Otkrivena tajna, Real je odjavio, PSŽ pod prinudom, da li je jedan klub napravio grešku veka?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.10.2017.
12:54
Izvor: Sportske.net

Sada se raspetljava vrela priča leta, ako je ovo istina, nije jasno kako su mogli sebi ovo da dozvole...

twitter.com/psg_inside
twitter.com/psg_inside

Povezane vesti

Kilijan Mbape je odjavio Real Madrid.

Čitavu priču je otkrio njegov otac, naime, nije bilo u pitanju to što je Real navodno želeo da on još sezonu ostane u Monaku, o drugome se radi, Mbape nije bio uveren da će imati dovoljnu minutažu u Realu.

On nijednog trenutka nije poverovao u priče Zidana da će mu pružiti šansu, pa je na kraju izabrao Pari Sen Žermen.

Ali, ni to nije bila njegova namera, već prinudni izbor.

Mbape je želeo, pogađate u Barselonu.

Fudbalski agent Đozep Marija Minguela je rekao u programu "Kadena Ser" da ga je kontaktirao otac mladog fudbalera i da mu je rekao da bi njegov sin želeo u Barselonu.

Ali, Katalonci nisu imali dovoljno novca, u tom trenutku Nejmar im je bio prioritet, uz to, već su odmakli u pregovorima sa Dembeleom koji je ipak koštao manje.

Jednostavno, nisu imali oko 180 miliona evra za jednog igrača, praktično to bi ih ostavilo bez drugih opcija.

Na kraju, Dembele je koštao 120 plus bonuse, Kutinja nisu doveli, a Mbape je otišao u PSŽ. Dembele se povredio, pa sad nije jasno da li Katalonci žale što nisu zagrizli, mada bi problem bio i plata Mpabea koja bi dodatno opteretila klimavi budžet za primanja Katalonaca koji troše neverovatnih 84% prihoda za plate fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Thursday, 19.10.2017
22:33

Ako je istina, katastrofalan propust. Mbape će uskoro biti jedan od dva najbolja na svetu, da će biti deo dueta kao što su sad ronaldo-Mesi. jedino da ga ne uguši razmaženost Nejmara. Lično mislim da će top 5 činiti Mbape, Vinicijus (Realov igrač), Nejmar, Dibala i ko zna ko:-) Možda Isak iz Dortmunda.nBarsa da juri Marsijala. Marsijal levo, Dembele desno, Mesi u sredinu ili u liniji ili iza centarfora.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 19.10.2017
15:50

Nije Real napravio gresku sa Mbapeom. Jedina greska je bila sto nisu doveli napadaca umesto Benzeme. Ali to je sada proslost. Mbape bi igrao u Realu, ali ne za 7-8 miliona po sezoni vec za duplo vise. Zato nije dosao u Real. On da je hteo da se razvija i da igra, ostao bi u Monaku, ali posto je presao u PSG samo glup moze da poveruje da nije otisao zbog para. Decko navija za Real inace. Ali posto su nam mediji toliko informisani, onda ova prica za Barsu moze da prodje. :-)

avatar
World is.... REAL
Thursday, 19.10.2017
13:56

Da, inace poznato je da je Mbape navijac Barse :)) Kakve samo tekstove pisete da omalovazavate Real. Te don balon, te neki katalonac đozep itd. Samo da bi klinci mogli da pljuju po realu i vi automatski imate vise komentara. Bravo sportske!! I sad naravno, nece objaviti ovo

avatar
Barca4ever
Thursday, 19.10.2017
15:58

Ne znam kako ne mozete da skontate da igrac ne prelazi u klub za koji navija vec u klub u kojem ce najvise napredovati i u kojem ce igrati.Shvati da je to realan zivot a ne Pes ili Fifa,da mu od tog transfera zavisi karijera i ostatak zivota.Verovatno je skontao da Nejmar odlazi i da ima mesta za njega jer bi igrao njegovu poziciju dok u Realu ne bi mogao da igra u prvih 11 iz vise razloga. Treca opcija mu je bio PSG. Navijanje za neki klub u mladosti i igracka karijera nemaju nikakve veze.Protiv koga god da igra on ce gledati da ga pobedi.Ukljucite malo mozak.

avatar
Don Silvio
Friday, 20.10.2017
14:21

Cinjenica je da Mbape nije otisao u Real zbog visine plate koju je trazio, a vjerovatno i zbog obestecenja. Da je njemu bio napredak prioritet ostao bi u Monaku, svaka promena sredine uvek nosi dozu rizika za svakog igraca, pogotovo za mladog i da je hteo napredovati nebih isao nigdje. Medjutim njemu su bile bitne dvije stvari da napreduje i da mlatne ogromno pare, a Real to ne dozvoljava jer ima striktno ko koliko zaradjuje. Nije Real Barselona pa da igrac moze da ucenjuje...

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Thursday, 19.10.2017
13:40

Ovo ako je istina jos jedan je dokaz Barsine retardirane uprave...Zato sto ovaj decko kosta samo 60 miliona vise od dembelea a 3 puta je bolji igrac...Takodje ne bi morali da. ga plate odmah nego bi mogli sa monakom da naprave dogovor kakav im odgovara,kao sto je to psg uradio...Mislim da ne treba trositi rijeci o tome kako bi se uklopio jer je igrac savrsen za barsu...

avatar
Rulermaster
Thursday, 19.10.2017
22:12

Bolji tri puta? Na osnovu cega?

avatar
xenon 1989
Thursday, 19.10.2017
13:23

Najprostije rečeno dečko je želeo da igra fudbal, a ne da bude još jedan gađač izlizanog centaršutevima u peterac. :D

avatar
Eccentric
Thursday, 19.10.2017
13:35

Idi prati hokej, sah covek ubija nikad pametnije nije igrao a tvoj kompleks leci na drugom mesto ronaldo je goat a ti jos jedan hejter u moru istih. Mbape nije otisao u real zato sto ga real nije dovoljno zeleo

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 19.10.2017
15:01

nzm sto odgovars njemu i slicnima. obican troler. decko veze sa fudbalom nema

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 19.10.2017
14:01

Ajmooo suza suzu stize boyyy :D

avatar
LuckyStrike
Thursday, 19.10.2017
13:07

Jedinu gresku je ovde napravio real.. real ga je imao u saci i pustili ga.. sad perez gledaj u narednih 3 4 5 godina u sta ce da izraste ovaj decko...

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 19.10.2017
14:03

U sta ce da izraste? U ono sto su Marsijal, Januzaj, Depaj, Koman, Odegard, Deulofeu, Hese, Pato, Gece i mnogi mladi superstar igraci izrasli. Sto bi Real dao klincu 13 miliona? Ko je on? 2 puta dao gol i neka igracina lol iz peterca u ligi sampiona.

avatar
AstorRed
Friday, 20.10.2017
04:01

Al si ti prs'o ..Sta fali martijalu i komanu majke ti ?!Jel si ti gledao proslu sezonu i jel gledas kako igra u psg ove sezone ?Sto bi dao pa dao bi jel moze da izraste u nesto sto ce vredeti te pare a i sada vredi posto ne masi nista vise od benzeme ..

avatar
Dodaaa-ktbffh
Thursday, 19.10.2017
21:59

decko je klasa za sve nabrojane,veliki kiks Reala..

avatar
MSSZRMK
Thursday, 19.10.2017
15:23

Imao je previse uslova za potpis,imamo Bejla od 15 miliona i Benzemu sta ce nam on?