Otkriveno - Ovo je Kumanovih XI, ovakav tim Barselone niko nije mogao da zamisli!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 20.08.2020.
11:11
Izvor: Sportske.net

Ako sprovede ovu zamisao u delo, zaista se može govoriti o revoluciji.

Beta/Rafael Marchante/Pool via AP
Beta/Rafael Marchante/Pool via AP

Povezane vesti

Ronald Kuman će započeti svoju revoluciju već u narednim danima, navijače Barselone je šokirala vest da bi mogli da dovedu Majkla Kina iz Evertona koga je Holanđanin trenirao, kao zamenu za Pikea.

Ipak, prva meta za štopera ostaje Malang Sar koji je besplatan, sa kojim je Abidal pregovarao, videćemo hoće li posle njegovog odlaska Barsa završiti posao.

Ovo bi sačuvalo finansije kluba. Već se zna da Kuman želi Donija van de Beka koga bi upario sa De Jongom i Pjanićem koji je doveden iz Juventusa, a mesto u timu je sigurno za Lenglea i Mesija.

Alba bi trebalo da prepusti ulogu startera Žunioru Firpu, za koga Kuman smatra da je potcenjen i da će eksplodirati ove sezone, a univerzalac Serhi Roberto bi trebalo da dobije prednost u odnosu na Semeda, koga je Bertomeu označio kao igrača koji nije za prodaju.

Napad?

Klub traži da trener forsira Ansu Fatija, on je nova zvezda, Bertomeu je označio dolazak Nejmara kao nemoguć. Grizman ostaje, kao i Dembele, veliko je pitanje ima li Barselona novca za Lautara Martineza, pre toga bi trebalo da se oslobodi Suareza na šta Mesi ne gleda sa odobravanjem.

Španski mediji već vide tim za novu sezonu, neće biti trošen novac, na golu Ter Štegen, mada će ga menjati Neto do novembra, desno Serhi Roberto, levo Firpo, Lengle i Sar kao štoperi.

Baner

U veznom redu Pjanić uz Holanđane De Jonga  Van de Beka, u napadu, Fati i Grizman, uz Mesija.

Teško je verovati da bi Pike, Buskets i Alba mogli da napuste klub, ali neće imati veliku ulogu, tu su još Puig, Trinkao, Pedri, Semedo, Dembele i moguće je Kutinjo, ako Kuman tako odluči.

Klub bi trebalo da se oslobodi Umtitija, Vidala, Rakitića, Artur je već otišao, na prodaju su Rafinja, Todibo, Alenja, Musa Vag, Miranda koji su na pozajmicama...

Baner Liga Sampiona

Dakle dvadesetak igrača, podmlađivanje tima, smanjenje budžeta za plate, rezovi na sve strane i forsiranje igrača iz škole, kao i novih lica koji stižu u klub.

Kako će sve izgledati ostaje da vidimo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 20.08.2020
17:54

Joj kad im dodje pjanic pa kakav ce to skup metiljavaca da bude, ima svake godine u ls da im pucaju osmice od fizicki dominantnijih ekipa

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 20.08.2020
16:38

Sumnjam da je ovo tacno pogtovo zato jer je Sarr ljevak a nesto bas i nismo imali mnogo prilike da gledamo Umtitija i Lenglea kao stoperski tandem. Onaj Roberto je los kada igra CMF ali zato je na RB ocajan.

avatar
Jasminn
Thursday, 20.08.2020
13:45

Nek dodaju Upamekana i ja zadovoljan za ovaj prelazni rok. I ovako vise para nemaju.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 20.08.2020
13:42

Grizman u vrhu napada ?!

avatar
Mad Max
Thursday, 20.08.2020
12:19

Фирпо је рођен повређен, Роберто је спор и импровизовани бек. Ленгле је рупетина, и остаће. Овај Сар који се помиње ми је непознаница. На средини је Пјанић, али у годинама и опет на позицији на коју претендује Де Јонг, организатор игре. Напад остаје исти, значи боље од онога прошле сезоне се не очекује. Једини позитиван корак би био трансфер Ван де Бека, кога траже и други клубови, а питање је да ли ће дечко за своју будућу дестинацију и важан корак у каријери изабрати клуб чији тренер који га доводи има рок трајања од годину дана...

avatar
Mirjevac
Thursday, 20.08.2020
16:59

Cini mise da nisi citao i nisi citao da Kouman ima ugovor do leta 2022? To mi kazuje da nije na godinu dana, nisicitao, da je Dembele, Kutinjo i jos neki mladi koji su dodli i koji ce doci i mladi iz B tima, trener rece da podmladjuje tim! Nisi citao a komentarises po nekoj tvojoj zelji ne kao navijac barce vec naprotiv! Predlog prvo procitas i doznas vise!

avatar
P. S.
Thursday, 20.08.2020
11:44

Hahaha, sumnjam da navijače Barse išta više može da šokira. U svakom projektu treba ići bar korak dalje, a ovakav tim ima potencijala za 12 komada u narednom 1/4 finalu LŠ, ali pre u grupnoj fazi jer ne verujem da mogu dalje od nje.

avatar
Leonid
Friday, 21.08.2020
00:56

Ta Barselona u prvom delu turnira LS je igrala fenomenalno. To sto je izgubila,ne znaci da i dalje nije jaka ekipa. Gubila je ona i ranije od bajerna sa velikom razlikom, pa i dalje bila u vrju evropskog fudbala. Jedan poraz ne znaci nista, osim da se malo slade oni koji ne bole Barselonu.

avatar
Bádr Hari
Thursday, 20.08.2020
11:24

Pa ako moj idol Messi ne gleda sa odobravanjem onda mislim da Suarez ne treba da ide. najvaznija je sreca mog idola Messija a Kuman nije vazan. :D