Otkriveno - Bejl mora da ustupi mesto, i ne, nije Azar u pitanju!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 06.12.2018.
18:45
Izvor: Sportske.net

Madriđani imaju jasan plan on je u Perezovom stilu, dečko koji obećava i marketinški potencijal. Ali, kako se osloboditi Velšaninovog ugovora?

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

U Realu nisu zadovoljni Garetom Bejlom i to nije tajna.

Dva su razloga, prvi što nikako da zaleči povrede, doživeo ih je dvadesetak za ovih četiri i po godine u Madridu, ali drugi, važniji, nije uspeo da zameni Kristijana Ronalda ni na koji način.

Ako se pričalo da ga Ronaldo guši, da ne može da preuzme odgovornost, da ne igra na svojoj poziciji, sada Portugalca nema, a Bejl ne pravi razliku.

On ima čvrst ugovor, nije nešto voljan da se vrati na ostrvo, pogotovo ne u Čelsi kako se sugeriše i eventualno sprema trampa za Azara. Više ni Junajted, ovakav Junajted naravno, nije atraktivan, a njegov menadžer Barnet je otvorio mogućnost da ponovo zaigra sa Ronaldom, u Juventusu.

Pisali smo, Juve bi Bejla video kao idealnog igrača na levoj strani po boku u 3-5-2 formaciji, zamenu za Aleksa Sandra, ali čini se da će teško pristati da Dibala bude u trampi, smatraju da Argentinac više vredi od Velšanina.

Bejlova cena je u ovom trenutku 100 miliona evra, Juventus bi to mogao da plati, ali Bejlovu platu od 15 miliona nikako.

Zbog čega Perez želi da se oslobodi Velšanina?

Navodno, kako pišu španski mediji meta je drugi najbolji mladi igrač sveta, Kristijan Pulišić. Američki reprezentativac je i meta Čelsija i Liverpula, Dortmund bi ga navodno pustio na leto za 80 miliona evra, a ovo bi bio i marketinški potez, Amerikanac u Realu svakako znači i način da Real poboljša pozicije u platežnoj Severnoj Americi.

Ali, treba nekako ekspedovati Bejla, tim pre što će probati da dovedu i Azara. Ipak, ugovor od 15 miliona evra je nešto čega se nekadašnji fudbaler Totenhema neće lako odreći.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Friday, 07.12.2018
12:04

Eeee moj Perez pa ne vodis ti marketinsku agenciju nego fudbalski klub. Drugo u kojoj bajci Bejl vredi 100 miliona. Mozda u nekoj reklami iz tvoje agencije....

avatar
Don Silvio
Friday, 07.12.2018
09:54

Bejla vratiti ne beka

avatar
Mad Max
Thursday, 06.12.2018
23:59

Бејл је и сам изјавио да би из Реала отишао уколико га баце на клупу. Тако да прича да ће бити резерва и примати плату не стоји, тражиће негде где ће играти и не верујем да ће цепидлачити око уговора.

avatar
conecorleone
Thursday, 06.12.2018
20:35

Ma koji Pulisic,nije on jos ta klasa a Real ne ceka nikog,treba instant resenje u vidu Dibale,Salaha,Sterlinga.

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 07.12.2018
00:22

koji salah, koji sterling?

avatar
Anonymous Official
Friday, 07.12.2018
00:38

Pa i nije bas da Steling moze sa Dybalom i Salahom