Otrežnjenje? Perezu Atletiko otvorio oči, dve kupovine?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 16.08.2018.
08:25
Izvor: Sportske.net

Iako je Lopetegi sinoć nakon poraza u Superkupu tvrdio da nema ni govora o tome da će klub menjati politiku, izgleda da je poraz poljuljao Perezove odluke.

EPA-EFE/TOMS KALNINS
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Povezane vesti

Mediji su se nakon Talina obrušili na klub, iako igrači tvrde suprotno, jasno je da Ronaldo, pre svega na nivou samopouzdanja i mogućnosti da sam rešava mečeve itekako nedostaje. Uz to, Zidanov Real nikada nije primio četiri gola, doduše igrani su produžeci, ali odbrana je delovala očajno.

Sada se sugeriše da Perez mora da vadi fleke do kraja prelaznog roka, ali je nevolja što je za Engleze kasno, teško da će mu neko prodati zvezdu bez mogućnosti da je zameni.

Da li će ga to okrenuti Seriji A ili eventualno kupovini "domaćeg" u Primeri, teško je reći.



U javnosti se i dalje spominje da bi za novi svetski rekord Čelsi pustio Azara koji ne želi da produži ugovor, ali da li je Real spreman da izdvoji toliki novac. Slična tvrdnja je i za Levandovskog, ali Bajern je ostao čvrst tokom leta.

Što se defanzive tiče, delovala je očajno, mnogi veruju da je potreban štoper koji po potrebi može i da odmeni Marsela. Spekuliše se da je Brazilac nezadovoljan jer je odbijena ponuda Juventusa, da je želeo da se pridruži Ronaldu, kako je sinoć igrao, čini se da mu je glava na nekom drugom mestu.

I Modrić navodno želi da ode, mada mu je poručeno preko Butragenja da i ne pomišlja na to, Vlada Lemić koji pokušava da ostvari transfer će probati sve do kraja prelaznog roka u Italiji u naredna dva dana, ali čini se da je to nemoguća misija.

No, vratimo se Realu, ovakav, sa ovoliko grešaka i bez igrača sposobnog da vuče ekipu (Bejl to nije, veruju navijači) teško će se suprotstaviti Barseloni i silno motivisanom Atletiku.

Da li je poraz najava sezone suza?

Nikada ih ne treba otpisivati...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 17.08.2018
00:15

Hahaha, kod Zidana nisu nikad primili cetri gola, bas tako ali tada nije samo bio Zidan vec su i sudije bile na njihovoj strani, inace real je slab ali imapare i plati sudije i oni pobede za njega! Sinoc nije moglo posto nisu sve sudije podkupljive, i naravno u buduce nece moci vise, posto ce se gledati svi snimci i tako da sudije nece moci da sami donose odluke, ovo snimanje ne ide na ruku realu, ali zato svim ostalim klubovima ide na ruku!

avatar
Steffmajster
Thursday, 16.08.2018
16:20

Falio je neko da se baci i da izglumi penal za real

avatar
ixyco96
Thursday, 16.08.2018
14:27

ovo ne mora da znaci nista. koliko sam uspeo da pohvatam konce . Real igra sezonu lose. pocne je katastrofalno,uvek zaostanu. ali se ipak nekako ,nekim cudom izvuku ..Penal protiv Juve,Karius... uvek nesto "iskrsne" u njihovu korist.

avatar
real4ever
Thursday, 16.08.2018
13:45

Ma glupost najveća, kao da je Real uvijek pobjeđivao Atletiko i dok je igrao Ronaldo. Dobra igra Reala, jedino na čemu će morati da se radi su katastrofalne greške u odbrani, sve ostalo je za 10. Bejl je igrač koji može odlučivati utakmice, asistom, golom, a vezni red sa Krosom, Iskom, Modrićem i Kasemirom je jedan od najboljih. Odbrana je zatajila i nadam se da će se te greške na vrijeme otkloniti.

avatar
GoHardCAMPEONES
Thursday, 16.08.2018
13:28

Ako je tako onda hvala Marselu na bahatosti i prodaji dobijene utakmice najglupsim potezom u istoriji fudbala. Zacementirati ga za klupu dok se ne osvesti da mora nekad i da ne izvodi egzibicije na bitnim utakmicama.

avatar
sole
Thursday, 16.08.2018
12:29

Lopategi je imao vise sreće već pameti kad je odstranjen na svetskom prvenstvu sa mesta selektora jer bi doživeo krah i Real ga ne bi ni angažovao kao trenera...Ovako max koji mesec na klupi i šut karta,došao je u jako teškom trenutku na klupu...Neadekvatne zamene,prezasićenost pojedinih igrača.Biće teško motivisati ovu ekipu.Sva krivica pašće kao i uvek znog neuspeha na trenera i neminovan otkaz!!

