Otac najbolji golman u istoriji Junajteda, stiže sin! De Hea ne zna šta ga je snašlo...

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.08.2020.
10:41
Izvor: Sportske.net

Izgleda da više nema dileme i da će Junajted morati da učini nešto kada je Španac u pitanju...

EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Povezane vesti

Problem sa golmanom je očit, De Hea brani loše, a nema konkurenciju.

Teško je očekivati da ga Englezi prodaju, ne jer ne žele, već kupaca nema, s obzirom na platu. Ni trampa za Oblaka ili čak Ter Štegena što se pominjalo (Nemca hoće i Čelsi), nije realna.

Din Henderson najbolji golman lige koji je na pozajmici u Šefildu odbija da se vrati i da bude rezerva, jednostavno, on hoće da brani, veruje da Solskjer neće skloniti De Heu, a narednog leta je EP, Henderson računa na to da će biti prvi izbor Sautgejta.

Inače, ima ponudu Čelsija, ali se pita Junajted, oni ne žele da pojačavaju "Plavce", no priča se da će popustiti i tražiti 50 miliona za svog golmana koji bi u Londonu trebalo da zameni Kepu.

Samo, to ne rešava Solskjerove probleme.

Engleski mediji danas su lansirali priču da je na sastanku u klubu odlučeno da, pošto Romero, iznerviran jer nije dobijao šansu iako je De Hea bio očajan, odlazi, Junajted hoće Kaspera Šmajhela.

Baner


Njegov otac je, mnogi će se složiti, najbolji golman u istoriji Junajteda, Danac ima 33 godine, titulu sa Lesterom, nije dobro branio posle restarta. Ali, iskusan je, ovo je šansa karijere, Lester bi ga verovatno pustio da završi tamo gde je njegov otac legenda.

"Lisice" su zadržale Medisona, probaće isto da učine sa Čilvelom, traže i zamenu na duge staze za Vardija. Ispustili su Ligu šampiona, ali Brendan Rodžers radi dobar posao. Verovatno će podmladiti malo tim, od golmana imaju Jakupovića i Varda, ali bi sigurno doveli neko zvučnije ime. Traže štopera, još jednog kreativca u vezi i kako rekosmo napadača, pa im je novac potreban.

Kasper bi imao potpuno različiti put od svog oca koji je legenda Junajteda, a završio je u Sitiju. Sin je branio za Siti, posle gotovo decenije u Lesteru, mogao bi karijeru da završi na "Old Trafordu"...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 02.08.2020
22:19

Рекао бих да је ово патка, Јунајтед чак да прода ДДХ има Хендерсона који би врло радо стао међу стативе али као први голман. Овако докле год не продамо првог голмана не видим зашто бисмо било кога доводили на ту позицију када је и врапцима са гране јасно где смо дефицитарно, одн. "танки".

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Sunday, 02.08.2020
15:01

Vard je mnogo dobar golman i mislim da bi mogao da bude prvi golman Lestera ako ode Šmajhel

A Junajted ako pusti Hendersona da pojača Čelzi ili ako dovedu Šmajhela, a imaju Hendersona onda su zvanično izgubili kompas. De Gea više nema volju i želju da brani kao prije, a sigurno neće htjeti iz Junajteda dok mu ne istekne ugovor. Vratiš fino Hendersona da bude prvi golman, a De Geu staviš na klupu pa nek on brani po kupovina i uzima te grdne pare. Mislim da se ne bi ni on bunio

avatar
Z
Sunday, 02.08.2020
13:01

Cekajte....implicirate da Smajhel treba da bude rezerva ili da bude prvi golman ukoliko De Hea ode (pored zivog Hendersona, koga ce prodati CFCu)?

avatar
riquelme
Sunday, 02.08.2020
12:30

Auuu... Koji sampioni! Pa oni ni ne zadluzuju da se vrate u vreme SAF-a. Pa dovedite ozbiljnog stopera... Da li stvarno neko misli da je Alison vanzemaljac? Pa nije. Ali je sa VVD-om i Gomezom koji su uigrani on 25% bolji nego sto jeste. De Hea je na vrhunskom nivou bio do druge polusezone prosle godine ako ne i kasnije. Mora decko da ima pad. Pa covek je do pre godinu dana bio hedina top klasa igraca tj. igrac na top klas nivou i konstanti. Covek je golman 3 godine u nizu je bio najbolji igrac kluba!!! Pa gde to ima??? Kakvi sampioni... strasno!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 02.08.2020
12:14

Ja ne znam sto nam ne prodaju Hendersona kada mogu onda normalno krenuti po Sanca. Nece niko kupiti ovakvog De Geu sa ovolikom platom, niti ce se mali vratit u klub. Junajted se mnogo kocka, ovo nisu decije igre.

avatar
tanzar
Sunday, 02.08.2020
11:54
avatar
Slaninar94
Sunday, 02.08.2020
11:28

Glupost, Henderson je posle EPa 1. golman Uniteda.

avatar
Vjeko Stojančić
Sunday, 02.08.2020
11:27

Velika plata,pa ko ih je tjerao da mu prosle godine dizu platu iako je i tad branio ocajno,Kepa je skuplji pa ce morati ici tu se negleda novac ako De gea ostane gubici ce biti daleko veci ,kad je tako dobar zasto ga recimo Simeone ne zamjeni sa Oblakom(odatle je i dosao) zna on dobro ko je i kakav je ,najlosiji golman u istoriji Junajteda jedva ga se rjesio i nepomislja da ga vrati .

avatar
Man united
Sunday, 02.08.2020
10:56

Чисто сумњам да ће Шмајхел пристати да буде резерва.

avatar
yboyka525
Sunday, 02.08.2020
10:48

Da im mančester Dzonsa i Lingarda i 30 milki i eto posla :)