Ovo bi bilo baš zanimljivo, Miha ide u Portugal?

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.06.2018.
12:30
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Srpski stručnjak i dalje u potrazi za novim angažmanom, da li je ovaj klub pravi izbor?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Posle odlaska iz Torina početkom ove godine, Siniša Mihajlović je bez posla, a u proteklih nekoliko meseci bilo je više spekulacija u vezi sa nastavkom njegove trenerske karijere.

Ono što je bilo najglasnije, jesu spekulacije da je jedan od najozbiljnijih kandidata za novog trenera ruskog Zenita. Ali, od tog angažmana nije bilo ništa, klub iz Sankt Petersburga izabrao je Sergeja Semaka za tu poziciju, pa Mihajloviću ostale da ''vaga'' nove ponude.

Posle kraćeg zatišja na tu temu, danas ''Blic'' prenosi svoja nezvanična saznanja da bi popularni Miha mogao da se preseli u Portugal, na klupu Sportinga iz Lisabona!

Navodno, Mihajlović je već na pragu ovog kluba i dogovor je veoma blizu.

Podsetimo, Sporting je prošlu sezonu u Portugalu završio na trećem mestu, a zatim je ostao bez trenera Žorža Žezusa, koji se preselio na klupu Al Hilala.

Mihajloviću bi ovo bio novi, zanimljiv izazov, s obzirom da je svoju dosadašnju karijeru gradio uglavnom u Italiji, uz onaj period na klupi reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za SP 2014.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Wednesday, 13.06.2018
13:13

Iako je sporting kao ime zanimljivo klub je u raspadu. Nisam siguran da je ovo dobra opcija

avatar
3x3
Wednesday, 13.06.2018
12:54

Ako ode tamo, znac ida ide da bi imao ugovor. Otici u ekipu gde su svi najbolji igraci otisli i gde je uzasna atmosfera je ludost. Trazice od njega rezultate, a u tim uslovima su nemoguci i onda ce opet ostati on kao trener koji gde god ode nista ne uradi. Bolje mu je da saceka neku normlaniju sredinu za nastavak karijere.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 13.06.2018
13:38

Prosecan trener i to je bas svuda dokazao. Uvek je imao ocekivane rezultate ni toplo ni hladno.