Ova sedmorica napuštaju Liverpul!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 25.05.2015.
23:26
Izvor: Sportske.net

Bez obzira ostaje li Brendan Rodžers za njih više nema mesta!

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Velika čistka se sprema na "Enfildu" posle jneuspešne sezone!

Poslednji poraz od Stouka od 6-1,  izgleda da je "kap koja je prelila" čašu, pa će mnogi igrači napsutiti redove "Redsa".

Kako prenose mediji sa "ostrva" sedam fudbalera je već na izlaznim vratima!

Prvi kandidat je desni bek, Glen Džonsom. On je to potvrdio i na svom Twitter-u.
Pored njega, rezervni golman Bred Džons je takođe spakovao kofere, a tu su još i Mankiljo , Riki Lambert i Fabio Borini.

Mario Baloteli je već viđen u nekoj drugoj sredini, što se moglo i očekivati posle jedne zasita slabe sezone u dresu kluba sa "Enfilda".

Možda i najveći gubitak, biće ako Rahim Sterling napusti klub, a veoma je blizu toga.

Liverpulu je neophodno renoviranje ekipe, a ko će sledeće sezone nositi dres slavnog engleskog kluba, ostaje nam da vidimo, a sigruno je da sve u klubu očekuje ogroman posao u prelaznog roku, ne bi li se ekipa ozbiljnije uključila u borbu za neki od trofeja naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Literate
Wednesday, 27.05.2015
13:42

Moje misljenje ko treba sve da ode: (ne racunam Rodzersa kao obaveznog!), Dzons, Dzonson(kada vec ide), Moreno, Sakho, Lovren,Mankiljo,Alen, Markovic(pozajmica), Alberto, Aspas, Sterling, Borini, Baloteli. Ispasti iz LE da bi se smanjio kvantitet tima i pojacao kvalitet!

avatar
Poznavalac
Wednesday, 27.05.2015
16:09

Ne slazem se samo za sterlinga i markeca kome treba pruziti sansu da igra ofanzivnije,a ne desnog beka.dodao bih na tvom spisku i lalanu i lukasa i dovesti tri klasna igraca bar i to je to.

avatar
Literate
Wednesday, 27.05.2015
19:10

Stavio sa Sterlinga jer 99% ide. To je po meni dobro, jer se uzima dosta para, a on ne zeli da igra ozbiljno.. Tako sam i Dzerarda izuzeo. Sto se tice Markovica po meni su bacene pare za njega i to zestoko. Na primer onaj mladi Odjo (Ojo) nista nije losiji od Markovica. Markovic ima brzinu, ali je sve ostalno veoma tanko za PL. Odmah se to vidi na oko.. Bar po meni. Kojeg bi ti trnera novog voleo? :)

avatar
Poznavalac
Wednesday, 27.05.2015
06:34

Pre svih treba da ode rodzers jer je on najveci problem redsa..

avatar
Tuesday, 26.05.2015
08:05

ZASTO NIGDE NE VIDIM ALENA???!!! Dok god nam alen igra u sredini mi smo kesa od tima.. Chelsea ima Fabregasa/Matica a mi imamo Alena, ja znaci ne verujem!!! RODGERS OUT!!!

avatar
NIKE
Tuesday, 26.05.2015
02:43

Ma ljudi Lovren je kriv za sve, on je stub ekipe, kad je on loš - odmah je i Liverpul loš, isto kao sa Terijem u Chelseau, Vidićem u Unitedu, Kompanijem u Cityju, Ramosom u Realu i sl. Lično sam očekivao da će Lovren pokidati ove sezone, a on samo pokidao živce navijačima redsa. In Lovren we trust!

avatar
JamesRodriguez_010
Tuesday, 26.05.2015
01:15

Mankiljo se vraca sa pozajmice,sve jedno nije ni dobio pravu sansu pored onakvog nizerazrednog trenera,inace cenim da je taj momak odlican desni bek i da je veliki potencijal.

avatar
krsta94
Tuesday, 26.05.2015
00:56

Bilo bi super kada bih dosli Jovetic,Lakazet,Montoja,cak i Ings nije toliko los za neku rotaciju..za vezni red mozda dovesti Pastorea posto najverovatnije napusta Psz..I samo nzm zasto nije na spisku za out onaj panj od Alena..decko se gubi kao bubamara u 10ari deteline..

avatar
Zoran GGMU CG
Tuesday, 26.05.2015
00:48

A Alen,Lovren,Ture,Leiva kome takvi igraci trebaju

avatar
Tuesday, 26.05.2015
00:17

kako Dejan Lovren ne napusta klub?

avatar
Kralj Stiven
Monday, 25.05.2015
23:54

Sta vise treba da se desi da ode Dzo Alen,dokle ce taj parazit da bude u klubu ?

avatar
lewa9
Monday, 25.05.2015
23:45

Највећи губитак Стерлинг? Дечко без Суареза и Стариџа не зна ништа конкретно да покаже, маши неке зицере које не би смео итд..Манкиљо би требао да добије шансу кад оде Џонсон, ипак је млад, а први кандидат да лети је Ловрен (пањ како коме је драже), боље да смо задржали Агера који је увек давао 101% него дотични..Остали су очекавани одласци, а највећи губитак ове сезоне је ЏЕРАРД, а уз њега и Борини који је прошле сезоне био топ, а ове сезоне ни пола тога, ал добро..Остајемо да видимо како ће управа одрадити свој посао, надам се неком конкретном шпицу и штоперу, некоме ко може да парира Мињолеу и да се мало појача средина..

avatar
The Real Man
Monday, 25.05.2015
23:42

Desni bek, stoper, dobar zadnji vezni, dva krila i world class napadac fali!