Ovo bi mnogo olakšalo posao Partizanu - AZ danas prodaje najboljeg igrača u Seriju A!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.09.2019.
14:43
Izvor: Sportske.net

Holanđani će zaraditi veliku sumu novca, ali će i biti znatno slabiji kada 19. septembra budu stigli u Humsku.

EPA-EFE/OLIVIER HOSLET
EPA-EFE/OLIVIER HOSLET

Povezane vesti

Poslednji je dan prelaznog roka, italijanski klubovi se užurbano pojačavaju, među njima i Torino, koji je pojačanje našao u holandskom AZ Alkmaru.

Njihov izbor je pao na krilnog fudbalera pomenutog holandskog kluba Usamu Idrisija, 23-godišnjeg momka koji je od početka ove sezone odigrao 10 mečeva. postigao četiri gola, uz tri asistencije.

U Alkmar je stigao pre godinu i po iz Groningena za dva milona evra, na ''Transfermarktu'' se sada procenjuje na pet miliona, ali će Torino, prema današnjim informacijama italijanskih i holandskih medija platiti AZ-u 12 miliona evra!

Navodno, dogovor je postignut i do kraja dana se očekuje i ozvaničenje ovog transfera.

To bi mogla da bude veoma dobra vest za ekipu Partizana, kojoj će AZ Alkmar biti prvi rival u grupnoj fazi Lige Evrope tokom jeseni.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 02.09.2019
16:55

Već su doveli zamenu iz PSV za 2M € I imaju još dva veoma talentovana igrača u napadu.

avatar
svojnasvome
Monday, 02.09.2019
14:47

Sa ovom nesposobnom upravom, sem za njih lično što znaju prineti, može otići ko god hoće....na mišiće smo prošli dva srednje kvalitetna protivnika i umesto da pomognu Savu i obezbede sredstva za dva igrača (špica i libera) oni ni pm nisu kadri...treba im za njihove bahanalije valjda......dobar spic donese golova, bodova samim tim i novca i brzo se isplati....lopine i rdje ljudske mora da se uplati tiket da bi se čekao dobitak.......fuj kako ste odvratni svo troje kao i onaj okati bombaš što ga i dalje vucete a moguće i plaćate ...