Otkriveno - Prvi neuspeh Junajteda na letnjoj pijaci!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.05.2019.
20:18
Izvor: Sportske.net

"Đavoli" su zakasnili sa ponudom, navijači će biti veoma razočarani.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

U Engleskoj je prelazni rok počeo, klubovi su krenuli da se pojačavaju, sve je više transfer spekulacija koje prerastaju u ozbiljne poslove.

Mančester junajted je jedan od klubova od kojih se očekuje da budu veoma aktivni ovog leta, imali su sezonu za zaborav, sada je na Solskjeru i Edu Vudvordu da osveže tim kako znaju i umeju i povrate stari sjaj klubu sa "Old Traforda".

Ipak, loše je počelo.

Poznato je da "Đavoli" jure jedno kvalitetno pojačanje na poziciji krila, pa je tako potpredsediku Vudvordu za oko zapao reprezentativaca Nemačke Julijan Brandt.

Najavili su iz Leverkuzena da bi sjajni fudbaler mogao da promeni sredinu ovog leta, a ubrzo je obelodanjeno i da je postao novi član Borusije Dortmund.

U Junajtedu nisu znali za njegov dugovor sa "Milionerima", pa su poslali ponudu od 25 miliona evra na adresu "Farmaceuta", samo da bi dobili odgovor da Brandt ima novi klub.

U tom trenutku još ništa nije bilo zvanično, ali je bilo jasno da je uprava Mančestera zakasnila, Brandt je bio pred promocijom na "Signal Iduna Parku".

Transfer je nedavno i ozvaničen, Brandt je parafirao saradnju sa Borusijom Dortmund, koja je za njegove usluge platila 25 miliona evra, što je zaista sjajan posao za viceprvaka Nemačke.


Tako su "Đavoli" ostali praznih šaka, a Borusija je pored Brandta angažovala i Nika Šulca iz Hofenhajma, još jednog reprezentativca Nemačke, kao i Torgana Azara, mlađeg brata zvezde Čelsija, za kojeg bi se mnogi takođe složili da bi bio dobro pojačanje za Junajted.

Za svako od pomentih pojačanja izdvojili su po 25 miliona evra, pa su tako za 75 miliona maltene završili prelazni rok u samom startu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Friday, 24.05.2019
07:47

Ocekujem Sanca u Man Utdu, sad kada su u Borusiju dosli Azar i Brandt

avatar
Barbosa7
Friday, 24.05.2019
03:42

Prodaće oni nekog da nadoknade uloženo,možda baš Sanča nama.

avatar
Jean-Luc Picard
Thursday, 23.05.2019
21:28

Cek, jel i prosle sezone neki transfer bio gde Mancester nije bio obavjesten? xD Ovima ko da Kostunica vodi transfer komitet xD

avatar
Barca4ever
Thursday, 23.05.2019
21:25

Sve vise propadaju.