Ovo je baš brzo, nesuđeni "Zvezdaš" odlazi iz Milana!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.10.2019.
11:28
Izvor: Sportske.net

Izgleda da mu ni promena trenera neće doneti bolji status...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Jedna od tački sukoba sada već bivšeg trenera Milana, Marka Đampaola i Zvonimira Bobana bila je činjenica da novi trener ne pruža šansu pojačanjima.

Ernandez, Benaser i najviše Rade Krunić nisu igrali gotovo ništa od dolaska ovog leta. Bivši fudbaler Empolija, i svojevremeno velika želja Crvene zvezde, igrač koji je odlazak u Italiju čekao u čačanskom Borcu, Rade Krunić, je dobio svega 45 minuta od početka sezone.

On je odigrao poluvreme protiv Fiorentine, malo i premalo za igrača koji je plaćen 8 miliona evra i koji je imao nekoliko odličnih sezona u Empoliju.

Ali, ni dolazak Stefana Piolija neće puno promeniti u njegovom statusu, naime, kako pišu italijanski mediji, reprezentativac Bosne će na pozajmicu, Milan pregovara sa Đenovom gde je već Ivan Radovanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Friday, 18.10.2019
11:40

Kako Ernandez nije igrao gotovo nista? Rebic ne igra, to je jedna posebna misterija, a ni Duarte nije dobio dovoljno sansi. Ernandez je igrao vise od Benasera, a najvise je igrao Leao, najmanje svakako Krunic. Inace, osam miliona evra su smesne pare u danasnje vreme, nisu ni vredne pomena.

avatar
NikkiCFC
Friday, 18.10.2019
13:47

Jesu ali za Milan ne bas.

avatar
REVØLT
Friday, 18.10.2019
15:34

Nisu ni neke velike.