Ovo će biti novi golman Reala? Veliko iznenađenje na pomolu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 22.08.2019.
14:58
Izvor: Sportske.net

Kejlor Navas je zatražio da ga klub pusti, probali su da ga ubace u trampu za Nejmara, ali od toga nema ništa. Ipak, čini se da Kostarikanac odlazi, a Real bi mogao da povuče iznenađujući potez.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Navas će biti drugi golman, odnosno tako je planirao Zidan, Kurtoi je obećano mesto među stativama, a i Belgijanac je prilično nekorektno tokom priprema rekao, "Sada se zna konačno ko je broj 1".

Navasu nije trebalo dva puta reći, on želi da napusti klub, problem je što je Real već prodao i pozajmio golmane i sada bi morao da nađe zamenu.

Navasa želi PSŽ, tamo bi bio prvi čuvar mreže, Real ga je video kao deo posla oko Nejmara, ali ta ponuda je odbijena. Leonardo želi da kupi Navasa i imajući u vidu njegove godine, ali i to da je rezerva, očekuju da Real spusti cenu.

Ali, ako Navasu klub izađe u susret i pusti ga, oni će tražiti iskusnog čuvara mreže koji bi bio zamena Kurtoi. Jer, Luka Zidan je otišao u Santander, a talentovani Lunjin se preselio u Valjadolid na pozajmicu, prošle godine je bio u Leganjesu.

U rezervnom timu kod Raula u Kastilji su klinci Belman i Altube, oni svakako nisu u planu, eventualno mogu da uskoče kao treći u rotaciji.

Zbog toga Real razmišlja o Miranteu, italijanskom veteranu koji brani za Romu. Prošle godine, ovaj golman je istisnuo startera Olsena, ali je Roma dovela Pau Lopeza, pa bi on sada mogao na pravi način da završi karijeru.

Napolitanac koji je prošao školu Juventusa i bio na pozajmicama je premo 200 puta nosio dres Parme, branio tri sezone za Bolonju, bio u Sampdoriji, Sijeni i Krotoneu.

Ima i nastupe u Evropi iz prošle sezone, ali i sa Sampom svojevremeno i bio bi idealan rezervni golman. Roma ima Pau Lopeza, Olsena još nije prodala, ali ima i Brazilca Fuzata koji bi mogao da bude rezerva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 22.08.2019
17:15

Navasa zeli PSG, ali nece da ga prihvati u trampi za Neymara? Znaci li to da su seici u tripu kako ce ga od Pereza kupiti za recimo 5m€ umesto da im ga racuna 15m€ u trampi, a da ce im Neymara prodati za 210m€? Ako je to u pitanju onda im je krajnje vreme da promene narkotike, jer Navasa nece dobiti od Pereza ispod 20m€, niti ce im Neymara platiti vise od 150 do max. 160m€.

avatar
REVØLT
Thursday, 22.08.2019
15:05

Real Madrid are evaluating Pepe Reina as a possible replacement for Keylor Navas should the latter leave. Real believe Milan would not oppose his departure and consider him one of the primary alternatives [AS]