Otkriveno? Ramos i Pogba žrtve Florentina Pereza?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 02.10.2019.
13:23
Izvor: Sportske.net

Alarm opet upaljen, senka se nadvila nad "Bernabeu", javnost tvrdi da ćemo na kraju sezone videti velike promene u Realu!

EPA/BALLESTEROS
EPA/BALLESTEROS

Povezane vesti

Zinedin Zidan ima problema u Ligi šampiona, ako kojim slučajem ne prođe grupnu fazu, to bi bio strašan udarac za Real. Ali, i dalje imaju situaciju koju kontrolišu, istina svega bod, ali mečeve sa Galatasarajem i svakako da su veliki favoriti za drugo mesto.

Ali, ni to nije dovoljno, nikoga ne impresionira ono što Zidan radi sa timom, navijači, ali i Florentino Perez žele Murinja. Protiv Portugalca su svi drugi, svlačionica, ali i veći deo direktora u klubu, smatraju da donosi tenziju, da je prošli put ostavio haos, na kraju krajeva, da je prevaziđen.

Murinjo je izjavio da se neće vraćati, da treba ostaviti Zidana, da je Francuz zaslužio više poštovanja i strpljenja, ali realno, teško je verovati da bi odbio najveći klub na svetu.

No, pre toga Florentino Perez treba da se obračuna sa Ramosom, njih dvojica nisu u dobrim odnosima od one čuvene svađe nakon Ajaksa, i mada kapiten ne želi da napusti klub, čini se da je Perez čvrsto rešen da ga se oslobodi.

Jer, Ramos je najveća prepreka povratku Murinja, kažu da je on minirao dolazak prošle zime, sa druge strane nije slučajno što je Perez ignorisao Zidanov zahtev da kupi Pogbu.

To bi zatvorilo vrata Murinju, predsednik Reala želi da Portugalcu za početak pokloni Mbapea narednog leta i otpočne novu eru.

Perez je već par puta zvao Murinja da se vrati, već 2015. godine, ali ovaj nije želeo da napusti PL, sada je situacija takva da nema posao, uči nemački, no, čini se da bi odmah eventualnim odlaskom Zidana bio veoma blizu klupe.

Navodno Perez smatra da je Murinjo jedini koji može da uspostavi disciplinu, da timu donese čvrstinu i ozbiljnost, ali i da uklopi nova pojačanja, poput Azara, Jovića, Militaoa...

Šta će od svega biti videćemo, Ramos je problem, ali ima ugovor do 2021. i jedini način da ode je da ga Real isplati...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MunzeKonza
Wednesday, 02.10.2019
17:47

Perez malo da se ohladi i lepo da vrati Ancelotija i da ne menja trenera nekoliko godina.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 02.10.2019
16:58

var je unistio real. ne mogu vise da kradu i eto rezultata

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 02.10.2019
15:56

Real trenutno ima vise problema... Koliko god da je igracki kadar kvalitetan po imenima ukoliko dodje do zasicenja on je limitiran. Ako zasicenju dodamo da su pojedini igraci zeleli da odu poput Modrica ili Marsela a da su terani igraci koji nose klub onda dolazimo do oZbiljnog problema. Perez pokusava da umiri navijace kupovinom instant kvaliteta sto se pokazalo lose, recimo na primeru Azara. Kao igrac nikad nece biti Galaktikos, nema karakter vodje i imao je lose sezone u Celsiju da se ne zaboravi. Oteran je navas koji je imao podrsku svih igraca, Kurtoa definitivno nema kvalitet da upadne u njegove rukavice, pokazalo se cak i da Areola ima vise samopouzdanja. Zatim Ramos kao vodja ekipe ulazi u ozbiljne godine i podlozan je kiksevima, pokazalo se da Militao mnogo besprekornije cisti prostor. U veznom redu Casemiro nema konkurenciju na poziciji zadnjeg veznog sto je apsurdno za vrhunski tim, kao sto ni Kros nema adekvatnu zamenu. Modrica kao i Isca, rodrigeza, bale, vaskeza treba prodati i dovesti mladje igrace zeljne dokazivanja, brze, da vise ucestvuju u odbrani, uz obavezan dolazak Mbapea. I naravno da se pruzi prava sansa mladim igracima, vinicius, rodrigo, jovic,odegard. I na kraju potreban je trener takticar koji ce mlade igrace nauciti sitnim detaljima, pomeranjima linija... jer ona dva gola sinoc su cista trenerska greska.

