Otkrivena prva meta Parižana ovog leta!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 19.05.2019.
11:36
Izvor: Sportske.net

Bio bi to strašan potez, koliko je realno?

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Pari sen Žermen se ne boji da potroši basnoslovnu svotu novca na pojačanja, to su pokazali kada su u samo par meseci razmaka u svoje redove doveli Nejmara i Mbapea, koji su zajedno klub iz francuske prestonice koštali preko 400 miliona evra.

Uspeli su nekako da ostanu u granicama FFP, bili su tihi u prethodna dva prelazna roka, ali nakon novog neuspeha u Ligi šampiona, spremni su ponovo da se otvore.

Pisalo se o brojnim metama, pa i o Antoanu Grizmanu, koji je rešio da napustio Atletiko, ali je Tomas Tuhel istakao da PSŽ nije u poziciji da francuskog reprezentativca preseli u svoje redove.

Ima PSŽ druge boljke, odbrana i vezni red su daleko kritičniji od napada, pa bi prema pisanju engleskih medija prva meta "Svetaca" za predstojeći prelazni rok trebalo da bude francuski reprezentativac Ngolo Kante.

Kante

Vezista je jedan od ključnih igrača u Čelsiju, mada ga je Sari koristio na poziciji na koju nije navikao, što mediji navode kao jedan od razloga zbog kojih bi sam fudbaler mogao da pogura transfer u Pari sen Žermen.

Drugi je naravno povratak u domovinu, treći sasvim sigurno finansije, ali je veliko pitanje da li je Čelsi spreman da ga se odrekne u ovom trenutku.

Kako stoje stvari, "Plavci" neće moći da pazare u naredna dva prelazna roka, zbog toga bi mogli da zadrže Edena Azara do kraja naredne sezone, a potom ga kao slobodnog igrača puste u Real Madrid.

Što se tiče Kantea, on nema problema sa ugovorom, ima potpisanu saradnju sa "Plavcima" do leta 2023. godine.

Kada se sve sabere i oduzme, PSŽ će morati da pošalje bezobraznu ponudu na "Bridž", ali je pitanje i tada da li su u Londonu spremni da se odreknu usluga jednog od najboljih veznih fudbalera na svetu.

Videćemo ima šta će ovo leto doneti, imućni PSŽ nikada ne treba otpisati, pa tako ne možemo sa sigurnošću reći da će Čelsi uspeti da odoli ponudi sa "Parka Prinčeva" za jednog od svojih najvažnijih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lucifer
Sunday, 19.05.2019
12:36

Nista mu Psg ne moze vise ponuditi od Celsija, ambicije, liga prvaka, plata 300.000 sedmicno, atraktivnija liga, a Psg moze samo garantovati titulu osvojenu u domovini prije pocetka iste jer nemaju ni jedan konkurentan klub u prvenstvu.