnih saigraca ili da posalje znatno duzi pas pozadi gde se nalazi preostalih 40% slobodnih saigraca.

e) Da trci ka svom golu sa loptom koliko ga noge nose dok ga juri protivnicki igrac da mu otme loptu i dok se ne vrate Pique/Lengle da im doda, ako ne onda lopta golmanu.

f) Da ubaci loptu iza ledja protivnickih defanzivaca, pa ako neko utrci... uglavnom ne ili kasni ili je vec u ofsajdu.

Dok je to tako igra Barse ce biti potpuno ista koga god da dovedu tako da im je bolje da ne bacaju pare na nove i ne poklanjaju postojece igrace.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 22.09.2020
12:26
avatar
Lecter
Tuesday, 22.09.2020
11:36

A odbrana ostaje ista ☺☺ Mozda se ja ne razumem u fudbal ali ovi Barsini defanzivci su za klubove tipa Eibar i Levante.