Otkriveno, Barsa radila iza leđa velikom rivalu, moraće da plati još 80 miliona!

Autor: Nikola Miloradović
petak 20.09.2019.
16:14
Izvor: Sportske.net

Saga nije gotova.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Antoan Grizman je tokom nedavno okončanog letnjeg prelaznog roka promenio tim, odlučio je da pojača Barselonu, godinu dana nakon što je odbio ponudu katalonskog kluba i odabrao ostanak u Madridu.

On je još u maju saopštio javnosti svoju odluku da napušta "Vanda Metropolitano", bilo je jasno da je njegova naredna destinacija Barsa.

Tako je i bilo, početkom jula "Blaugrana" je platila 120 miliona Atletiku za usluge francuskog reprezentativca, a sad je otkriveno da je transfer bio dogovoren još u martu tekuće godine.

Naime, španski mediji su došli do mejlova, koji dokazuju da su Grizman, njegova sestra Mod, njegov otac, kao i njegov advokat Sevan Karijan i francuski agent dobili 14 miliona evra od Barselone, kao obeštećenje za postignut dogovor sa katalonskim klubom. To je u suštini bio unapred dat novac francuskom fudbaleru za potpisivanje ugovora sa klubom sa "Kamp Noua".

Atletiko je predao žalbu FS Španije, smatraju da su prevareni, jer je transfer dogovoren daleko pre početka letnjeg prelaznog roka, u trenutku kada je Grizmanova otpusna klauzula bila 200 miliona evra.

Pomenuti mejlovi ipak nisu priloženi kao dokaz od strane madridskog kluba, ali u Atletiku veruju da će dobiti još 80 miliona evra od Barselone, jer smatraju da su dve strane pregovarale pre prvog jula, što dokazuju nove informacije španskih medija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 20.09.2019
18:30

Sacekaj malo onda treba i pa krenes redom. Ko je god presao za dzabe, tj nakon isteka ugovora a neko pregovarao s njim godinu dana prije. Evo npr ko god u ovom momentu pregovara sa Eriksenom treba dobiti kaznu. On smije pregovarati 6 mjeseci prije isteka ugovora a ne 12 mjeseci prije. I ima takvih primjera mali milion

avatar
Skontov
Tuesday, 24.09.2019
00:13

Po pravilima bi trebalo da se kazne ali nine mi jasno zasto to zadnjih godina tolerisu. Nije dozvoljeno pregovarati sa igracima dok klub ne da saglasnosnost, a sada se prvo dogovore sa igracem pa onda ucjenjuju klubove da ih prodaju

avatar
Skontov
Wednesday, 25.09.2019
13:14

U pravu si za pola godine od isteka ugovora, ali npr u ovom slucaju igracu nije isticao ugovor

avatar
Jasminn
Tuesday, 24.09.2019
18:25

Kad mu ostanu 6 mjeseci do kraja ugovora smije on licno pregovarati sa drugim klubovina. Ali kao sto vidis to se radi i kad ti ostane i cjela godina. To se ne kaznjava.

avatar
Kive
Friday, 20.09.2019
16:52

Hhahh sud sve odbacio neka place Atletico

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 20.09.2019
16:25

Ovavezno ih treba kazniti Za opomenu drugima Jasno nije samo Barca u takvim igrama ali treba poceti