Otkriveno! Evo kako je propao letnji transfer trojice Srba u Milan!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 21.11.2020.
09:25
Izvor: Sportske.net

Maldini bio veoma zainteresovan, šta se sve isprečilo?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Povezane vesti

Milan je tražio štopera, dva Srbina su bila u igri, ali je Nikola Milenković, iako izričita želja Stefana Piolija bio preskup. U tom trenutku nisu imali dovoljno novca, niti je Fiorentina prihvatila da Paketa bude deo transfera.

Oni su "Blekija" procenili na 40 miliona evra, i za Milan je to bilo nedostižno.

Okrenuli su se drugoj alternativi, Nastasiću.

Šalke, koji je u teškoj finansijskoj situaciji je bio prijemčiv za transfer je tražio mnogo manje novca, ali su se u Milanu odlučili protiv ove investicije.

Naime, ono što ih je plašilo je mali broj utakmica koje je odigrao prošle godine, ukupno 20, i ove sezone je igrao samo u šest mečeva, problem su česte povrede mišića. Zbog toga se Milan povukao.

Kad je Luka Jović u pitanju tu je problem bio u namerama Reala. Oni su bili neodlučni, odbijali pozajmicu da otkupom, sa druge strane je Maldini želeo da ima mogućnost da otkupi našeg napadača. Pitanje je bilo i koliko će Jović igrati pored Ibre, iako bi imao sigurno veću minutažu u Realu.

baner

Plata je takođe bila paprena, oko 5 miliona evra neto, ali je Milan i kada je odustao od Ragnika, nastavio da radi sa Ramadanijem na transferu Jovića.

Ipak, Luka je ostao, što se ostalih tiče, teško da će Milan imati novca za Milenkovića i ove zime, iako našem igraču ističe ugovor 2022. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Algebrons
Saturday, 21.11.2020
11:33

''Kako je propao lenji transfer trojice Srba" - po naslovu, čovek bi pomislio da su u pitanju Milenković, Vlahović i Terzić, jer su oni mogli da budu paket jednog transfera, a ovo su 3 propala transfera, a ne jedan.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 21.11.2020
11:22

Nije Ragnik nego Rangnik, nije 100% sigurno da bi imao vecu minutazu nego u Realu (to si hteo da napises), a mi smo sad ponudili 40 miliona i kako onda moze da ima smisla ovo sto tvrdis?!