Otkriveni detalji - Barsina "dupla kruna", a na proslavi i najgora moguća vest!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 16.04.2018.
11:23
Izvor: Sportske.net

Bolan scenario, iako će biti razloga za slavlje.

EPA-EFE/LUIS TEJIDO
EPA-EFE/LUIS TEJIDO

Povezane vesti

Kapiten Barselone Andres Inijesta potvrdio je da je već doneo odluku o nastavku svoje karijere, a svi znaju da je odlučio da se preseli u Kinu.

Inijesta je postigao dogovor sa kineskim Tijanđinom, potpisaće ugovor na tri godine i zaraditi 37 miliona evra.

Ipak, Inijesta ne želi da svoje lične odluke stavi ispred tima, stoga čeka finale Kupa kralja kako bi i zvanično saopštio svoju odluku.

Naime, Inijesta želi da pomogne ekipi 21. aprila da osvoji Kup kralja četvrti put u nizu, a do tada će i prvestvo biti rešeno, pošto Barsi treba još sedam bodova da overi titulu.

To znači, ukoliko Barsa osvoji duplu krunu, na proslavi bi navijači morali da se suoče i sa bolnom istinom i odlaskom kapitena posle dve decenije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefoon
Monday, 16.04.2018
20:51

Najgora moguca vest je ostanak Valverdea.

avatar
Nepoznati korisnik
Monday, 16.04.2018
17:45

Realno dobra situacija za obe strane

avatar
Logika i argumenti
Monday, 16.04.2018
16:00

Srecno legendo...

avatar
Mino Rajola
Monday, 16.04.2018
15:59

Ima da odahnu. Baš im je pomogao u poslednje 3 sezone. Pomogao da olakšaju budžet. Hahaha!

avatar
P. S.
Monday, 16.04.2018
14:39

Mislio sam na vest da im Valverde ostaje i naredne sezone, ali i za njega i za Iniestu se zna već odavno. U odnosu na Valverdeov ostanak ni odlazak Messija ne bi bio preterano strašan udarac. Njegovom prethodniku su trebale 3 sezone da dođe do 'podviga' protiv PSG-a u Parizu i Juvea u Rimu, a ovaj je uspeo da ga nadmaši još u prvoj sezoni i to protiv Rome. U narednoj sezoni očekujemo pobedu protiv Shakhtara 5:0 na CampNou i poraz od 6:0 u Donetsku u 1/8 finala LŠ. Ako nekim slučajem ne uspe to da napravi (nego ispadne tek u četvrtfinalu), pod hitno ga smeniti uz konstataciju da 'nije pokazao očekivan napredak' i dovesti trenera koji će to moći da napravi.

avatar
Logika i argumenti
Monday, 16.04.2018
16:03

Valverde ce osvojiti duplu krunu i ligu verovatno bez poraza sto je veliki uspeh...S obzirom da smo izgubili neymara a pre njega danija alvesa najboljeg desnog beka smatram da je ova sezona uspesna...Valverdeu treba dati podrsku i sansu jos sledece sezone ipak je to zasluzio...Ne igramo prepoznatljivo al sta je tu je...

avatar
P. S.
Monday, 16.04.2018
18:45

E ja na tu priču gledam malko drugačije, još od vremena Pepa Gvardiole. Imaš takve i takve igrače (nebitno da li ih je 'napravila' La Masija ili su kupljeni za ogromne pare), pusti ih da 'trče po livadi' i oni će već sami osvojiti nešto. Trener od tih igrača treba da napravi tim, a u taktičkom smislu je bitan tek u nekoliko utakmica godišnje. I šta se dešava protiv Intera, Čelzija, Bayerna, PSG-a, Juvea i najgore u ovom veku protiv Rome? Treneru kome veznjak igra beka, bek jedno, špic drugo krilo, Kutinjo desno, Suarez levo, 110 m€ greje klupu zajedno sa pravim bekom, kod koga je Rakitić jedini nezamenljivi igrač itd. treba zakonom zabraniti bilo kakvo učešće u fudbalskom sportu, a ne pružiti podršku. Odvesti tim Barselone (vredan koliko m€?) u Rim nakon 4:1 sa CampNou-a i postaviti da se onako brane protiv jedne Rome je zločin prema klubu, navijačima i fudbalu uopšte. Za takav zločin suspenzija iz fudbala je najmanje što se moralo uraditi, a za ovakvo uništavanje Barse krivična odgovornost se ne bi smela dovoditi u pitanje. Ne znam koliko bih morao da mrzim Barsu da bih ovome pružio podršku.

