Otkriveno! Suarez pretnjom prinudio klub da ga pusti, Katalonci nisu smeli da dozvole da ova lista kluibova izađe u javnost!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 24.09.2020.
10:39
Izvor: Sportske.net

Na kraju odigrao potez koji je ubrzao stvari...

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Luis Suarez je u suzama napustio Barselonu, danas će se oprostiti od navijača na video konferenciji za medije, a potpisaće ugovor sa Atletikom, koji će kroz bonuse platiti oko sedam miliona evra.

Urugvajac će potpisati dvogodišnji ugovor, u Italiji je njegov test za dobijanje EU papira izazvao skandal jer je univerzitez za strance u Peruđi izgleda "progledao" kroz prste fudbaleru, a sada mediji tvrde da je i Juventus umešan u čitavu priču, pa je savez otvorio istragu.

Što se tiče Suareza, on je došao u sukob sa Bertomeuom juče kada je Barsa počela da postavlja neprihvatljive uslove Atletiju.

Kako piše "Mundo Deportivo", fudbaler je pretio da će javno objaviti mejlove, odnosno prepisku sa klubom, u kome mu je Barsa saopštila u koje klubove ne sme da ode, ako mu dozvole da napusti klub bez obeštećenja.

U pitanju su, naravno Real Madrid, što Suarez nije ni pomišljao niti je imao ponudu. Ali, kako list tvrdi, tu su još dva kluba, PSŽ sa kojim je Barsa u lošim odnosima zbog Nejmara (Parižani su platili klauzulu za Brazilca), kao i Mančester Siti koji je probao da odvede Mesija.

baner


Doduše sa Englezima pregovaraju oko Erika Garsije, ali navodno nisu želeli da Suarez ode u redove "Građana".

"El Pistolero" bi objavljivanjem prepiske u medijima pokazao da Atletiko, kao ni Juve nisu bili na toj listi, čime bi razotrkio prljavu igru Barselone, odnosno pokušaje da naknadno uzme obeštećenje za igrača na koga ne računa.

Suareza je Kuman, podsetimo, u 112 sekundi obavestio da nije u planovima, a ipak je nameravao da ga pozove da bude na klupi u duelu sa Viljarealom kojim Barselona startuje u šampionatu.

Igrač nije bio u konkurenciji u prijateljskim mečevima sa Nastikom i Đironom, kao i u generalnoj probi na "Trofeju Gamper" protiv Elćea.

U svakom slučaju, priča je završena, naredne dve godine će Suarez provesti u Madridu, zauzeće mesto Morate, a mogao bi da mu se pridruži saigrač iz reprezentacije Kavani, čime bi Atletiko zaista imao pakleni tandem u napadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Thursday, 24.09.2020
10:58

Juventus umešan u čitavu priču? Nemoguce. To bas ne lici na njih 😆

avatar
Amalainter
Thursday, 24.09.2020
12:15

Bas tako..umesani su oni u jos mnogo toga-samo se "kao" ne vidi.. Lopovi!

avatar
RIP-chechk
Thursday, 24.09.2020
12:26

i kaznice ih, takodje nemoguce to bas ne lici na njih. Ustvari sada mozda i prodje.