Ovaj momak je ''zaludeo'' fudbalsku Evropu, Juve spremio novac, Rajola trlja ruke, hoće li Junajted biti brži?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 31.10.2019.
10:54
Izvor: Sportske.net

Konkurencija će biti žestoka za njegov potpis, pogotovo ako nastavi u ovakvom ritmu.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Devetnaestogodišnji napadač RB Salcburga, supertalentovani Norvežanin Erling Braut Haland, ove sezone pruža impresivne partije i na domaćoj sceni, i u Evropi.

Od početka sezone odigrao je 15 utakmica, a postigao je čak 22 pogotka! Od toga, na samo tri utakmice u Ligi šampiona, čak šest puta je zatresao mrežu!

Naravno, njegov učinak impresionirao je najveće evropske klubove, koji već spremaju novac za ulazak u trku za Halandov potpis.

Danas iz Italije stiže informacija koju je objavio novinar ''Gazete delo Sport'' Nikolo Skira da je Juventus spreman da plati 40 miliona evra za transer Halanda narednog leta, kao i da Mino Rajola već ''vuče konce'' u tom smeru.

Međutim, jasno je da Juventusu neće biti lako da ostvari ovu želju, jer se već uveliko spekuliše i o interesovanjima Mančester junajteda i Real Madrida.

Ostrvski mediji prenose da u Junajtedu žele već u januaru da završe posao, a pominje se uma od 50 miliona funti. Naravno, Junajtedov adut u ovoj priči je i trener Ole Gunar Solskjer, Halandov zemljak.

Na ''Transfermarktu'' se vrednost Halanda procenjuje na 12 miliona evra, ali jasno je da će Salcburg, kada dođe vreme za njegov transfer, zaraditi mnogo više. Ugovorom sa Austrijancima je vezan do leta 2023. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rio48
Friday, 01.11.2019
06:45

I po konstituciji i po igri stvoren za ostrvo. Kakva crna Italija. Da je onaj Levi pametan (kao sto nije), zavaljao bi Kejna za ogromne pare, kupio ovog malog i za par sezona imao novog Kejna za narednih bar 5 sezona. Da mu je Mendes menadzer, bila bi sezona u Vulverhemptonu za kaljenje, pa tim iz top4 za preko 100 miliona. Ovako sa Rajolom je sve moguce... ali bi mi zao bilo da ovakav talenat trune u Italiji.

avatar
Nerealno realan
Thursday, 31.10.2019
20:35

Ljudi, ja ne znam da li je neko od vas gledao ovog klinca, ali mali je stvarno ubica. Ne zato sto je dao 20 golova u austrijskoj ligi, nego zato sto je jak, brz kao munja, visok, zna da se zagradi, da ostavi loptu, da protrci u prostor, ima sjajan sut, igru glavom. Zbog njega sam gledao zadnjih 8-9 utakmica Salcburga, i iskreno, mislim da nema boljeg spica medju mladjim igracima trenutno. I kad kazem spica, zaista mislim na izrazitog Spica tipa Kejn i Kavani, ne ova polu krila spicevi. Za 50 milki bi dobili fenomenalnog napadaca, ko god da ga dovede, a Manchi bi pao ko budali samar!

avatar
deki trbic
Thursday, 31.10.2019
17:28

On ce sledece sezone da ode u RB LAJPCIG,zašto? Isti sponzor i to je to.

avatar
The Red Army
Thursday, 31.10.2019
16:18

Ovaj ako ode u Juventus moze da se oprosti od karijere slobodno, njemu treba klub gde ce da igra svaku utakmicu a ne da sedi na klupi kao, grujic, markovic, jovic i mali milion primera gde mladi obecavajuci fudbaleri se zalete i propadnu im karijere ... Pre ce da igra u junajtedu nego u juventusu definitivno

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 31.10.2019
16:03

Nadam se da ce MU prije obezbjediti njegov dolazak, bas nam je potreban.

avatar
LFC*19
Thursday, 31.10.2019
12:55

Eto, o ovome sad pisao prije neki dan. Ako vec UTD trazi napadaca, onda je ovaj momak rjesenje, a ne Sanco u moru krilnih napadaca (Rasford, Marsijal i Dzjems). Bar bi u svakom dobro poslozenom klubu oni to bili.

avatar
Man united
Thursday, 31.10.2019
14:05

Рашфорд је класични шпиц. И није класа за Манчестер никад био.

avatar
The Red Army
Thursday, 31.10.2019
16:02

Rasford nije klasican spic! Cak i sam kaze da se ne oseca dobro kao najistureniji napadac nego vise voli da igra na krilu i ponekad zameni mesta sa marsijalom 🤷‍♂️

avatar
LFC*19
Thursday, 31.10.2019
15:50

Kako covjece klasicni spic, on to igra kod vas, ali on ne bi bio kod tri trenera na svijetu klasicni spic. Je li firmino klasicni spic po tebi, posto ga igra kod nas?

avatar
Barbosa7
Thursday, 31.10.2019
15:49

Sančo je desno krilo.