Otkriveno! Ovo je bombarder koji će raspaliti maštu navijača Milana?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 09.05.2018.
10:10
Izvor: Sportske.net

Pre desetak dana direktor Fasone se poverio prijateljima da će dovesti špica koji će biti prava bomba. Da li je otkriveno o kome se radi?

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Đenaro Gatuzo je pre potpisivanja ugovora zahtevao da se pronađe pravi napadač, jer su sva trojica špiceva dala tek 15-tak golova u šampionatu.

I dok je Kutrone koji će večeras predvoditi napad u kupu protiv Juventusa mlad, za Andre Silvu koji je plaćen 40 miliona evra i Kalinića nema opravdanja.

Izgleda da će Portugalac otići i to u trampu za veliko ime. U pitanju je "Tigar" Falkao, Mendeš stoji iza cele priče, pokušava da izdejstvuje dogovor Milana i Monaka.

Problem je plata, ali je Kolumbijac spreman da se odrekne dela primanja, uz to, moguće je da će mu Monako isplatiti deo odštete kako bi doveo mnogo mlađeg Silvu koji se nije proslavio u Italiji.

Falkao je posle neuspešnih epizoda u Engleskoj, u Monaku ponovo našao pravu formu i nema sumnje da bi igrač njegovog kalibra bio ogromno pojačanje za Milan.

Već je bio blizu Serije A, pred vratima Juventusa, odlučio se za Mančester Junajted i ispostavilo se, pogrešio.

Falkao je od povratka u Francusku u dve sezone dao 54 gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Wednesday, 09.05.2018
17:06
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 09.05.2018
14:45

Moze on u italiji jos par godina.

avatar
el presidente
Wednesday, 09.05.2018
14:22

Bomba bi bila prije 7 ili 8 godina, sada više ne.Po toj logici da možda okrenemo broj Ivana Zamorana, Hriste Stoickova ili Davora Šukera.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 09.05.2018
15:50

Hrista, ne Hriste:-D

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 09.05.2018
10:18

Da damo Silvu, a da nam dodje neko ko je mnogo stariji u cistoj trampi?! Radomir Sokolovic ima vec 32 godine, pomalo je diskutabilno da li treba dovoditi napadace kao sto su on, Dzeko i Kavani bez obzira na tu njihovu klasu. Silva (donedavno i Calhanoglu) itekako ima(ju) opravdanje, Hakana mentola uopste nije voleo i nedovoljno ga je koristio, ubacivao ga mnogo manje nego sto je trebalo sto se i sada vidi jer je ovaj verovatno i najbolje pojacanje, a Silvu na pravi nacin ne ceni i ne vrednuje ni Gatuzo sto je bas tuzno i porazavajuce, nepravda kakve nema...