avatar
Offside
Wednesday, 02.10.2019
15:53

I Alegri je dobra opcija ali je uslov broj jedan da bi krenuli napred da Perez proda Ramosa,Marsela,Kazameira,Modrica,Kurtou.Sve su to igraci koji vise nisu za Real Madrid a skupo se placaju a nista ne donose dobro.Na leto su nam potrebni stoper,bek i jedan igrac u sredini terena sto su daleko realnije mete od Mbapea ili Sanca pa i Nejmara,mi napad imamo problem je odbrana i prilicno stara,zasicena i troma sredina terena i to bi moralo da se resi sto pre.Kako god,podrzavam povratak Murinja ali cekati naredno leto odnosno kraj sezone je totalna glupost,Zidana treba smeniti odmah ili makar u januaru.

avatar
Don Luciano
Wednesday, 02.10.2019
14:29

Neverovatno je da jedan isco ne igra,a trazi ga cela evropa,po meni najveci majstor fudbala jos od injeste!trio u napadu treba da bude azar isco benzema!!

avatar
Dimebag Darrell
Wednesday, 02.10.2019
14:45

Slažem se u potpunosti. I po meni je Isco kriv što nije otišao iz kluba jer bi bilo gdje drugo bio zvijezda.

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 02.10.2019
15:38

koji azar vidis da je bleda senka igraca. druga stvar isko ne moze da bude deo standardnog tria u napadu jer je spor i previse drzi loptu, mozda bi se uklopio negde ali u ekipi koja forsira brza krila ne moze. i koliko god bio dobar nije mentalno stabilan,..

avatar
Red to the bone
Wednesday, 02.10.2019
13:40

Uzmite Pogbu da budete šesti hahahahaha

avatar
Provokator
Wednesday, 02.10.2019
13:36

Sve je pocelo kad ih je Ronaldo napustio ,da se ne lazemo. On je cinio da se slabosti tima ne primete i bio je lider. Sad vise nema ko da uzme loptu i ucini nesto sa njom i kad nema dobrih resenja, odbrana sa Kurtonom ,gora nego ikad,a pojacanja se ne uklapaju kako treba.

avatar
Uncounquered
Wednesday, 02.10.2019
17:42

Upravo to, Ronaldo i kad je bio neprimetan, to je zato sto je bio dobro cuvan sa 2 igraca i uvek je time stvarao visak za ostale i mogli su da rade sta hoce kad su imali prazan prostor.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 02.10.2019
19:25

Ја бих прече рекао да су имали коме да намештају лопте док је Роналдо био ту. Није да је он сам нешто креирао. Ал поента је иста,нема ко да постигне све те силне голове.

avatar
Tata Messi
Wednesday, 02.10.2019
13:36

Bas ce Mbappe doci da igra bunker kod Murinja

avatar
riquelme
Wednesday, 02.10.2019
14:12

Pa nece igrati covek bunker sa Azarom, Mbapeom i Sancom! Ne brini. Dovesce igraca kakvog mora da ima a to je Kante, tu su Kros i Modic i kraj price. Odbranu ce vec da sredi... To mu je specijalitet. Ali opet dolazi u pogresno vreme. Bice i Barsa mnogo jaka.

avatar
Zakarije Suraka
Wednesday, 02.10.2019
18:10

Barsa više nikad neće biti onako jaka.Tika-taki je i spomenik podignut.Sad su samo isti sa svima,a ostaju u istoriji kao Pele.Neponovljivi,niskim poredivi i najveći i jedini u istoriji fudbala.