Otkriveno! Evo kako je Haland prevario Solskjera, ko je sledeći?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 19.02.2020.
11:57
Izvor: Sportske.net

Stvari se lagano odmotavaju, ili barem tako tvrde engleski mediji...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Iako je Erling Haland odbacio tvrdnje da je dogovorio transfer sa Junajtedom, a posle pogazio reč zbog novca, odnosno provizija za Rajolu, ali i svog oca, engleski mediji tvrde drugačije.

Naime, on se zaista sreo sa svojim bivšim trenerom Solskjerom i obećao da će preći u Junajted, nije u pitanju bio jedan, nego nekoliko sastanaka, ali ga je dvojac Rajola-Alf Inge Haland ubedio da promeni smer.

Rajola je želeo da ga odvede u Juventus, ali je igrač odbio. Problem je bila minutaža, on jednostavno nije mogao da računa na mesto u timu u kojem na klupi sede Iguain ili Dibala.

Baner

Uz to, Rajola nije u dobrim odnosima sa Solskjerom zbog Pogbe, ali to nije odlučivalo, menadžer smatra da Junajted neće igrati Ligu šampiona, upozorio je Halanda da bi mogao da prođe kao Pogba. Na kraju Dortmund je bio kompromis, uz klauzulu od 75 miliona, pa je sigurno da će imati prilike da igra, nastavio je gde je stao u Salcburgu, a ako ovako nastavi neće biti problema da već narednog leta ode u jaču ligu i u neki od evropskih giganata.

Da li je sledeći na spisku nemogućih misija za Junajted, Džejdon Sančo?

On je želja Solskjera, ali navodno bi bio mnogo raspoloženiji da ode u Liverpul ili eventualno Čelsi, nego da se vrati u grad. Siti više nije solucija, ali nije ni Junajted jer Englez ne želi da igra van Lige šampiona i ne vidi da "Đavoli" imaju naročitu budućnost...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Friday, 21.02.2020
13:40

Zato na ljeto za Sancha 120-140 i Haaland za 60 odvodimo

avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 19.02.2020
15:42

Koga god da je Haland poslusao, dobro je uradio.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 19.02.2020
15:37

Mnogo će značiti ako završimo u top 5 ili eventualno osvojiti LE, ukoliko i sledeće sezone ne budemo igrali LŠ neće niko od dobrih igrača da dođe, i ima još dublje da potonemo..

avatar
RedDevilSRB
Wednesday, 19.02.2020
15:20

Nema tu prevare. Mislim da se igrač ništa nije pitao. Ovo je lista win win situacija. Borusija ga kupi za 20 miliona, Rajola uzme proviziju, ubaci klauzulu u ugovor od 60 miliona. Borusija u plusu 40 miliona, Rajola uzme opet proviziju i gotovo. Zna se da ide u Juventus. Klauzula je aktivna posle dve sezone, tj. na kraju sledeće. Taman da još sazri kao igrač. Junajted je odbio da ubaci tu klauzulu i to je to. Zato nije došao i zato se sad sveti Rajola. U Junajtedu je mogao da uzme mnogo veću platu nego u Dortmundu a cenim i veću proviziju. Zato sad i tera Pogbu iz Junajteda. Samo neka idu i neka povede Lingarda sa sobom. Kad mu je već menadžer. Da mu se zauvek zatvore vrata Old Traforda.

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 19.02.2020
13:48

Lfc, logično.

avatar
The Red Army
Wednesday, 19.02.2020
14:11

Aha sedece na klupi da ceka da se povredi salah 😂 ako ne prodate salaha nista od sancha, ista su pozicija

avatar
Paul Kersey
Thursday, 20.02.2020
21:00

Ne lupaj bez veze, Sančo je nebitan, Haland je pun pogodak.

avatar
Red blood
Wednesday, 19.02.2020
15:48

Mnogo para za Klopa.
Bukvalno 1% sanse da se to dogodi.