Ovo će biti baš teško, deset uslova da Pogba stigne u Madrid! Jedan je i Luka Jović...

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 26.03.2020.
11:42
Izvor: Sportske.net

Neće biti nimalo lako, Pogba nema mnogo opcija, a ni Real nije siguran...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pol Pogba je odbio ugovor od Junajteda, ima još godinu obavezu, odnosno dve, pošto klub neće propustiti šansu da aktivira klauzulu za još jednu sezonu.

Pogba koji je odigrao tek osam mečeva ove sezone ne želi da ostane, Real Madrid i Juventus su opcije, ali Italijani imaju sada silne probleme zbog pada akcija i gubitaka i nerealno je očekivati da izdvoje 250 miliona koliko bi uz transfere i platu iznosilo Pogbino angažovanje.

Ali, Real se premišlja, postoje uslovi na koje bi i igrač i Junajted morali da pristanu, ako žele da se transfer ostvari.

1. Junajted će morati da spusti cenu, čak na manje od 100 miliona evra, kriza koja će uslediti smanjiće visinu transfera, to je sigurno, pa bi Junajted eventualno mogao da računa na oko 80 miliona.

2. Sam Pogba bi morao da smanji primanja, za par miliona, sada ima 15 po godini, jer Real već ima dosta problema sa platnim spiskom, najviše zbog Bejlove plate.

3. Zidan mora da se odluči između Pogbe i De Beka, jer mu obojica nisu potrebni. Naime, vraća se Odegard, odlazi Modrić, a u Realu su odbacili ponudu Junajteda da Fede Valverde bude uključen u posao oko Pogbe, Zidan ga vidi kao nezamenjivog.

4. Florentino Perez mora da vrati deo uloženog novca, tačnije, da proda Jovića, Mendija, verovatno će otići i Militao, što pokazuje da prethodni prelazni rok nije bio baš dobro isplaniran.

5. Moraće da se nagodi sa Bejlom, spremni su da ga puste i bez obeštećenja kako bi sačuvali oko 35 miliona neto plate Velšanina u naredne dve godine.

6. Real razmišlja o Ruizu, ako on bude jeftiniji od Pogbe, Perez će sigurno vršiti pritisak na Zidana da odustane od zemljaka i dovede iz Napolija nekadašnjeg igrača Betisa, Jović bi mogao da bude deo sporazuma.


Kazino baner

7. Rajola će morati da se na neki način obaveže da će ostati daleko od kluba, jer Perez ne želi sa njim da sarađuje, niti da od njega kupuje neke druge igrače, poput Donarume.

8. Posao oko Pogbe bi olakšao odlazak Krosa, onda bi bilo mesta za tri nova igrača u vezi, jer bi ostali samo Kazemiro i Valverde.

9. Postavlja se pitanje Iska, on ne želi da napusti klub, iako Zidan veruje da bi Pogba baš mogao da dobije tako ofanzivnu ulogu i umesto Andalužanina bude glavni kreativac u poslednjoj trećini terena.

10. Pogbin dolazak zavisi od toga koliko će Real morati da plati novog napadača. Jer, Jović je izgleda prošlost, Benzema nema zamenu, ako bi recimo srušili svetski rekord za Kejna ili Mbapea, od dolaska Pogbe ne bi bilo ništa, nemaju dovoljno novca za takva dva pojačanja, tim pre što će tražiti i štopera, zamenu za Ramosa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 26.03.2020
17:10

Nakon prvog nema potrebe za dalje, ako ga nisu zeljeli pusiti bez 150 kako sada da ga puste ispod? Neka posalju Kroosa i Militaa za Pogbu i 30mil to bi bila ok ponuda ako vec nemaju da plate 120mil u cashu.

avatar
Dorotej
Thursday, 26.03.2020
16:34

Bilo kuda Luka Jović svuda. Tako nekako ispada dok čovek čita ove "udarne vesti" koje se ređaju kao na pokretnoj traci.

avatar
Nemanjici
Thursday, 26.03.2020
15:57

Pa da su pametni da traze pare + Jovica

avatar
RedDevilSRB
Thursday, 26.03.2020
14:40

U svakom scenariju u mojoj glavi ja Pogbu više ne vidim u Junajtedu. Imaju sad Bruna, MekTomineja i Freda u veznom redu i ako kupe Griliša ili Medisona to je sve odlično. Tu su Mata i Matić koji mogu da služe kao mentori mlađim igračima. Gomez i Garner da se prebace u prvi tim i to je sasvim ok ekipica.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 26.03.2020
13:31

Mendi najbolje pojacanje kluba ovog leta i da ga prodaju?uz to da prodaju i Kroosa?....smesno

avatar
Z
Thursday, 26.03.2020
13:06

11. Perez nikada nije, niti ce ikada saradjivati sa Rajolom🤷‍♂️