Ovo je Bajernovih XI za dominaciju u Evropi! Planove kvari neverovatna Pepova odluka?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.05.2020.
12:31
Izvor: Sportske.net

Bajern spreman da uloži novac i iskoristi teškoće drugih klubova, ali iz Sitija stigla zapanjujuća vest...

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Bajern iz Minhena ima plan da se pojača i narednih par godina dominira u Evropi, ne kriju da žele da ulože u tri ili četiri igrača, dodatno pojačaju tim, a zadržaće one najbolje.

Nema ništa od odlaska Alabe, klub neće ni razmatrati ponude, a ostaje i golman Nojer. U odbrani bi Upamekano mogao da bude pojačanje, posle osam godina klub će napustiti Martinez, a dva glavna pojačanja bi trebalo da bude Leroj Sane i Kai Haverc iz Leverkuzena.

Procena je da će ovaj tim koji ima budućnost, par starijih igrača poput Levandovskog i iskusne alternative kao što je Tomas Miler moći da iskoristi probleme koje imaju engleski klubovi, ali i Real i Barselona i ozbiljno napadne krunu u Evropi.

Čak su nemački mediji i napravili tim:

Nojer,
Pavard, Zule, Lukas Ernandez, Alaba,
Tijago Alkantara, Kimih,
Sane, Haverc, Gnabri,
Levandovski.

Baner live stream

Deluje odlično, na klupi bi bili Boateng, Perišič, Dejvis, Gorecka, Koman, verovatno i Toliso, kao i mlađi igrači poput Zirkzea, Kusansa, Singa, Štilera, Krisa Ričardsa koji su se kalili u drugom timu u trećoj ligi Nemačke.

Ono što kvari planove su današnje vesti da Siti neće prodati Sanea u bescenje, iako su se igrač i Bajern dogovorili, ugovor bi bio na pet godina. Jer Bavarci nude 40 miliona evra za igrača kome obaveza ističe narednog leta i koji je sezonu propustio zbog povrede, ali Gvardiola neće ni da čuje.

On smatra da Sane više vredi, pa danas iz Engleske stižu vesti da je tražio od kluba da ne pusti Nemca, odnosno da puste da ugovor istekne i Sane 2021. bez obeštećenja ode sa "Etihada".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zivko Perovic
Friday, 08.05.2020
00:29

Haverc vunderkid,kao i dejvis,hernandez brz,borac,strasan igrac,pavar standardno dobar,alaba top,tiago da ne pricam,lewa top,gnabri odlican,sane se ceka da eksplodira,ime sve predizp. da pokida,super tim,kimih odlican,mozda u ovoj deceniji i najvise lige sampiona osvoje,pratim bajern 17 godina,od ere 2012-2013 bice najaci tim,

avatar
NikkiCFC
Thursday, 07.05.2020
21:27

Alaba ide a Dejvis je startni bek. Receno je da dolaze desni bek i Sane i to je sve.

avatar
ViniciusJR
Thursday, 07.05.2020
20:27

E dominirace sa ovim sastavom sigurno.

