Ovih pet zvezda su na marginama u svojim klubovima, a vrede čitavo bogatstvo

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 14.02.2019.
14:32
Izvor: Sportske.net

Da li je na pomolu leto spektakularnih transfera?

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Naredno leto bi moglo da bude baš "vruće" kada su fudbalski transferi u pitanju.

Real Madrid će definitivno pokušati da dovede par zvezda, moraće i Čelsi da reaguje ukoliko ostane bez Azara, Mančester junajted će takođe pokušati da se vrati u sam vrh engleskog i evropskog fudbala, a tu su još i klubovi poput Pari sen Žermena i Barselone, koji uvek pokušavaju da se pojačaju, kao i minhenski Bajern, koji će pokušati da napravi neku novu šampionsku generaciju.

Tu su još brojni klubovi koji sa svojim velikim novčanim sredstvima mogu da poremete balans svetskog fudbala, a ovih pet fudbalera bi promenama sredine mogli da imaju veliki udeo u tome.

Na marginama su u svojim klubovima, za pojedine je izvesno da će promeniti sredinu, dok bi za pojedine odlazak iz trenutnog kluba predstavljao koliko logičan potez, toliko i iznenađenje.

Pa da počnemo...

Prvi na listi je Adrijen Rabio, perspektivni vezista, koji je stasao u jednog od najboljih francuskih veznih fudbalera, ali bi zbog svojih stavovao mogao da uspori svoj razvoj.

Izvesno je da je odigrao svoje u Parizu, odbio je da potpiše novi ugovor sa Pari sen Žermenom, odstranjen je iz tima, hoće u Barselonu, postojao je i dogovor sa Kataloncima, ali je sve palo u vodu zbog prevelikih zahteva njegove majke, koja je inače i njegov agent.

Ugovor sa Parižanima mu ističe na kraju sezone, Barsa je angažovala Frenkija de Jonga, pa više nisu validna opcija za Francuza, videćemo gde će nastaviti karijeru, Bajern je navodno odustao, te se Premijer liga čini kao najrealnija opcija.

Adrijen Rabio

Hames Rodrigez je drugo ime na ovoj listi, iako dobro igra u Bajernu, nije u najboljim odnosima sa trenerom Kovačom i sva je prilika da Bavarci neće iskoristiti mogućnost da otkupe njegov ugovor od Reala nakon dvogodišnje pozajmice.

Ostaje da se vidi da li će u Madridu biti voljni da mu pruže novu priliku ili će Kolumbijac u potragu za novim uhlebljenjem, zainteresovanih odavno ima, Juve ga dugo prati, ali i klubovi iz vrha Premijer lige.

Hames Rodrigez

Na ovoj kratkoj listi nalazi se i ime Paula Dibale, zvezde Juventusa, za koju je jasno da ne gaji baš najbolje odnose sa trenerom Alegrijem.

U čak 22 navrata je mečeve Serije A ove sezone počinjao sa klupe, dolazak Kristijana Ronalda mu je umanjio značaj u klubu, a pominje se i da bi mogao da bude poslat u Liverpul u potencijalnom transferu Mohameda Salaha u Torino.

Paulo Dibala

"Marka" je među ove igrače svrstala i Rijada Mareza, najskuplje pojačanje u istoriji Mančester sitija.

Alžirac je letos došao iz Lestera u redove aktuelnih šampiona, u početku je igrao, ali je sada redovan samo u kup takmičenjima.

Ipak, Gvardiola tvrdi da je to samo deo rotacije i da će se njegove odluke isplatiti na kraju sezone.

Teško je poverovati da bi Alžirac mogao da napusti "Etihad" nakon samo jedne sezone, ali je jasno da ga je kvalitet koji poseduju "Građani" bacio u drugi plan.

Aguero Marez Silva Mancester siti Barnli Hart

Ovakva lista nije mogla da prođe i bez Mesuta Ozila, koji je prošle sezone dobio ogroman ugovor i sada je, čini se, samo teret za "Tobdžije".

Trener Unaj Emeri ga ne vidi kao ključnu figuru u klubu, daleko od toga, čak i pored činjenice da je daleko najplaćeniji.

Imao je i problema sa povredama, ali se nije uklapao ni u taktičke zamisli španskog stručnjaka ove sezone, pa je upisao samo 14 nastupa u Premijer ligi ove sezone.

Arsenal bi ga se radio rešio, zbog ogromnog ugovora i sve manjeg uticaja na terenu, ali je zaista teško pronaći nekoga ko će na sebe uzeti njegovih oko 400 hiljada evra nedeljno.

Mesut Ozil

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.02.2019
19:17

Sem Ozila sve top igraci.

avatar
Panter
Thursday, 14.02.2019
17:39

I Aleksis Sančez

avatar
НЕМАЊА
Thursday, 14.02.2019
17:32

Isko, Sančez...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 14.02.2019
16:51

a sta je s Hazardom ni njemu se ne ostaje ? To treba iskoristiti

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 15.02.2019
01:25

Da ali nije na marginama ali ti to ne razumes. Pametni znaju cemu sluzi mozak...

avatar
Budimo Realni
Thursday, 14.02.2019
16:30
avatar
Anonymous Official
Thursday, 14.02.2019
16:19

Jedino Rabiotov odlazak je siguran, uopste pomenuti da Mahrez moze otcii je smijurija. Ozilov odlazak je realna opcija jer ima ogromnu placu a ne pokazuje nista. James je 50% 50% a Dybala bio mogao biti zrtvovan za renoviranje tima ako stigne neka velika ponuda sto sumnjam da ce se dogoditi.

avatar
Karambol
Thursday, 14.02.2019
16:13

Marez je totano nepotreban bio Sitiju, bolje da je otisao u Celzi ili Junajted

avatar
Marchisio8
Thursday, 14.02.2019
15:48

Иско? Озил одавно не игра озбиљан фудбал,Арсенал се добро огријешио што му је дао онолику плату,не могу га се кутарисат сада...

avatar
Z
Thursday, 14.02.2019
15:38

Ozil? Stvarno? Decko ne igra nista vec par sezona, samo skuplja £