Otkrovenja Primere - Ko će platiti klauzulu za Srbina?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 20.03.2018.
17:19
Izvor: Sportske.net

Igrači koji su iznenadili sigurno će imati dosta ponuda, neki imaju klauzule, a naš fudbaler bi mogao da bude pola budžeta svog kluba...

sdeibar.com
sdeibar.com

Povezane vesti

Španska "Marka" napravila je tim sastavljen od fudbalera koji su obeležili ovaj šampionat Primere, tačnije onih koji predstavljaju otkrovenje sezone.

Najskuplji je Maksi Gomez, napadač Selte, Urugvajac trese mreže kao od šale, došao je prošlog leta, klauzula je 50 miliona.

Skupa su i dva igrača Betisa, Fabijan Ruiz koga žele italijanski klubovi, i koji košta 30 miliona, kao i napadač Loren čija je klauzula 25.

Zanimljivo da su među otkrovenjima fudbaleri provincijske Đirone koji igraju sjajno, ali klub nije želeo da otkrije njihove klauzule, u pitanju su Mohika, Huanpe i Granelj, ovaj prvi i nije igrač Katalonaca, pozajmljen je od Valjekana.

Marka

Odličnu sezonu ima i Đere, štoper Hetafea koga čeka prelazak u veći klub. Momak iz Togoa igra odlično, stigao je iz Sent Trojdena, sigurno je da će klub iz Madrida napuniti kasu.

Na golu je očekivano, naš Dmitrović, jedan od najboljih čuvara mreže u Primeri. Eibar bi mogao na njemu da zaradi, Marko ima klauzulu od 8 miliona evra, koji bi neki veći klub mogao da plati. On je stigao iz Alkorkona, potpisao na četiri godine sa Eibarom, debitovao za Srbiju, trebalo bi da putuje na Mundijal, za Baske bi njegova prodaja bila prilika da dobro napune kasu, s obzirom na budžet kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 20.03.2018
20:03

Neki klub kao sto je Betis (ne znam kakvog golmana imaju) ili klub slicnog statusa bi bio idealan za njega. Stabilan prvoligas, cesto u gornjem domu.

avatar
World is.... REAL
Tuesday, 20.03.2018
23:32

Imaju Adana na golu. Čovek kada brani onda brani. Recimo, čovek je poskidao ono što ne bi 95 posto golmana protiv Reala ove sezone, kada su pobedili 0:1. A recimo protiv Sevilje je bio loš. Kasnio sa izlaženjem na loptu kod centarsuta i krivac bio za bar jedan gol.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 21.03.2018
08:50

Da, video sam posle da im je tu Adan. Imao je motiv vise protiv RM kao njihov bivsi clan, a protiv Sevilje je montela bacio cari na njega :-D Da li bi onda Dmitrovic bio bolje resenje? :-D

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 20.03.2018
19:26

Ovaj Fabian iz Betisa je odlican a i Portu iz Djirone bi mogao da pojaca neki veci klub.

avatar
lonchy2909
Tuesday, 20.03.2018
21:29

Nisam gledao Gironu nikako,, ali vidim da Portu zabija redovono, jedini je igrac koji je zabijao i, Realu dva puta I Barsi I atletiku sto je za svaki respekt.