Otkriveno! Ko je upropastio Dibalin transfer?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 10.08.2019.
08:46
Izvor: Sportske.net

Iz Totenhema imaju poruku za Argentinca. Šta će se dalje dešavati?

EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE
EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE

Povezane vesti

Paulo Dibala je još uvek u Juventusu, klub i dalje želi da ga proda, ali ne u Inter.

Čekaju ponude Bajerna i eventualno Pari Sen Žermena, videćemo da li do kraja avgusta mogu da završe posao. Sari je razgovarao sa Dibalom, ako ostane, biće mu pružena šansa, ali ne može da računa na to da će biti starter.

Priča se da je Dibala spreman da ode u januaru, ako se ispostavi da ne igra, međutim, zimski prelazni rok nije period za velike transfere.

Šta se u stvari dogodilo tokom pregovora sa engleskim klubovima?

Priča se da je Argentinac pristao, ali da su menadžeri pokvarili sve, nerazumnim zahtevima.

Izvor koji je učestvovao u pregovorima između Totenhema i Dibale kaže da fudbaler mora da nađe nove predstavnike jer su mu pokvarili posao iz snova.

"Nuđeno mu je 10 miliona evra i progresivni rast plate na osnovu partija, bio bi plaćeniji od Kejna, činilo se da sve ide u pravom smeru, sa Juventusom je dogovoren transfer od 75 miliona evra sa bonusima. A onda su menadžeri izneli svoje zahteve, došlo se ponovo do ogromne provizije koje su tražili. Pregovarači Totenhema su se pogledali i prekinuli razgovore", prenose mediji anonimni izvor.

Na kraju, Levi je u tipično svom stilu pokušao da obavezu prebaci na Juventus, a da plati oko 60 miliona transfer, ali Italijani su odbili i samo se povukli iz dogovora.

Dibala je praktično blokirao čitav prelazni rok Juventusa, pre svega kupovinu Ikardija. U klubu se i dalje nadaju da će otići i Argentinac i Mandžukić, ali sve je manje vremena...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Saturday, 10.08.2019
11:03

Pa odmah se znalo da menadzer trazi proviziju od 15mil ne znam sta je tu toliko ne jasno... nisu ni trebali ulaziti u pregovore ako nisu bili to spremni platiti.

avatar
Koi si ti mene kralj
Monday, 12.08.2019
18:53

Teletabisi tražili 15 miliona? Za šta? Za dva dana posla?? Hapsi to...

avatar
No rules
Saturday, 10.08.2019
10:01

A hteli su Lukakua samo da napakoste Interu. Medjutim Dibala je odigrao za desetku. Sve se vraca...😂

avatar
johny_Juve
Monday, 12.08.2019
09:14

Tako je, Icardi vam sedi na klupi dok ce vam igrati balvan od Lukakua, a onda ce Maurito za sicu kod nas na zimu (ili do kraja leta) i igrace zajedno sa Dibalom i Higuainom :)

avatar
No rules
Monday, 12.08.2019
14:54

Tako kako ste uzeli Lukakua i Darmijana, uzecete i Ikardija😂 malo juce..

avatar
amigo999
Saturday, 10.08.2019
09:56

U Inter dolazi Vidal, Sergej Savic Milinkovic ili Paulo Dibala.....Odlaze Perisic (u Bajern), Ikardi Roma ,Napoli ili Juventus i Jo Mario (Monaco).....

avatar
Zoran Krstin
Saturday, 10.08.2019
09:12

Pa kad mu je brat Mariano agent. Teško će sada njega menjati za nekog drugog zastupnika.

avatar
Boran83
Saturday, 10.08.2019
09:04

nije svako Mino Raiola samo on zna da izvuce masnu proviziju a Inter je rekao ako Juventus hoce Ikardija imaju dve opcije ili da ga menjaju za Dibalu glava za glavu bez doplate ili da plate 75 miliona. Jedino C. Ronaldo bi mogao da pogura transfer jer on zeli da igra sa Ikardijem.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 10.08.2019
09:01

Zasto uopce forsiraju Dobalinu prodaju nije mi jasno Kao sto mi nije jasno sta cekaju s prodajama Kedire i Matuidia ? Juve ima brdo tih srednjaka iste kvalitete Sta ce im ? Can Rabio Pianic Bentancur Ramzi Pun kur... ih je plus pet stopera imaju Sta mozda je neko novo pravilo da se igra s 15 igraca u polju ???

avatar
MottiYazata
Saturday, 10.08.2019
15:11

Forsira se prodaja jer opet nece igrati mnogo i pasce mu cena, pa gledaju sto vise da uzmu za njega. Sto se tice veznog reda, znas da Sari igra sa 15-16 igraca celu sezonu, pa mu Nedved i Paratici pakuju sto vise igraca da ima veci izbor :D Kediru ne znam ko ce da kupi, samo ako platite nekome, dok je Matuidi vec ozbiljna prica, i vrlo rado bih ga video kod Djampaola na prozivci. I steta sto prodadosmo Kina i Kutronea, to si u pravu i treba da nam se obije o glavu.

avatar
No rules
Saturday, 10.08.2019
16:24

Inter ima isti problem, italijani tako razmisljaju. Nula kreativnosti i konstantno kvariti igru protivnika na sredini. Zbog toga ih u evro-utakmicama nema ni u 1/4 finalu vec godinama.