Ovaj problem u Italiji zovu "Sergej" i Juve ne zna kako da ga reši!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 12.03.2018.
14:35
Izvor: Sportske.net

Ono kad ne smeš da lansiraš igrača da mu cena ne poraste odmah...

EPA-EFE/TONI ALBIR
EPA-EFE/TONI ALBIR

Povezane vesti

Mnogi se pitaju zbog čega Rodrigo Bentankur ne dobija više šansu u Juventusu.

Urugvajac koji je stigao iz Boke je pokazao prvo letos da zaslužuje da ostane u klubu, oduševio je Alegrija koji je promenio plan da bude poslat na pozajmicu.

Južnoamerikanac igra na kašičicu iako je jasno da je budućnost kluba, a mnogi se pitaju zbog čega ga Juve ne gurne u vatru, pogotovo jer je Kedira do skora bio totalno van forme.

Problem je u ugovoru, isti onaj koji je imao Lacio sa našim Milinković-Savićem.

Naime, niko se nije nadao da će dobiti takav biser, pa da bi smanjili cenu Rimljani su kao i Juve pristali da daju 50% od budućeg transfera.

Nedavno je Lacio izbrisao tu klauzulu doplativši Genku novac, Juventus hoće isto, ali je problem što Boka odbija.

Naime, Argentinci znaju da je za Bentankura zainteresovan Real, da je Juve već odbio bilo kakvu ponudu, čak i jednu konkretnu iz Španije, upravo zato jer ne želi da deli novac sa Argentincima.

Oni veruju da bi sledeće sezone Urugvajac mogao da bude jedan od stubova tima, ali će učiniti sve da se oslobode klauzule jer veruju da će njegova cena strašno brzo rasti i za par godina bi mogli da, kao i obično, naplate dobru procenu.

Podsetimo, Urugvajac je bio deo sporazuma, tačnije opciju na njega je Juve dobio kada je pustio Teveza godinu dana pre isteka ugovora da se vrati u Boku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 12.03.2018
16:08

Dobar je on , a bice jos puno bolji ! Neka ostane kod nas jos dugo , eto resenje :)

avatar
Roj Kin 16
Monday, 12.03.2018
15:58

Boka je ovdje u odličnoj situaciji. Ne moraju da pristanu na brisanje klauzule, pa onda neka Juventus ili drži dobrog igrača na klupi ili neka uzme pola para što im neko ponudi, mada ne moraju ni da ga prodaju, jedino ta opcija ne odgovara Boki. Boka bi mogla i da im traži recimo 20 miliona za brisanje te klauzule, ako u Juventusu vjeruju da mogu da ga prodaju za 60+ miliona..