avatar
GoHardCAMPEONES
Thursday, 16.08.2018
18:01

Doziveo bi krah, uopste nije imao na 20 utakmica 18 pobeda i nijedan poraz :D Krivac je trener jer je Marselo neizivljeni brazilac? Atletiko 2 sanse za gol do Marselove greske nije stvorio.

avatar
Blackmamba24
Thursday, 16.08.2018
11:31

I posle nije Ronaldo znacajan toliko, pa i Mesi kad zavrsi sa Barsom, nece kraj sa krajem sastavljati

avatar
Steffmajster
Thursday, 16.08.2018
16:20

Sa ronaldom u ekipi su gubili 4:0 protiv ATM

avatar
GoHardCAMPEONES
Thursday, 16.08.2018
18:02

Aha, dakle Ronaldo bi bio levi bek umesto Marsela, ne bi pogresio umesto njega i osvojili bi trofej? :D

avatar
Badr Hari
Thursday, 16.08.2018
11:11

Au, au, ozbiljan 'problem' za Real. :D Vratili se fudbalu, igrali bolje nego u prethodnih 9 godina, ali nisu kupili Marciniak-a i suočili se sa onim što se inače dešava u fudbalu svim ostalim ekipama. A da je Marciniak u 93. minutu pokazao na belu tačku kao njegov kolega Oliver, sve bi bilo sjajno (tako je izlizani 'sam' rešavao mečeve). Odbrana Reala je bila očajna zato što su Ramos i ko još oterali Koštu u mrtav ugao odakle je on uspeo da postigne gol (u 99.9% slučajeva odatle ide povratna, a ne šut u gol), Navas očajan itd. Sa druge strane odbrana Atletika je bila sjajna, četvorica fudbalera puštaju potpuno samog Asensija da šutira iz sjajne pozicije, bez bloka. I da je pogodio (što se zamalo nije desilo) sada bi igra Reala izgledala 'potpuno drugačije'? To je fudbal, preokreti su mogući, ali ne samo u jednom smeru napravljeni sudijama. Realno Atletiko je bio bolji prvih 15 minuta, pred kraj drugog poluvremena i u produžecima, a ostatak meča je Real bio bolji. Mogli su da pobede, ne bi bilo nezasluženo, napravili su čak i preokret, ali eto... u fudbalu se dešava da i druga strana napravi preokret, pa i da pobedi ako ih ne pokradeš sudijama. Sve u svemu utisak koji je Real ostavio je daleko bolji od utiska sa svih mečeva dobijenih sudijama, tj. u LŠ u poslednjih 5 godina. :D

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 16.08.2018
11:09

Lopetegi - FLopetegi

avatar
GoHardCAMPEONES
Thursday, 16.08.2018
18:02

Nije flop neko ko izgubi utakmicu, flop je klub koji je izgubio 9 uzastopna finala, pozdrav :D

avatar
GoHardCAMPEONES
Thursday, 16.08.2018
22:40

Bolje na debiju u poluprijateljskoj utakmici no u finalu lige sampiona, pozdrav ;)

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 16.08.2018
21:03

Nije flop onaj ko primi 4 komada na debiju ? WoW !!! Sportski pozdrav

avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 16.08.2018
10:12

Oako ste pisali i za barselonu prošle godine posle super kupa pa oni uzeše duplu krunu,ne radite analize o onpme što slabo poznajete....

avatar
xman
Thursday, 16.08.2018
09:32

Otpisite ih slobodno..trenutno nemaju covjeka koji je lider, koji sam resava meceve, ligu nema sanse da osvoje jer ce imati dosta kikseva protiv slabijih timova..LS necu ni da konentarisem, i osmina finala je uspjeh

avatar
3x3
Thursday, 16.08.2018
09:31

Jaka je ovo ekipa. Mozda ne kao proslih godina, ali to je normalno kad je smena generacija.

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 16.08.2018
09:26

Nece Real da osvoji niti jedan trofej ove sezone, pazite sta sam rekao.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 16.08.2018
09:02

Prosle godine je pocelo odlicno, u Superkupovima Evrope i Spanije izdominirali, ali je igra cijele sezone bila ocajna bez obzira na novu LS. Ovo ne mora nista da znaci, to je ipak polu-prijateljska utakmica, ali odbrana jeste djelovala nedopustivo mlako.

avatar
Grande Milan
Thursday, 16.08.2018
08:49

Ao stojanovicu, taman je nekoliko dana portal postao normalan. Mislio sam da si se opametio i poceo da se bavis poljoprvredom, stocarstvom... Nije, bre, novinarstvo za tebe.