Ovaj transfer je znak da Venger odlazi?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 09.02.2018.
11:21
Izvor: Sportske.net

Uradio je ono što nikada nije, pa je to razlog više za sumnju. Podseća na Fergija i njegov poslednji veliki transfer...

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

U Engleskoj i dalje traje čuđenje oko dovođenja Obamejanga u Arsenal, to naprosto nije njegov stil.

Da li je on uopšte odlučio da Gabonac stigne u klub, ili je to naprosto znak da odlazi na leto i da su "Guneri" odlučili da novom treneru, po mnogima će ti biti Karlo Anćeloti obezbede dobar start, plasman u Ligu šampiona.

"Kada je Venger uradio ovako nešto? Ovo je skroz protivno njegovoj politici, kupiti igrača od 29 godina za 70 miliona. To nije njegov stil. Podseća me na Fergija kada je doveo Van Persija da osvoji titulu i kaže zbogom. Mislim da Venger priprema to isto, da želi da ostavi Arsenal u top 4"
, smatra Pol Merson, legenda kluba.

Venger ima ugovor na još godinu i po dana, ali su sve glasniji zahtevi da ode na leto, i izgleda da se i on sam sprema, mada je demantovao da će završiti trenersku karijeru.

Francuz je u finalu Liga kupa, ali to je rezervno takmičenje, pokušaće da se domogne LE, no to je na dugom štapu uvek, ali jednostavno mora da završi u top 4 jer bi još jedna godina bez Lige šampiona bila veliki udarac za Arsenal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gunner11
Friday, 09.02.2018
14:25

Mislim da ce ostati jos jednu sezonu ,klub je mnogo poceo bolje da radi odkada je dosao onaj skaut iz Borusijie i onaj direktor iz Barselone .Ukoliko bude otisao dovesti Leva ili Sarija kao zamene

avatar
Friday, 09.02.2018
14:14

Ferguson gledao da se oprosti sa titulom, Venger sa plasmanom u LS. Toliko o ambicijama kluba...

avatar
Mak-Juventino
Friday, 09.02.2018
12:45

Neka ostane bar jos jednu sezonu !

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 09.02.2018
12:31

Fergi je otisao sa titulom. Ovog ce da oteraju

avatar
jack wilshere
Friday, 09.02.2018
12:30

I meni se tako cini.. Arsenal je od prosle godine i sad u januaru napustilo oko 10-11 igraca... To ne lici na Vengera, on toliko ne mijenja tri sezone, a kamoli u jednoj.. Sve lici na to da je dobio uputstva od nekog sljedeceg, kojih igraca da se rijesi, koga da dovede i to je to...

avatar
_mladen_
Friday, 09.02.2018
14:59

Pa morao je da uradi ovo, zamisli da nisu nasli zamene, tonuli bi sve dublje.

avatar
NikkiCFC
Friday, 09.02.2018
17:21

Pola igraca koje si nabrojao nisu ni u 18 igraca za utakmicu a ovi drugi su plakali da odu tako da nije imao izbora.

avatar
jack wilshere
Friday, 09.02.2018
15:44

Pa znam da su morali, ali to jednostavno ne.lici na Vengera.. U zadnjih godinu dana Scesni, Debusi, Gabriel, Gibs, Kokelan, Ox, Volkot, Sancez, Ziru, Perez, Kembel, plus Mertesaker na kraju ove se penzionise.. To je 12 igraca za godinu dana.. Ko prati Arsenal, zna da to nije Vengerov stil.. Osim Sanceza s kojim je bila specificna situacija, nijedan krucijalan igrac,sto znači da je odnekud stigla naredba, molba ili sta vec da se rijesi ovih igraca i da se na vrijeme vrsi smjena generacija, i da novi trener ima cistu situaciju.. Mozda umisljam, ali meni sve tako nekako lici..