Otkrivena tajna "Juventusove salvete", Ikardi ili Ronaldo? Za Nejmara nema mesta, Mesi može!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.02.2019.
11:30
Izvor: Sportske.net

Fabio Paratići otvoreno govorio o onome što se desilo i onome što će se dešavati u Juventusu...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Posle famozne salvete koju je Paratići zaboravio u rimskom restoranu pred meč sa Laciom, mnogi su mislili da je strategija Juventusa otkrivena.

"Tačno je, na njoj su pisala neka imena za koja smo zainteresovani, ali na drugim papirima su bile desetine igrača koje pratimo", rekao je transfer guru Juventusa.

Podsetimo osim Kjeze, Barele, De Lihta, Tonalija, Sergeja kao zamene za Pjanića, tu se našlo ime mlađanog Zaniola koji blista u Romi i za koga je Juventus zainteresovan.

Ali, u stvarnosti Paratići koji je već potpisao ugovor sa Ramzijem iz Arsenala, želi De Lihta i Romera za odbranu, i Marsela, ako proda Aleksa Sandra.

Zaniolo je teška meta, a što se Džejmsa Rodrigeza tiče, problem je što na njegovom mestu Juventus ima Daglasa Koštu koga ne želi da proda, Bernadeskija, povređenog Kuadrada.

"Nema smisla govoriti o tome, mi smo tu najjači", kaže Marotin naslednik.

On je letos završio posao oko Ronalda, postojale su dve opcije, dovođenje Portugalca ili Ikardija što bi izazvalo takođe zemljotres, Paratići je to rekao i Anjeliju, predsednik se odlučio za Kristijana.

Paratići je takođe otkrio da je Pogba prošlost i da jedini igrač koji može da unapredi značajno Juventus jeste Mesi.

"Ne verujem da bi nam i Nejmar koristio", tvrdi direktor Juventusa koji je odbacio tvrdnje da će Dibala otići, a nema nikakve sumnje da će Alegri ostati trener.

"On je među najboljima na svetu", kaže Paratići.

Nasmejao se kada su uporedili Tonalija iz Breše sa Pirlom, a što se tiče bitke za senzaciju iz Mađarske, Šobošlaija, kaže da Juventus mora da nađe klub u kome bi ovaj fudbaler sticao iskustvo, da bi razmišljao o njegovoj kupovini.

I na kraju, Paratići koji je bio desna ruka Marote 15 godina rekao je da su neistine da njegov bivši šef nije bio za dolazak Ronalda, ali se distancirao jer je znao da će otići iz kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada1927
Tuesday, 12.02.2019
14:18

Pre par dana vaš naslov je tako zvučao kao da je Zaniolo već gotova stvar... Šta ćemo sad kad je sam čovek izjavio da je teška meta. Ne trčite pred rudu sa naslovima....

avatar
razzorNo1
Tuesday, 12.02.2019
19:38

pa nisu zadovoljni sa njim pa ce sad i za Salaha iskesirat 200 mil....koja komedija

avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 12.02.2019
13:04

Ikardi nikad nije mogao da dovede prva stvar je Ikardi nije imao kluzulu za italijanske klubove, a kao druga stvar Ronaldo je kupljen od Reala iz dve rate po 50 miliona u dve gidine u dve jednake rate, treca stvar je jednostavna Ikardi nema cenu, a i da ima za juventus bi bila 180 milona evra sto oni nikako ne bi mogli da plate, nije on imao ni 1 % sansi da kupi Ikardija, pokusao je on jos onda da kupi Ikardija pa kad je video da nema sanse morao je da se zadovolji Iguainom,

avatar
razzorNo1
Tuesday, 12.02.2019
19:40

cetvrta stvar, on je bolid sto je produzio ugovor sa raspalom sirovinom koju ismijava PSV, gazi Bolonja Parma i slicne ekipe.

avatar
Marchisio8
Tuesday, 12.02.2019
21:27

Задовољио се Игуаином који је прошле године на сред Меаце донео скудето Јувеу:) доказан играч,не као тај ваш што нема ни трофеј на плејстејшну.

avatar
The_Matrix
Tuesday, 12.02.2019
12:56

Hahahaha, Boga mi vi pisete kao da se niko nista ne pita samo Juventus. Garantujem zivotom da Ikardija ne bi mogli kupiti iz Intera ni za 200 miliona. Manite se vise te decije price salvete, da svakog igraca povezujete sa njima...pisite objektivno

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Tuesday, 12.02.2019
15:58

Čovjek onda laže ili ti znaš bolje od njega. Ako ovako nešto govori javno i bez ustezanja, vjerujem da ima istine u ovome. Ikardi ako želi da napravi iskorak u karijeri mora otići u bolji klub gdje će imati šansu da se bori za trofeje i zarađivati mnogo veći novac.

avatar
Japanac
Tuesday, 12.02.2019
19:40

Nije ovo pisao neko, nego je intervju sa Paratici i on otvoreno prica o svemu..