Otkriven budžet Arsenala, nema se novca za defanzivca!

Autor: Nikola Miloradović
petak 19.04.2019.
12:26
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" neće moći da angažuju fudbalera za kojeg su itekako zainteresovani.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Arsenal će ovog leta imati ograničen budžet i kupovine igrača će zavisiti od eventualnih prodaja.

Pisalo se ranije da će Emeri za pojačanja na raspolaganju imati 50 miliona evra, "Goal.com" prenosi da će Španac ipak raspolagati sa nešto više, oni prenose da će ekipa iz Severnog Londona imati 80 miliona evra za kupovinu igrača.

Zbog toga, otpisana je mogućnost angažovanja Samuela Umtitija iz Barselone, koji je velika želja kluba.

Bivši štoper Liona je na izlaznim vratima "Kamp Noua", imao je problema sa povredom, u Barsi smatraju da je između Pikea, njega i Lenglea najbolje otpisati Umtitija, jer žele da sakupe novac za angažovanje Matisa de Lihta iz Ajaksa.

Arsenal je pokazao interesovanje, ali bi morali da izdvoje skoro ceo budžet za njegovo angažovanje, pretpostavlja se oko 70 miliona evra.

Zato će najverovatnije morati da se okrenu drugim rešenjima, a što se tiče Umtitija, za njega su interesovanje pokazali i Juventus i Mančester junajted.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StefanK
Friday, 19.04.2019
14:57

Ja iskreno mislim da ce biti ulaganja, narocito ako se osvoji LE i budemo u top 4...Jer realno bar bez dobrog ulaganja nama je i to maksimum maksimuma i to ove sezone, ko zna sta ce biti i kako sledece ako se ne ulozi...Plus nasem vlasniki krenuli svi timovi da kidaju, narocito u Americi Remsi i Denver...Tako da iskreno mislim da ce krenuti mozda i kod nas sad kad je ceo klub njegov, a narocito ako se ostvari ovo sto sam napisao gore... Ali otom potom, dok se sezona ne zavrsi mislim da su ovo sve sama nagadjanja jer smo i do sad izdvajali po 100ak miliona, ali je bilo troseno na vise igraca...

avatar
Barca4ever
Friday, 19.04.2019
14:17

U PL prihodi klubova nikad veci, jednostavno je tesko otici u minus a ovi krpe kraj sa krajem svaki prelazni rok. Takodje u prethodih 10 godina samo su prodavali, retko koga kupovali.

avatar
BlueBoy84
Saturday, 20.04.2019
21:48

zezas? Lakazet , obamejang , Sokratis , Lihstajner , Toreira , Leno , malo ranije Ozil , Ceh , Mustafi , Kolasinac , Dzaka , dovodili kao i ostali jaci , e sad so su bila pogresna pojacanja,,,, jbg

avatar
Igors Stepanovs
Friday, 19.04.2019
14:13

Pa i nije lose kako se pricalo.Sa 80 moze da se skrpi tim,nama treba stoper,krilo i sredina.Uz prodaju par igraca moze i levi bek da se dovede.Svakako da treba vise ulaganja al tako je dok god je Krenke vlasnik...

avatar
AFC
Friday, 19.04.2019
14:01

Dobro je, počeo je da raste budzet.

avatar
BlueBoy84
Saturday, 20.04.2019
21:49

De ces jaci budzet , svake godine trose max

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Friday, 19.04.2019
13:41

Arsenal ce kao i svake godine na raspolaganju imati 100-120 miliona. Drugo sto mi za te pare dovedemo 3-4 igraca, a neki jednog ili dvojicu. Mozda ce biti 80 miliona ako ne izborimo LS, a ako izborimo definitivno ce biti mnogo veci i to ne racunajuci prodaju vrv Elnenija, Mustafija i jos nekih koje Emeri ne vidi u timu. Nemam nikakve izvore bliske klubu ni neke novinare poznanike, nego ovo pisem cisto iz iskustva dosadasnjeg, jer se ovo desava svake sezone.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Friday, 19.04.2019
12:29

Oni se moraju resiti ovog vlasnika kako znaju i umeju .