Ovako je završena "operacija Jović", sledeće pojačanje je pitanje dana!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.04.2019.
10:57
Izvor: Sportske.net

Evo kako je sve teklo u pregovorima i šta je odlučilo. Zna se i ko je sledeći na redu, a Zidan i Perez imaju različite poglede kada je vezni red u pitanju...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Izgleda da je, kako smo pisali, sve završeno, Luka Jović će potpisati ugovor sa Real Madridom. I u Ajntrahtu su radi da ga prodaju Madriđanima sa kojima imaju sjajnu saradnju, podsetimo, Real je svoje igrače slao u Frankurt, na pozajmici su bili Valjeho, Maskarel i Lukas Toro.

Zbog toga oko Jovića neće biti problema, pogotovo što Nemci cilja De Tomasa kao i mlađanog Pedra, jedan od njih dvojice će u Bundesligu kao deo posla za Jovića.

Kada je praktično dogovor postignut.

Falji Ramadani je bio krajem marta u Madridu, tada je već bilo jasno da Barselona odustaje, a i samo Jovićevo okruženje nije bilo baš za to da se on preseli u Kataloniju jer su se bojali da neće imati dovoljno prostora za igru.

Sa druge strane, u Realu će biti zamena za Benzemu, drugi napadač, ali imaće mogućnost da se nametne i dobije u prvoj sezoni dovoljno vremena da pokaže šta može.

Real je kupio Rodriga i Militaoa, Azar je pitanje dana, biće plaćen oko 100 miliona evra, ali to nije kraj.

Zidan želi Pogbu, u klubu nisu baš uvereni da je Francuz rešenje, smatraju da je preskup. Jedna od varijanti za sredinu je Eriksen iz Totenhema kome ističe ugovor na kraju sledeće sezone i koji bi mogao da košta značajno manje od Pogbe.

Na meti je i Van De Bek, Real bi ga kaparisao, ostavio možda u Ajaksu još sezonu, a onda promovisao u Modrićevog naslednika.

Iako prema nekim informacijama ima oko 500 miliona za pojačanja, ne znači da će ih Perez sve potrošiti, želi afirmisane igrače i jasne zamene za Benzemu, kao i nekog iskusnijeg fudbalera u sredini.

Ponovo se pominje i Nejmar, međutim, jasno je, od toga nema ništa, Zidan je izričito protiv toga...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Friday, 19.04.2019
18:02

Navas Ramos Militao Marcelo Odriozola Modric Pogba Erikssen Hazard Jovic Asensio

avatar
NikkiCFC
Friday, 19.04.2019
16:51

Kurtoa, Teles, Militao, De Liht, Karvahal, Kazemiro, Pogba, Eriksen, Azar, Isko, Jovic.

avatar
karma
Friday, 19.04.2019
12:08

Hahaha da ide u Real da bi bio zamena matorom Benzemi!Ako je kreten nek ide,posle toga ima skroz da propadne

avatar
Los Vikingos
Friday, 19.04.2019
11:57

Ne verujem da ce Real da kupuje po svaku cenu samo da bi doveo nekog, Pogba mi se ne uklapa u Realu nikako, mozda ga Zidan dovede u red ali sve je to pitanje. Sto se Jovica tice, tesko ce se naigrati pored Benzeme, videli smo Marijana koji nije dobio sansu uopste. Tako da je njemu najpametnije da ostane jos ovu sezonu u Frankfurtu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 19.04.2019
11:10
avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 19.04.2019
11:07

Ne znam koliko je ovo Luki pametno ali dobro, ne zove Real svaki dan.
Problem je sto Zidan preferira Benzemu ispred svih ali ko zna, mozda se Luka pokaze. Sledecu sezonu ce garantovano presedeti na klupi, posle toga ko zna.
Sto se tice veznog reda, ne znam koliko im je Pogba dobra opcija. Mozda mu glava proradi kad dodje u Real ali to je velika kocka. Eriksen jeste odlican i samo je godinu stariji od Pogbe, ali nije toliki marketinski magnet. Mada smo videli da to kod Zidana ne igra ulogu.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 19.04.2019
12:38

Benzema nema trika da bude prvi napadac jos dve sezone. Samo da se Jovic brzo uklopi I vredno radi.

avatar
real4ever
Friday, 19.04.2019
14:56

Benzema vrijedi. Uporedi njega i Suareza, Suarez je jedino bolji u 16, puca iz prve zato daje više golova, ali tehnika, razigravanje, kretanje, 0 za Benzemu. Jednostavno nekad ne bude jasno kako onako trapav igrač postiže toliko golova, mislim na Suareza, a Benzema mu može držati lekcije, ne pogađa tako često i mnogo promašuje. Benzemi trebaju dobra krila, sa njima bi i njegova efikasnost se povećala. Jović je doveden kao džoker i zamjena za Benzemu, jer da je obrnuto, došao bi Ikardi ili Kejn.