Otkriveno! Evo gde će Hames Rodrigez igrati naredne sezone!

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.03.2019.
13:28
Izvor: Sportske.net

Puno se govorilo o njegovoj sudbini.

Epa/Daniel Kopatsch
Epa/Daniel Kopatsch

Povezane vesti

Stigao je Hames Rodrigez u Minhen leta 2017. godine na dvogodišnju pozajmicu iz madridskog Reala, dok su Bavarci sa Madriđanima dogovorili i otkupnu klauzulu od 42 miliona evra po isteku pozajmice.

Nije ipak Kolumbijac u potpunosti opravdao očekivanja uprave, ove sezone je pod palicom Nika Kovača upisao svega 13 startova u Bundesligi i Ligi šampiona.

Imao je i povredu od skoro dva meseca, ali je jasno da nije bio u prvom planu kod hrvatskog stručnjaka.

Zbog toga se dosta govorilo o njegovoj sudbini poslednjih meseci, u priču se uključio i Arsenal, koji je zainteresovan da Kolumbijca narednog leta preseli u svoje redove.

Stekao se utisak da Bajern neće iskoristiti mogućnost da za 42 miliona evra otkupi njegov ugovor od Reala, te i da bi Rodrigez mogao da se vrati u Madrid.


Hames Rodriges

Ipak, kako tvrdi predsedik kluba sa "Alijanc Arene" Karl-Hajnc Rumenige, Rodrigez će i naredne sezone nositi dres najtrofejnijieg nemačkog kluba.

"Čvrsto verujem da će igrati za Bajern naredne sezone.

I dalje sam Hamesov veliki obožavalac. Siguran sam i da trener Kovač vidi njegove kvalitete na način na koji ih i ja vidim i da je veoma zadovoljan sa njim.

Moramo da iskoristimo opciju pre 15. juna. Moram samo da razjasnim da su svi ovde zadovoljni sa njim
", izjavio je Rumenige.

Dakle, izgleda da Bajern planira da zadrži Rodrigeza i nakon ove sezone, videćemo da li će se nešto promeniti do 15. juna, kada je rok za Bavarce da iskoriste dogovorenu klauzulu i za 42 miliona evra otkupe ugovor kolumbijskog fudbalera od madridskog Reala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mladen
Saturday, 09.03.2019
18:50

Ostaje u Bayernu 100 %

avatar
Anonymous Official
Saturday, 09.03.2019
16:24

Pitanje je da li ce Kovač biti na klupi do ljeta?

avatar
GoHard
Saturday, 09.03.2019
14:43

Bolje Lo Selso nego on, ali pitanje za koliko ce PSZ i da li ce uopste zeleti da pusti veznjaka koji je bomba ove sezone u la ligi i sigurno u najbolja 3,4 veznjaka ove sezone...verovatno su sanse 0 ali Real treba pokusati.