avatar
Robert Lewandowski
Friday, 08.05.2020
02:33

Jel ovo bila kao neka ironija? 😏

avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 09.05.2020
00:31

Hm, necu se složiti sa tobom, ali ne zato što sam navijač Bajerna nego zato što mislim da je ovaj tim objektivno najjači u Evropi. Ako misliš da je neko drugi jači reci, pa ćemo diskutovati. Ove sezone Bajern je pokazao najviše, podsećam bez poraza u 2020. A sledeće godine bićemo jači za Sanea, Desta i možda Upamekana i Haverca. Bajern je najbolje odradio smenu generacije. Levandovski igra u životnoj formi, da li si ti gledao njega u skorije vreme? Čovek radi nestvarno na sebi, na merenjima koja su juče radjena utvrđeno je da ima manje od 5% masti u organizmu, i da je brži i fizički jači nego ikada do sada. Definitivno najbolja devetka na svetu. Tu nema diskusije, a što se tiče krila:Koman, Gnabri, Sane i Perišić pa ko to ima 4 tako dobra krilna igrača u Evropi? Prva trojica su mladi, i još mogu da napreduju ➕ igrace minimum još 7 godina. Mada, i sada su već medju najboljima na svojoj poziciji. Gnabri je u strasnoj formi, malo je krila koja su trenutno bolja od njega. Sane suva klasa, šta ima tu da se priča. Dokazao se čovek u 2 prejake lige, rešava situacije 1vs1 kao iz sale može i 2 na 1 3 na 1. Probija kao silo. Vezni red je najjači u Evropi(pre svega kada pogledaš dubinu veznog reda). Tiago je u top 3 CM-a na svetu, Kimih suvo zlato. On i Tiago igraju fenomenalno. Miler igra strasno dobro, najbolji asistent u Evropi uz De Brujnea. A na klupi su Gorecka, Toliso, Martinez(ove sezone i Kutinjo) ... Sve top igrači, plus Haverc ako dodje... Ja zaista ne znam ko ima bolje veznjake, a pritom skoro svi su mladi. Bekovi prejaki, najjači na svetu. Alaba, Dejvis, Pavard plus ako dodje Dest... A mogu i Lukas i Kimih da popune. Stoperi su super. Stiže Upamekano verovatno, a pored njega tu su Zile, Alaba, Lukas... Sve top igrači. Golman najbolji na svetu, a tu je i Nibel kao potencijalni naslednik...

avatar
ViniciusJR
Friday, 08.05.2020
16:22

Jeste, jer se pod dominacijom Evropom podrazumijeva da osvajaju par godina zaredom. Sto je od ovog tima suludo ocekivati. Ne samo od njih, da ne mislis da imam nesto direktno protiv Bajerna, vec trenutno uopste, ne postoji tim za koji bi se moglo reci da ce dominirati Evropom, niti se nazire. A sto se konkretno Bajerna tice i to da kazem precizno. Nojer dotrajao, bekovi odlicni, stoperi moze se reci da imaju potencijala postati odlicni, ali jos nijesi na tom nivou. Vezni Tijago-Kimih daleko od toga da su najbolji tandem na sredini u Evropi. Ova trojka ispred za respekt, s tim sto Sane moze biti nepoznanica, prije svega zbog povreda. I Levandovski, njegov vrhunac je prosao odavno, bez obzira sto mi je jedan od omlijenih napadaca.

avatar
deki trbic
Thursday, 07.05.2020
20:20

Kimich je desni bek, nije veznu igrac

avatar
Karambol
Friday, 08.05.2020
11:46

Kimih je po prirodi zadnji vezni igrac, Gvardiola ga je prebacio na mesto desnog beka gde je bio fenomenalan i medju najboljima na svetu na toj poziciji, sada kod Flika igra ponovo veznog i tu takodje kida, zaista nema danas takvih igraca kao sto je Kimih,da moze da igra na 2 pozicije i da bude medju najboljima..

avatar
BlueBoy84
Thursday, 07.05.2020
18:56

Odlična odluka. Produžiće ugovor

avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 07.05.2020
15:50

Kako da ne, Arapi će u sred krize dozvoliti da Sane ode za džabe! 😂😂😂

avatar
Südkurve München
Thursday, 07.05.2020
15:11

Alaba na mesto ernandesa i dejvis na beku

avatar
Mirjevac
Thursday, 07.05.2020
15:04

Sa ovim igracima bajern ce biti slabiji i od Lajpviga i od Birusije! Tu nema nijednog dobrog igraca, vec sve neka klasika, Sane i ako dodje on nije bas nesto, da je bio on bi bio standardni u Citi ali nije! Muler, Levandovski, Tiago i Nojer i jos neki su vec stari igraci i oni nemogu da pruze ono sto su migli!

avatar
GoHardV3
Thursday, 07.05.2020
14:59

Svaki put oni dominiraju, cuo sam te price i kad je dolazio Gorecka, Hernandez, Pavar itd pa oni su bili kuc*e spanskih klubova redovno u poslednjih 10 godina, od 8 susreta tek 1 ili 2 prolaza, ne zna se je l veca bruka onih 4 0 u Minhenu ili onaj Mesijev slalom kad je najprecenjenijeg stopera, cuj mene stopera, panja vratio na bejzik postavke.

avatar
JC\'90
Thursday, 07.05.2020
13:52

Vrhunska ekipa nema sta.

avatar
Karambol
Thursday, 07.05.2020
13:13

Ne kapiram stvarno upravu, 40 miliona je stvarno malo za ovakvog igraca, ponudite 60 i da zavrsimo to vise!