Ovi napadači su odbili Totenhem iz straha, ali ne od Murinja!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 12.09.2020.
10:22
Izvor: Sportske.net

Iako se Žoze žali da su plašljivi, njihov rezon je dobar...

EPA-EFE/Matt Dunham/NMC/Pool
EPA-EFE/Matt Dunham/NMC/Pool

Povezane vesti

Totenhem ne uspeva da dovede napadača, na sve strane traže zamenu za Harija Kejna, ali za sada nema nade. Naime, mnogi napadači se plaše da će grejati klupu i da neće dobiti šansu.

Tako je mladi Daka iz Salcburga odbio da pregovara, Milik gleda ka Rimu, na kraju bi mogao da ostane u Napulju i presedi na klupi godinu.

Murinjo je probao da uzme Belotija na pozajmicu, sa otkupom od 50 miliona evra, ali Torino je odbio, oni žele novac, nikakve pozajmice, a ni "Pevac" nije raspoložen da ode i čeka priliku na klupi,

Mete otpadaju jedna za drugom, Murinjo kaže da je uveren da će naći šouca koji se ne plaši Kejna.

Navodno, ako ne bude napretka u narednih desetak dana, zakucaće na vrata Votforda i probati da dovedu kapitena, iskusnog Troja Dinija.

Baner 8

Na listi su Habib Dijalo iz Meca i Džošua King iz Bornmauta, prvi je ipak neiskusan za takmičenje kakvo je PL, dok Norvežanin cilja povratak u Junajted, možda na zimu, kada ode Igalo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlagoMeniOpetJA
Saturday, 12.09.2020
12:20

"Navodno, ako ne bude napretka u narednih desetak dana, zakucaće na vrata Votforda i probati da dovedu kapitena, iskusnog Troja Dinija."

I sad bi covjek koji je kapiten svog kluba trebalo da predje u ekipu u kojoj nece igrati u prvoj postavi, za mozda malo vise para nego sto dobija u ekipi u kojoj vec igra. I povrh svega toga, sa Murinjom ili ne, Totenhem se ove sezone definitivno nece boriti za nijedan trofej. Dini bi bio lud ako predje...

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 12.09.2020
12:15

Pa naravno da se plase od Kejna ! Neki veteran ili neko pojacanje tipa Dinija , to je maksimum

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 12.09.2020
10:41