Ovo je Interov odgovor na nove Juventusove poteze, ko su sad glavne mete?

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.07.2019.
23:52
Izvor: Sportske.net

Juve im pokvario planove, ostaće bez najveće želje, vreme je da se aktivira ''Plan B''.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Britanski i italijanski mediji danas su otkrili da su Mančester junajted i Juventus postigli dogovor oko Dibale i Lukakua, pa će Inter ostati kratkih rukava, s obzirom da je nedeljama bezuspešno pokušavao da se izbori za potpis napadača Mančester junajteda.

Lukaku je bio Interova glavna meta od početka letnje pijace, ali sada će plan ''Neroazura'' morati da se promeni.

''Skaj Sport Italija'' večeras prenosi da će Inter sada pokušati da angažuje hrvatskog reprezentativca Anta Rebića iz Ajntrahta, kao i Edina Džeka iz Rome, a da će istovremeno pokušati da ubedi Ikardija da se preseli u Rim, u zamenu za bosanskohercegovačkog reprezentativca.

Ranije danas se pojavila informacija da će Romu pojačati Gonzalo Iguain iz Juventusa, pošto je njegov brat i agent Nikolas obavio razgovore sa čelnicima ''Vučice'', pa ćemo videti i da li bi ovo moglo da utiče na pomenute planove Intera.

Kada je u pitanju Rebić, pominje se suma od 40 miliona evra koliko bi Inter trebalo da izdvoji, dok se odranije zna da Roma za Džeka traži 20 miliona evra, a da je Inter do sada nudio 13 miliona plus bonuse. A ako bi Ikardi pristao na pomenuti aranžman, ovi uslovi na relaciji Inrer-Roma mogli bi da budu bitno promenjeni.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Wednesday, 31.07.2019
18:26

Ikardi ostaje u Interu....

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 31.07.2019
09:53

Ja jednostavo ne kuzim vas novinare ili ne kuzim Inter ??? Pa zar netko normalan moze potjerati Icardia pa ga mjenjati za upitnog Rebica ili vec malo starog Dzeka ????????????? Valjda nisam ja normalan

avatar
acep
Wednesday, 31.07.2019
09:19

Previse jadno.

avatar
CZYNWA
Wednesday, 31.07.2019
08:56

S obzirom da bas gotivim Romu, ovo bi bila TOPCINA. Juve je vec ispao glup, dali su Dibalu za ono tele, nadam se da ce i Inter. Uz Dzeka jos 10akM i svi srecni. :D

avatar
Amalainter
Wednesday, 31.07.2019
05:30

Trebali su vec davno da krenu dalje..videli su da nece dobiti Lukakua