avatar
Pantokrator Alfa
Monday, 16.04.2018
18:08

@P.S.nPrvo, ako imas nesto protiv Valverdea sroci to razumno tj. probaj da ne zvucis kao besni pank rok tinejdzer od 12 godinica. nDrugo, ako ne Valverde zasto ne i ko umesto njega i zasto da?

avatar
Maestro Iniesta mquc
Monday, 16.04.2018
12:47

Veci gubitak od Neymara za barsu.nisu ni svesni.tako su i alvesa pustili pa se pokajali.ali kako pustaju najboljeg veznjaka u istoriji??vratiti Laporta kao predsednika

avatar
NikkiCFC
Monday, 16.04.2018
17:53

Ja nzm da li ti zivis u 2010. godini? Inijesta nema nikakav doprinos vec 2,3 godine. Tipa 2 gola i 2 asistencije po sezoni. Kinezi nisu normalni ako mu daju ugovor na 3 godine, on jos godinu moze da igra maksimalno i to u Kini naravno.

avatar
Maestro Iniesta mquc
Monday, 16.04.2018
21:44

Najbolji doktori su posle 50 te a on je upravo doktor ove igre

avatar
Maestro Iniesta mquc
Monday, 16.04.2018
21:43

On sa njegovim umecem moze da igra i u 2030 toj.njegova uloga nije vise da daje zavrsne asistencije.njegov posao je da organizuje sredinu i da lomi kicme protivnicima.sto ce i raditi i u 50 toj

avatar
Catalá
Monday, 16.04.2018
12:33

Ovi iz Barselone moraju da reše,a ne da beže od problema.Postojaće Barsa i bez Mesija,i bez Inijeste,i bez Gvardiole.Ne može se večno oslanjati na pomenute igrače,trenere,jer sve je prolazno,mora se gledati u budućnost.Biće još supertalenata i svetskih klasa,i u Barseloni i u drugim klubovima.Mora biti i posta u trofejima,jer promene su neminovnost.

avatar
P. S.
Monday, 16.04.2018
16:46

Šta da reše? Jesu li rešili da dovedu Enrique-a i doveli su ga? Zadržali ga 3 godine pa su rešili da dovedu Valverdea. I njega su doveli, pa će ga zadržati još najmanje godinu dana. U međuvremenu su rešili da kupe Gomeša, D. Suareza, Dinja, Alkasera, Vermalena, Vidala, Turana, Matieua itd. I pokupovali su ih. I šta sada Bartomeu & Co. mogu da reše? Odavno je krajnje vreme da probleme rešavaju oni koji imaju direktan uticaj na smenu Bartomeua & Co., raspisivanje vanrednih izbora za direktora i upravu te sprečavanje daljeg uništavanja kluba.

avatar
Blackmamba24
Monday, 16.04.2018
11:53

Najgotivniji Spanac, bez trunke mrlja u karijeri, stvarno, covek na mestu, samo mu se treba diviti

avatar
Logika i argumenti
Monday, 16.04.2018
15:58

Zato sto nije davao izjave da je mesi bolji od ronalda zato ga i realovci gotive inace izjavljivao je da je mesi najbolji svih vremena XD Xavi koji je najbolji spanski fudbaler u istoriji uz inijestu omrazen je samo iz tog razloga...