"Otimačina" za klinca iz Barselone - Ko mami mestom startera kroz dve godine?

Autor: Stefan Matić
utorak 19.05.2020.
16:51
Izvor: Sportske.net

Katalonci pred gubitkom 'novog' Van Dajka.

Epa/Toni Garriga
Epa/Toni Garriga

Povezane vesti

Katalonce 'bije glas' da se sve ređe okreću svom omladinskom pogonu, te kako 'gotova rešenja' koja se često i ne uklope u tim, žestoko pretplate. Zbog manjka poverenja u promenu tog stanja, Barsa bi mogla da izgubi talentovanog Ksavijera Mbujambu.

Mladi štoper je u Barseloni od prethodnog leta kada je stigao iz holandskog Mastriha za sumu od oko 400 hiljada evra.

Njegov agent Karlos Baros potvrđuje da je interesovanje za njegovog klijenta ogromno.

"Skoro svi veći klubovi u Evropi su me pitali oko Ksavijera. Real Madrid takođe, ozbiljni su oko svog omladinskog pogona, ali bi to bila osetljiva promena. Juventus i Inter su zainteresovani, kao i top klubovi Nemačke i Engleske. Čelsi je imao najbolje papire. Imali su najbolju prezentaciju,postoji unikatna atmosfera u tom klubu. Odmah sednete sa prvotimcima na ručak i klub je predstavio ambiciozne planove za Ksavijera. Veruju da bi za godinu ili dve već mogao da nastupa u prvom timu. Lampard je dokazao da se ne libi da igra sa mlađim igračima. Biti u startnoj postavi Čelsija sa 20 godina bi bilo fantastično", izjavio je agent za holandske medije.

Ostaje da se vidi da li će klub sa "Nou Kampa" učiniti nešto po ovom pitanju, ili će dozvoliti nastavak negativnog trenda.

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 20.05.2020
08:04

Svi zele kod nas.

avatar
Nemanjici
Tuesday, 19.05.2020
20:44

Strasno sta su sebi dozvolili. Strasno. Godinama vec tako.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 19.05.2020
20:03

Hahaha, koje vi hluposti pisete, na santu barce pise da mu je glavni covek iz barcinog podmlatka, Patrik Kloivert reko da sa njim nije zadovoljan i da on moze da ide! To se ne zove da gube vec se zove da ga prodaju , zato sto nisu sa njim zadovoljni! Sad ce barcina B ekipa da udje u drugu ligu i tamo joj trebaju bolji igraci, ovaj ne zadovoljava! To ne znaci da ga gube vec da nisu zadovoljni, tako je i sa Vidalom, Raketicem i mnogim drugima, oni su na prodaji a ne da ih oni gube! Nadjite nekog ko ce vam sve to lepo previditi da ne pise vidse gluposti!