Otkriveno - Evo zašto Alegri hoće Srbina, ovaj tim deluje zastrašujuće!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.07.2018.
10:34
Izvor: Sportske.net

Renoviran vezni red, sa neverovatnim potencijalom u napadu predvođenim najboljim igračem na svetu, deluje kao horor za rivale...

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Juventus i dalje pregovara oko Milinković-Savića, prva meta, ako ode Pjanić je Pogba, ali su svesni da od toga nema ništa.

Zato drže Lotita preko Mendeša za pregovaračkim stolom, novac od Bosance bi uložili u Srbina, dodali verovatno Pjacu kao deo sporazuma.

Mnogi se u Italiji pitaju da li je moguće da će Juventus srušiti Ronaldov, odnosno klupski rekord kako bi doveo igrača koji se nije potvrdio van granica Italije, a iskreno nije ni blistao na Mundijalu.

Ali, iza svega se krije Alegri.

On naime ima ideju da potpuno promeni vezni red i da pokuša da formira partnerstvo Emre Džana i Sergeja na sredini, gde bi Srbin bio zadužen za distribuciju lopti ka ofanzivcima.

Trener Juventusa planira da proba 4-2-3-1, gde bi ispred dvojice novih vezista bili Daglas Košta desno, Matuidi levo, Dibala kao polušpic i Ronaldo kao najbliži golu.

Naravno alternativa bi bila da Ronaldo igra po boku, Mandžukić u špicu, a šansu će dobijati takođe po bokovima Bernadeski i Kuadrado.

Ovo izgleda zastrašujuće, ne samo za Seriju A, već i Evropu, a i ako ostane Pjanić, Alegri će ovo probati, zavisi od želje Bosanca.

Povratkom Bonućija, on i Benatija ili Kjelini bi zauzeli štoperske pozicije, desno je Kanselo, levo Aleks Sandro koji ima ponudu PSŽ, ali Juventus ga neće pustiti, osim ako eventualno ne dovede Marsela iz Reala, za šta su šanse praktično ravne nuli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Sunday, 29.07.2018
01:33

Sigruno nece igrati u ovom navedenom sastavu

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Friday, 27.07.2018
13:49

Mahom timovi koji su prvi počeli da igraju sa 3 pozadi se vraćaju na 4 u zadnjoj liniji.

avatar
aleksa_028
Friday, 27.07.2018
13:16

Ne razumem zbog cega je u Francuskoj pored Lemara Matuidi igrao krilo, i zbog cega bi u Juventusu pored Koste igrao..

avatar
MarioJ
Friday, 27.07.2018
12:39

Juventus je odradio fantastican prelazni rok. Prodati Sturara, Benatiju i Iguaina na kojima se moze izvuci 100 miliona. Ostale igrace sve zadrzati i eventualno dovesti Godina, ako on zeli ako ne ostaviti Ruganija. Sergej je preskupa i prerizicna izvesticija za kojeg garantujem da mu dogodine cijena pada na prihvatljivu sumu.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 27.07.2018
11:24

Nikada vise sa 2 vezna ! Real nas tako izdominirao u Kardifu , pa jos i u Torino ( 0 - 3 ) , da je to skoro nemoguce ! Zasad Matuidi/Can - Pjanic - Kedira , meni ovo uopste nije lose , SMS je dobar , ali nije toliko dobar da bi platili toliko ! Pogba je nesto drugo , ali on bi radije radio u garazi , nego da se vrati u Man. Unitedu ...

avatar
Mangus
Friday, 27.07.2018
10:55

Vise smisla ima da Dzan i pjanic kao centralni, dibala ofanzivni vezni, levo roni, desno kosta i napred mandzuka. Ili, ako ode Pjanic, SMS. jer pretpostavljam da ce igrati 4-3-3 sad kad je Kanselo dosao

avatar
mosala1983
Friday, 27.07.2018
11:25

Идеја роналдо деветка кошта лево крило дибала десно сергеј централно и џан и матуиди задњи везни. Овако може. Мада мислим да је роналдо још увек кориснији као крило што значи да кошта иде на клупу. Зато ако уваљају ону несрећу игуаина и доплате мало ето морате као деветке. То је већ озбиљно и у рангу реала барсе бајерна и сл.

avatar
NikkiCFC
Friday, 27.07.2018
14:32

4-3-3 ne odgovara bas Dibali. A Ronaldo sad kako je mator preferira da igra devetku.

avatar
Mangus
Friday, 27.07.2018
12:32

sto bi kosta isao na klupu? On moze komotno na oba krila, a pritom je u odlicnoj formi. Dibala je do sad pokazao da mu krilne pozicije ne leze previse, i da je najbolji kao ofanzivni vezni ili odmah iza napadaca.

avatar
Normal one
Friday, 27.07.2018
10:48

Ne mislim da imaju nesto jaci tim od naseg sa vec dokazanom trojkom u napadu,i potpuno novim veznim redom kao i golmanom svetske klase stvarno ocekujem da se ove sezone podigne LS ili PL.

