Otpadaju nerealne mete, evo šta Barsa može da uradi do kraja januara!

Autor: Stefan Matić
petak 24.01.2020.
12:06
Izvor: Sportske.net

Neće biti bombastičnih januarskih dolazaka na "Kamp Nou".

EPA-EFE/Sergio G. Canizares
EPA-EFE/Sergio G. Canizares

Povezane vesti

Barselona ima problema sa završnicom, videlo se to i u duelu sa Ibicom u kupu Kralja, ali i kolo pre toga u Primeri sa Granadom.

Luis Suarez se vraća tek početkom maja, Barsa mora dovesti igrača na njegovoj poziciji tokom januara. Pominjani su Rodrigo i Obamejang, ali je dvojac skup, a i nedostižan makar tokom zime.

Valensija neće pustiti Španca kada im predstoji borba za Ligu šampiona, a i dueli osmine finala elitnog takmičenja sa Atalantom. "Slepi miševi" traže šezdeset miliona evra što je previše za Barsine apetite.

Sa druge strane kapiten Arsenala nema ništa protiv selidbe. "Tobdžije" imaju turbulentnu sezonu, ali se veruje da će kapitenska traka zadržati Obamejanga makar još šest meseci. Gabonac ima trideset godina, nije za očekivati da će ga Barsa tražiti i narednog leta, posebno ako se zna da je prva meta tokom jula i avgusta Lautaro Martinez.

Deluje da će Inter dobiti opasnu konkurenciju već na ovu zimu pošto Barsin plan 'C' ostaje Žiru koji se  nalazi u pregovorima sa "neroazurima". Francuz je tražena meta, videćemo u kojoj ligi ga gledamo od februara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joco INTER
Friday, 24.01.2020
18:25

Sensi je jedan od ponajboljih igrača u Interu, tako da sumnjam da će on grejati klupu. Barela ce preuzeti ulogu Brozovica, zadužen za početak napada, destrukciju protivničkih akcija, itd... Sensi i Eriksen ce biti tandem kreativnih veznjaka.

avatar
P. S.
Friday, 24.01.2020
14:22

Ne mislim da će bilo koja 'realna meta' tu išta promeniti. Čini mi se da se tu zakasnilo sa praktićno svim: od otpuštanja trenera, preko oslobađanja od gomile igrača koji nisu za Barsu, pa sve do dovođenja onih koji jesu ili bi bar trebalo to da budu.

avatar
Rise up
Friday, 24.01.2020
13:23

U cemu je problem da Grizman bude taj napadac? Na ovoj poziciji levo krilo je potpuno bezopasan i limitiran.