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Friday, 27.07.2018
11:07

Liverpool su fino pojačao, ali imaju slabiji roster od Juvea. Imaju slabiji roster od Sitija i Junajteda. Glavna snaga Liverpula je Klop. On je sa dobrim timom poput Borusije pravio odlične rezultate i izvlačio maksimum iz igrača. To sada radi i sa Liverpulom. Suprotno od toga radi Murinjo sa Junajtedom. Liverpul neće osvojiti prvenstvo, jer prvenstvo osvaja najkvalitetnija ekipa i navijam za njih, dok sa lš to nije uvijek slučaj, tako da me ne bi iznenadilo da Liv opet dođe u finale. To mogu samo u slučaju da napad odigra opet nestvarnu sezonu, što je po meni skoro nemoguće. PS Pjanić ostaje, jucer je to.potvrdio i Juve pokušava dovesti SMS bez prodaje Miralema.

avatar
Alex#10
Friday, 27.07.2018
17:33

Budimo realni i objektivni malo. Nemam nista pritiv Liverpula i jesu oni igrali dobro i lepo prosle sezone u LS ali imali su nenormalnu srecu. Zreb im je bio naklonjen da nije mogao vise. Ono je kriminal koliko su oni imali srece u zrebu. Plus sudijske odluke vecina ih je isla sve u njihovu korist. Sve moguce jace ekipe su izbegli i takod dosli do tog finala. City nikada nisam niti cu racunati za neku ekipu u LS. Mogu oni i PSG da budu jaki koliko hoce u svojim prvenstvima ali te ekipe nisu i ne znaju da igraju LS

avatar
Mangus
Friday, 27.07.2018
12:35

Kao navijac Liverpula, reci cu sledece: od Juvea imamo daleko losiju odbranu, osim eventualno golmana sada, ali sve ostale pozicije nas siju. U vezi nas siju, jedino u napadu mozemo da kazemo da smo bolji, ne zbog imena koliko zbog hemije.
Liverpul igra odlicno, verujem da ce jos bolje sa ovim pojacanjima ali snaga Juventusa je na klupi. Umesto Cana u igru mogu da udju Kedira, Markizijo, Bentankur... A nama? Umesto Keite moze da udje Lalana, Grujic, Vajnaldum... Nije to ta klasa. Napad Juventusa cine Ronaldo, Kosta, Mandzukic, Iguain i Dibala. Kao i Kvadrado i Bernadeski, dok nas cini maestralni trojac i rezerve koje vrata ambara ne mogu snajperom da pogode. Jedino zato je Juve uvek u prednosti, nad prakticno svakim timom planete osim eventualno Reala. Jer cak i da se neko povredi, ulazi jos jedan majstor

avatar
_Goran_
Friday, 27.07.2018
10:46

Matuidi kao levo krilo, svaka cast :D

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 27.07.2018
11:26

To je igrao u repki Doslovno ljevi bocni

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 28.07.2018
10:30

dragi moj Stevan Pa to isto radi i Mando ista stvar Znaci ista pozicija i sti zadaci ama bas ISTO

avatar
Stevan Mikša
Friday, 27.07.2018
14:36

Nije bio krilo. Igrao je onako cistog levog veznog sa puno defanzivnih zadataka na sredini, po levoj strani i pokrivao prostor kada je Pogba isao napred.

avatar
Mad Max
Friday, 27.07.2018
12:36

То је само графички изгледало тако, више је био LMC, а кретао је напред по левој страни када на њој није био Гризман, који је имао у слободу у игри и ишао где је хтео.

avatar
MarioJ
Friday, 27.07.2018
12:34

Da prati Juventus znao bi da na toj poziciji igra Mandzukic i rastura, ma koliko svima bilo cudno.